|
Sada je: pon 31 kol, 2026 1:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Pitam admina- smajlici
Cvicek je napisao/la: Jel se ovaj Brickov jos nekome svidja?  Takodjer, ja bi dodao i ovaj, nekak mi je simpa:  , kaj mislite? ...pitao si... ...meni se sviđaju ovi smajlići... 
| uto 06 svi, 2008 12:32 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: Jel se ovaj Brickov jos nekome svidja?  Dobar. Cvicek je napisao/la: Takodjer, ja bi dodao i ovaj, nekak mi je simpa:  , kaj mislite? Dobar. Četvrti je najbolji. Ako netko ima perverzne fantazije kad vidi drugi po redu smajlić, nek ode pod hladan tuš. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 svi, 2008 2:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dodana su oba smajlica: Ima li itko jos kakve sugestije za dodavanje novih? TerNek je napisao/la: Četvrti je najbolji. Ako netko ima perverzne fantazije kad vidi drugi po redu smajlić, nek ode pod hladan tuš.  Imam snazan filing da nas ima vise od dvoje na ovom forumu koji imamo takve misli kad vidimo taj smajlic 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 06 svi, 2008 3:10 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 ovaj beljeci je legendaran 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 11 svi, 2008 1:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dodan je i taj smajlic: Ima li itko jos kakav prijedlog za druge smajlice?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 13 svi, 2008 2:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 svi, 2008 12:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: evo, ja bi samo predlozio jednog smajlica: Ne radi ti slika.... znam da je bilo nesto sa stambiljanjem bana, ali ne sjecam se tocno sta. Sta kazes na ovaj smajli?  Ima jos banana smajlica na ovoj stranici 
|
| uto 20 svi, 2008 2:46 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, da, fakat! inace sam protiv dodavanja tone smajlica, ali BANANA nam fakat treba! (nemogu vjerovat da se ja nisam toga sjetio  ) uglavnom, stavljaj bananu. jedna je dosta, ali ako bas hoces moze i vise njih!
|
| uto 20 svi, 2008 9:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e. super je banana... ...imam sličnu u jednom avataru, no nije mi palo na pamet da je predložim za smajlija...
| sri 21 svi, 2008 1:22 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo jedan prikladan za Euro 
| pet 13 lip, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
BrickTop je napisao/la: Evo jedan prikladan za Euro  ovaj je DOBAR 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 13 lip, 2008 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 14 lip, 2008 1:28 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
El Zvonko je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Evo jedan prikladan za Euro  ovaj je DOBAR  Lol legendaran 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 14 lip, 2008 10:53 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 evo jos jedan beljeci... meni mozda najbolji do sad
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 14 lip, 2008 11:25 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Chaky je napisao/la:  evo jos jedan beljeci... meni mozda najbolji do sad vec kad sam mislio da ni jedno beljenje tebe ne moze "zadovolji" 
|
| ned 15 lip, 2008 4:02 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|