| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Cinovi
Chaky je napisao/la: anyone? ili da se ponovno uputim na strane ST forume i krenem krasti? 
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 25 vel, 2008 9:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
whaaaat? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 26 vel, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa Umirovljeni admiral bi bilo najviše postignuće... ...ono proživio si sve, bio svuda okolo... ...i sad uživaš...

| uto 26 vel, 2008 12:57 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa Umirovljeni admiral bi bilo najviše postignuće... ...ono proživio si sve, bio svuda okolo... ...i sad uživaš... pa moguti reci da mi se svidja ideja probio si se u karijeri postera koliko si mogao... proveo pol svog radnog vijeka (500 od 1000 postova) kao admiral i onda olucio otici u mirovinu... vise nema probijanja u rankovima... sad je samo uzivanje u lovorikama  svidja mi se ideja... mogli bi sloziti cin na tu temu... imaju li umirovljeni admirali neki poseban cin?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 26 vel, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...drago mi je da ti se sviđa...
...pa imaju standardne admiralske činove, ali nekako podebljane...
| uto 26 vel, 2008 1:17 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ma neka se zovu Penzići. 
| uto 26 vel, 2008 1:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...to je malo okrutno... ...ionako kad pređeš 1000 možeš birati rank koji hoćeš... 
| uto 26 vel, 2008 1:21 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: ... imaju li umirovljeni admirali neki poseban cin?  Pa kaj će im penzićima čin kad više ne nose uniformu?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 26 vel, 2008 3:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a mogli bi i malo počečati kriterije za dobivanje činova... ...što mislite o tome... ? (ne puno)
| uto 26 vel, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
posto sam dobio ovaj defaultni cin za iznad 1000 postova zatrazio bi nekog da mi slozi neki custom cin... castim pivom/colom/fantom/kavom 

|
| čet 10 tra, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: posto sam dobio ovaj defaultni cin za iznad 1000 postova zatrazio bi nekog da mi slozi neki custom cin... castim pivom/colom/fantom/kavom  Za ono prvo u ponudi, ja ti složim činčić, javi se na PM.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 10 tra, 2008 7:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a mogli bi i malo počečati kriterije za dobivanje činova... ...što mislite o tome... ? (ne puno) Slicno je i Chaky bio pitao 'prije' Uglavnom dao sam obrazlozenje zasto mi se ideja za postrozivanje kriterija za custom cinove i dodavanja novih rankova ne svidja. [tu zamislite da je bilo 20 redaka objasnjavanja zasto] [i tu zamislite da je Chakyjev post u kojem se slaze s mojim argumentima] Ako treba postavi(te) ponovo to pitanje, pa budem napisao taj post ponovo...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 tra, 2008 10:17 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
kakav cin dobijem za 100 eura ?
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pet 11 tra, 2008 1:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
General Chang je napisao/la: kakav cin dobijem za 100 eura ? g o d uz pune moderatorske ovlasti. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 11 tra, 2008 2:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: General Chang je napisao/la: kakav cin dobijem za 100 eura ? g o d uz pune moderatorske ovlasti.  Antisa, jeftino si se prodao @Chang... budemo o tome popricali nasamo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 11:06 am |
|
 |
|