| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: PRELAZAK NA GOLD VERZIJU FORUMA!!!
Da znam da je problem to kod crvenog skina... neznam trebalo bi se to negdje naci... trenutacno sam zavrsio romulan skin pa ljudi drapajte po novim skinovima!!! 
| pon 14 sij, 2008 5:38 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Andorian je baš dobar. Ta plava boja je melem za moje oči. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 15 sij, 2008 3:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: evo ja isprobavam klingon  daj promijenite boje korisnika...sad su skoro svi crveni, fali mi šarenilo  popravljeno sad su (obicni) korisnici narancasti u svim skinovima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 15 sij, 2008 3:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nja... najbolji je ovaj od prije. ovi novi su prekricvi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 sij, 2008 9:39 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Meni je zeleni Romulanski baš super.
| uto 15 sij, 2008 9:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...andorijanski stil mi se najviše sviđa... ...klingonski je malo prešaren... ...a romulanski je isto fora...
...pohvale za trud 
| uto 15 sij, 2008 10:57 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pon 19 stu, 2007 9:18 pm Postovi: 28 Lokacija: Metropolis
|
Shadowmaster je napisao/la: Sve je updatano, no kada sam probao staviti HR gumbe vidio sam da su jako lose napravljeni... netko je zeznuo velicinu gumba i svi gumbi ispadaju mutno... I tak' mi je sve na ingliš. Federation i Romulan su najbolji, ne umaraju mi oči. 
|
| uto 15 sij, 2008 12:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Hvala svima na pohvalama... nadajmo se da ce uskoro i phpbbovci ispraviti jos neke greskice koje su napravili u novoj verziji, te da konacno knstruiraju taj installer za tih par pluginova koji nam trebaju... 
| uto 15 sij, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam sad na plavom i super mi je! 
_________________ njanjanja
|
| sri 16 sij, 2008 2:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hej, znate kaj bi bilo super da instalirate! ono da kad ima hrpa quoteova one unutra skupi pa da ako hoces ih mozes expendati, ali da ti inace ne zauzimaju mjesta. (jer sad se vec zna nakupiti malo prevelikih quoteova)
|
| pet 18 sij, 2008 4:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: hej, znate kaj bi bilo super da instalirate! ono da kad ima hrpa quoteova one unutra skupi pa da ako hoces ih mozes expendati, ali da ti inace ne zauzimaju mjesta. (jer sad se vec zna nakupiti malo prevelikih quoteova) Da vidio sam taj plugin nije los, treba user kliknuti na qoute da se otvori, no kao sto kazem ja sam jos uvijek u potrazi za dobrim koderom koji se kuzi u to posto nema instalera...
| pet 18 sij, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma dobro, kad se nađe koder... prezivjet cemo do tada.
|
| pet 18 sij, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kaj da ti kazem kodera trazimo vec 2 godine i jedini je za to bio Kreso no on nije imao vremena za nas jos... pomogne nam tu i tamo i za to mu zahvaljujemo no neke radikalne promjene jos nikada nismo radili...
| pet 18 sij, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Lil'Mee je napisao/la: ja sam sad na plavom i super mi je!  ovo zvuci ko da se drogiras! meni je dobri stari federation najbolji. ostali su prekricavi za moje ionako osjetljive oci 
| pet 18 sij, 2008 6:17 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kad će QUICK REPLY??????
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 19 sij, 2008 9:53 pm |
|
 |
|