| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: ST:TNG 1x14 - 11001001
izgleda da je @LB pogodila u sridu......! Pa nemoras ti zbog nje glumit "uvrijedjenu mladu"....ili moras...!?... Pozdrav Kresina 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 03 sij, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: ST:TNG 1x14 - 11001001
joj, frenky...pa nemoj sve tako uzimati srcu...samo se opusti i tipkaj. a hobiji?... /time plašim malu djecu/ 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 03 sij, 2008 11:55 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Nontopic pricaonica
Mah... Fakat to ne uzimaj k srcu... koliko puta mi svi doživimo nešto bezveze ali smo još uvijek tu, kaj ne...?
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 04 sij, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
frenky je napisao/la: o moram... jer ja neću trošiti svoje živce na gluposti...
dok ovo ne razriješimo, uss cro je skoro na black listi... ok, ne sastci u udruzi, ali forum da.... jedini dio foruma koji nije ugrožen je rpg.... ok dude... sto tu ima jos za rjesavati lucrezia je dobila upozorenje i to je za sada to... ako se ponovi da te vrijedja dobiva ban sto ti jos fali?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 04 sij, 2008 12:29 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ispricavam se frenkyu sto sam mu povrijedila njeznu dusicu  e da se objasnim: napisa si da u zadnje vrijeme nema rasprava o epizodama a sad se SVAKI DAN otvori jedna takva tema zbog emitiranja na HRT-u, onda stavis raspravu od TNG 1x14 koja ce ionako bit za par dana... mislim WTF? eto... priznam da sam se grubo izrazlia (moram se stalno podsjecat da nemaju svi isti diskurz ko moja ekipa i opcenito zlocesti juznjaci - shame on me, al mi se ne bi napizdili), ali ako ces zbog ovog otic sa foruma, onda ne znam kako ces jednom podnit stvarni svijet... okruno je to mjesto  
| pet 04 sij, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
vidim da se u postu nije dobro prenjela dobra stara dalmoska intonacija pa je doslo do nesporazuma
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 05 sij, 2008 12:15 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
maX je napisao/la: vidim da se u postu nije dobro prenjela dobra stara dalmoska intonacija pa je doslo do nesporazuma  o da, blažena intonacija koju dobiješ pri razgovoru uživo... a to vam je zlo forumske/icq/sms komunikacije...postoji (velika) vjerojatnost krive interpretacije toga što je pisac htio reći...pa onda bude uvrijeđenih. nažalost, i meni se desi.
_________________ njanjanja
|
| ned 06 sij, 2008 5:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
smajliji, ljudi, smajliji! uvijek to stavljati! (ovo, vako: --->  ) (btw, citam ja ovu raspravu, i citam i nis mi nije jasno  onda sam skuzio)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 06 sij, 2008 10:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
meni nekad fali smajlija za dočarati trenutak. možete ubaciti onog što se smije i valja po podu? 
|
| pon 07 sij, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Hehe...evo ga - muškarac u "dopi*njaku"  Iz TNG - 1x01 - Susret u Dalekoj točki ;D
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 07 sij, 2008 7:33 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
rofl je l to prijedlog za novog smajlija? 
|
| pon 07 sij, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Ne, za novu seriju 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 07 sij, 2008 8:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Alexa [Bot] .... samo da vas upozorin Aleksa je virus.....koji se ulogirava u vasu skriptu..tj na forum...stranicu...hmm... Zar nemate bas nikakvu zastitu , ni od tako prastarog virusa ka ca je "Alexa" ....?....hmmmm..
Pozdrav
Antivirusne 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 5:11 pm |
|
 |
|