| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Slike s jucerasnjeg predavanja
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 26 lis, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Slike s jucerasnjeg predavanja
joj... ja sam ih bas nadgledao... i stvarno su ljudi bili dobri... i moram im reci: svaka cast ljudi a naravno pohvala i povjesnoj sekciji 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 26 lis, 2007 2:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Hvala. Ovo je bilo malo osvježenje nakon nekoliko mjeseci pauze (produljene ljetne stanke). 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 lis, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 26 lis, 2007 3:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
preporucam ti za ubuduce da toliko puno slika koristis photobucket... imas mogucnost uploadanja 20 slika odjednom... i ne zeza kao imageshack sto zna nekad jedini bad je to sto bi se trebao registrirati... ali osim vremena na ragistraciju nemas kaj drugo izgubiti...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 26 lis, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nije mi poznat taj program/stranica... ...no nije bilo bed... ...već sve to radim po šemi...
...nadam se da vam se slike sviđaju... 
| pet 26 lis, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Najbolja mi je ona sa forumom na lcd-u NET u klubu-naravno provided by me 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 26 lis, 2007 4:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ili resizate glaeriju na istu velicinu i daj mi na cd-u i ja stavim na fanzin site...
| pet 26 lis, 2007 5:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Ili resizate glaeriju na istu velicinu i daj mi na cd-u i ja stavim na fanzin site... ...donesem ti ju na sticku sljedeći četvrtak... ...ako se mimoiđemo , bit će na kompu... 
| pet 26 lis, 2007 5:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ajde ako ti se da skupi i nesto cirka da bude oko 20 slika da napravimo neku mini klubsku galeriju koja nije samo sa konova....
| pet 26 lis, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pobrat ću sve slike koje imam... ...gdje je jasno vide članovi, pa donesem... 
...ili mogu ponovo galeriju sastaviti, slikavši svakog člana zasebno...
| pet 26 lis, 2007 5:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sastavi nesto gdje se slike ne ponavljaju i biti ce dobro... 800x600 slike max ali i manje je bolje...
| pet 26 lis, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
I dalje tražim slike sa skupštine(a). Kada će to više?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 lis, 2007 6:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: I dalje tražim slike sa skupštine(a). Kada će to više? ...imam samo jednu... ...pa donio sam u udrugu jednom!!  ...šta je nisi uzeo?
| pet 26 lis, 2007 6:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dobro, ta jedna. Ali slikao si ti i na prošloj skuštini kada si kupio fotoaparat (kojim si se hvalio i nisi zato pratio skupštinu). Gdje su te fotke?
|
| pet 26 lis, 2007 8:01 pm |
|
 |
|