| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
evo, svakim danom u svakom pogledu sve više i više napredujem... ili svakim danom sve više i više postam  ako ovako nastavim još malo ću do 1000. nemam pojma koju ću titulu uzeti. smislit ću do tada...valjda.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 22 svi, 2007 6:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..Samo što volim u njoj biti visokim grana."
He.. ti ka dodjes ka "sumski covik" i on , kazu , voli bit na visokin granama.. tko je reka da evolucija nije istinita ..!?
volia bi sad cut..!

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 22 svi, 2007 11:17 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
nema veze s brojem postova - super ste ekipa ovdje. pogotovo za raspravu i zezanciju. nitko se ne duri kao na drugim forumima i u RL, koliko sam za sad primjetila.
|
| čet 24 svi, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma joj... pazi se ti nas... pogotovo mene... ja ti imam super moci pomocu koji svima drugima (ali bas svima... ili bar onima koji se ne slazu sa bucom u misljenju  ) upravljam sa njihovim stavovima i misljenjima... pitaj samo bucu ... on jedini ima superotporan um koji mi se uspjeva oduprijeti... ali nece dugo... i on ce postati picardoljubac.... buahahahahahaha
just kidding ...
btw. hvala na komplimentima 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 24 svi, 2007 1:55 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
mene ne moraš asimilirati u picardoljupce  to već imam od prije  al zgodniji mi je čakoti 
|
| čet 24 svi, 2007 2:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: on jedini ima superotporan um koji mi se uspjeva oduprijeti... ali nece dugo... i on ce postati picardoljubac.... buahahahahahaha
...ma, da... !! ...a mene si zaboravio??
...to što Archera ne spominjem često u zadnje vrijeme ne znaći da sam promijenio mišljenje...
... a i Janeway mi je zanimljivija od Picarda... ...pa tako da s moje strane imaš 2 otpora :):):)
| čet 24 svi, 2007 10:04 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky ti mi ga vise dodjes ka Borg .....[al ne Locotus of Borg] klasicni  ..
Zamalo si me prepa i skoro sam se preda al' se u meni probudija duh "drugarice Kate" pa san se odupra nakanama ....za sad ...
eto i @modeesty blase je u vasoj "sekti" ..picardovaca ..hmm... mormo nesto poradit na propagandi ..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 svi, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a mene si zaboravio??
...to što Archera ne spominjem često u zadnje vrijeme ne znaći da sam promijenio mišljenje...
znam ja za tebe... o crni bobo... moj vjecni arche(re)nemyju... tebe pustam da se opustis i onda cu iznenada napraviti svoj SUPERtajni SUPERmocni SUPERnapad sa svojim SUPERmocima dok ne ocekujes. SUPERplan ... zar ne?
evo bucinim misljenjem vec kontroliram... da ja zavolim Archera i zamrzim Picarda... odmah ce on promjeniti misljenje...
p.s. buahahahahahaha  (hmmmm, mozda je nesto od TDE prelo na mene?  )

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 24 svi, 2007 1:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: Chaky ti mi ga vise dodjes ka Borg .....[al ne Locotus of Borg] klasicni  .. Zamalo si me prepa i skoro sam se preda al' se u meni probudija duh "drugarice Kate" pa san se odupra nakanama ....za sad ... eto i @modeesty blase je u vasoj "sekti" ..picardovaca ..hmm... mormo nesto poradit na propagandi .....  Locutus of Chaky...  Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a mene si zaboravio??
znam ja za tebe... o crni bobo... moj vjecni arche(re)nemyju... tebe pustam da se opustis i onda cu iznenada napraviti svoj SUPERtajni SUPERmocni SUPERnapad sa svojim SUPERmocima dok ne ocekujes. SUPERplan ... zar ne? 
...ok, samo mi javi koji dan, da se znam probuditi, ...jer crtići su dosta rano ujutro... 
| čet 24 svi, 2007 2:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Locutus of Chaky...
Pa to je orginalno covijece..pun pogodak..!!!!
Tako @chaky sad si "Locotus of chaky " [kratica -- LOC] , a bogami pristaje ti ....Jos da ti nadjemo prikladnu kraljicu.....da te malo "omami" ...hehehe ....
Mine meld [tak' nekak']..hmmm. misln da ces jos morat vjezbat no..vidim da na neke clanove dijeluje ..neke nove modertore ,..npr.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 svi, 2007 5:40 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Chaky je napisao/la: ma joj... pazi se ti nas... pogotovo mene... ja ti imam super moci pomocu koji svima drugima (ali bas svima... ili bar onima koji se ne slazu sa bucom u misljenju  ) upravljam sa njihovim stavovima i misljenjima... pitaj samo bucu ... on jedini ima superotporan um koji mi se uspjeva oduprijeti... ali nece dugo... i on ce postati picardoljubac.... buahahahahahaha just kidding ...  btw. hvala na komplimentima 
kako znaš da ja nemam super moći? sve ću vas uvjeriti da se registirate na divastique forum i da postane super kul urbani metrići
nnč na komplimentima. rado ih dijelim. pogotovo ako netko/nešto zaslužuje
|
| pet 25 svi, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a koje su to tvoje super moći... ?? ...tak da znamo pozvati kad smo u nevolji... 
| pet 25 svi, 2007 9:46 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
 Re:
Mr.bobo je napisao/la: ...a koje su to tvoje super moći... ?? ...tak da znamo pozvati kad smo u nevolji...  napisala sam...kontrolirat ću vam misli i uvjerit vas da postate na forumu o kozmetici 
|
| sri 10 lis, 2007 3:38 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Hijerarhija
...hm... to možemo dobrovoljno i bez tvoje kontrole...
| sri 10 lis, 2007 12:14 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Hijerarhija
Mr.bobo je napisao/la: ...hm... to možemo dobrovoljno i bez tvoje kontrole... Bacaš se u "diva" vode pa imaš report o brdo kremica koje si isprobao? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 10 lis, 2007 12:21 pm |
|
 |
|