| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 smanjena posjecenost
Primjetih da nema vise ljudi i postova kao prije. I to se desilo vrlo brzo.
Pa me zanima zasto?
Da li je zbog:
nedostatka vremena,
gubljenja interesa za ST,
nedostaka zanimljivih temi,
prepucavanja na forumu,
puno OT price i usput premalo price o STu,
loseg moderiranja,
bolje konkurencije,
lijenosti,
ljudi na forumu,
neceg desetog?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 08 svi, 2007 4:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
nečeg 10-tog...FLATRATE-a
|
| uto 08 svi, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
nedostatka vremena, - posao gubljenja interesa za ST, - ne daj bože nedostaka zanimljivih temi, - sumnjam, ima dosta temi koje se već duže vrijeme ne posjećuju a isto su tako dobre koje se često posjećuju prepucavanja na forumu, - to je ok puno OT price i usput premalo price o STu, - ne vjerujem da je to u pitanju loseg moderiranja, - mederiranje je ok bolje konkurencije, - to za mene ne postoji lijenosti, - nemoguće ljudi na forumu, - možda, vidim da ima i dosta članova koji imaju 0 postova neceg desetog? - ne mogu se sjetiti
| uto 08 svi, 2007 8:10 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
o star treku smo malo ispucali teme....
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| uto 08 svi, 2007 8:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pozdrav ljudi, evo i mene.
nije me bilo par dana (ili tjedana?)
pa eto da se pokusam izjasniti.
razlozi broj 4, 8 i 9 su zastupljeni kod mene, a i ovaj pod broj 2 mi nije u podpunosti stran (  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 svi, 2007 9:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Recimo ja sam vec propustio zadnja dva posjeta udruzi, jer nisam vidio niti jednu zanimljivu temu osim one o poboljšanju udruge koja se ne sprovodi u djelo, već se samo komentira unutar udruge a ne na forumu, niti jednu projekciju nisam vidio u zadnje vrijeme cak se pricalo o otkazivanju nedjelje u udruzi... ispiti se blize to je istina i poslova ima sve vise sastrane barem za mene pa sam rastepen na svim stranama lijepe nase. phpbbovci nikako da nam daju bolji forum, forum skin people i prijevod people ocito ne vide koristi u prevodzenju novog beta foruma. Mogli bi u ilegalu ali ne zelimo, mogli bi u komercijalne vode, pa opet ne zelimo, jer nemamo st-skina, barem mi zasada nitko od membera nije potvrdio da postoji taj skin makar je pregledavanje skinova za taj forum rezervirano samo za ljude koji su ga platili. Zatim plugin koji je trebao ici na fanzin site dozivljava velike probleme na testu koji sam izvodio i sam plugin tvrdi da postoji novija verzija no plugin nema niti sluzbenu stranicu sa koje se skida niti podrsku nego pjeva da se da prevesti i lako prilagoditi a nema ni mogucnost promjene jezika. Uglavnom jos se ceka na neke stvari...
Takodjer nema niti volontera koji bi radili web makar je netko iz pozadine nesto rekao kako bi radio, no decki nema vas tko nesto zna neka mi se javi na admin@usscriatia.hr i neka kaze sto bi zelio napraviti i ja cu mu pomoci maksimalno koliko mogu. Svi bi moderirali ali ljudi moji modoratora vec ima previse... tak da to ne dolazi u obzir.
Ubiti imam posao za vas neka mi netko napise neku skriptu ili neka mi u excellu ili gdje se to vec radi neka mi napravi mailing listu za sve membere na forumu za one aktivne i neaktivne da im posaljem neki skupni mail da ih probam vratiti na forum no zbilja mi se neda kopirati jedan po jedan e-mail iz foruma i ljepiti ga u listu zelim neki brzi nacin za to. Ova skirpta na forumu ne radi jer su je u avalonu zblokirali. Pa tko misli da zna kako se to moze brze napraviti a da ne kopiram sve adrese rucno neka mi se javi...
Inace nije istina da je forum neaktivan danas mi je bilo sve "zuto" 
| uto 08 svi, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Inace nije istina da je forum neaktivan danas mi je bilo sve "zuto" 
pogodi zbog koga 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 08 svi, 2007 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
No shit Sherlock! 
| uto 08 svi, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nedostatka vremena, - ispiti gubljenja interesa za ST, - ne daj bože prepucavanja na forumu, - to je ok puno OT price i usput premalo price o STu, - ne vjerujem da je to u pitanju loseg moderiranja, - mederiranje je ok bolje konkurencije, - ima i toga... ima još foruma koji odvlače moju pažnju i na kojima imam neke obaveze... lijenosti, - nemoguće ljudi na forumu, - sigurno... ima nas samo 10-tak... i to ako...
| sri 09 svi, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@cahky vijerojatno splet okolnosti ... neke si naveo ....No ako se situacija ne popravi nabolje neznam .. sijecam se ja i vecih boarda koji su na taj nacin "izdahnuli" .....
Board cine ljudi i ako si odabral los team , a to cine "vodje", tad ... ti dodje do toga ... uglvnom kad ti dodje do ponavljanja tema [ nemos temu stalno istu otvarat na nacin da si upotrijebija druge izraze ili naslove] ...postaje ljudima malko dosadno ...
@Mr bobo "....loseg moderiranja, - mederiranje je ok "
Eto vidis fali i samokriticnosti kod nasih moderatora ....
@shadowmaster mi smo prije osnivanja Freedom boarda prvo skupili team za odrzavanje i platitli [ platia je jedan "bogatiji" clan ] pravu skriptu....
Nemos s starim krs vozilom ala stojadin ic u utrku F1 ........
Ti ak sam skuzia uopce nemas team za odrzavanje boarda...!?
Hmmm... pa kako ste do sad isli ..iskljucivo tvojim trudom !? ...svaka cast ak je tako !!
Zao mi je sto ti nemogu pomoc jer se u to sto tebi treba ne razumijen nije podrucje mog interesa....
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 09 svi, 2007 1:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
da otvorimo topic kozmetika pa će nahrupiti ženske članice? ne mora se nužno pisati o kozmetičkim proizvodima, nego recimo o etici u kozmosu i naseljavanju planeta i kako bi se naseljavali, raspodjela i teraformiranje i sl. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 03 lip, 2007 2:13 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pa sta cekas zar se shef o svemu mora brinut ..!?
di je ta "kozmetika za automobile" ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 04 lip, 2007 8:15 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
 Re: smanjena posjecenost
je l vam porasla posjećenost i broj postova nakon otvaranja općenitih topica?
|
| sri 10 lis, 2007 3:44 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: je l vam porasla posjećenost i broj postova nakon otvaranja općenitih topica? nebi znao... od pocetka smo imali opcenitih topica... tako da nemam s cime usporediti

|
| sri 10 lis, 2007 3:46 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
mislila sam na ove osobne kutke
|