buco je napisao/la:
"...o kojem uhodanom sustavu vrijednosti i licnosti ti pricas?.."
@chaky najbolji odgovor tvojoj teoriji demokraije u udruzi je dao @prijedsjednik u obrisanom ,steta , topicu ...pa nemogu izvuc citat ...!
Da te podsijetim ..naravno mene je tamo najvise zanimalo upravljanje boardom ali se jasno vidi tko je glavni bez obzira na "predsjednike i predsjednistva" ....
ponavljam... board nije udruga... ni blizu... ni malo blizu... to sto ti imas kontakt sa udrugom samo preko ovog foruma je tvoj problem... ali svijet se ne okrece oko tebe... i tvoja percepcija udruge nije po defaultu istinita...
od 7 i pol godina djelovanja udruge ti si u kontaktu sa nama samo jednu godinu... i to u kontaktu samo preko foruma (nisi bio ni na jednom sastanku, ni na jednoj konvneciji, niti si ikog od nas upoznao uzivo, nisi cuo za vise od pola clanstva nisu svi na forumu) ... znaci manje od sedmine vremena i to vrlo ograniceni tip kontakta.
i sad mi reci... na koju foru ti zakljucujes ista o udruzi?
jel znas koliki nam je budjet, kakvo je misljenje u udruzi u vezi iznosa clanarine, tko je najmladji clan, tko se planira kandidirati na izbornoj skupstini u 11. mjesecu, tko se sve kandidirao na prosloj izbornoj skupstini, tko su stariji clanovi, tko je najnoviji clan, da li imamo dovoljno prostora na satancima, od kada ce krenuti nedjeljni sastanci, sto se dogadja na njima, na sto je udruga potrosila novce... ne znas nista od toga... ali svejedno se osjecas pozvanim komentirati udrugu... i jos biti jako uvjeren da si u pravu

"italic boy".... ti si vec stari cica... i u svijetu si kompjutera vrlo dugo... a svejedno ne znas sto je "italic"... pa kako ocekujes da ces ista znati o udruzi?
ajde molim te...
buco je napisao/la:
I ne izmisljaj "gluposti" ka adsl nemaju svi
jesi i ti bio dio "zlatne mladezi"?
nemaju svi bogate mame i tate

buco je napisao/la:
..pa neki put trebaju sva tri clana...itd...
da trebaju...
buco je napisao/la:
Imas npr.."iz Pazina" , a koji je to ak ni tajna i di zivi
heh... ajde prvo ti napisi gdje ti zivis?

Ili posalji svoju sliku za pocetak.

buco je napisao/la:
kako glasuju ? kako dolaze na sastanke..?. kako sudjeluju u odlucivanju ....Pazinjani , M.Zdencani..i sl...!?
nikako... ne dolaze u zagreb na sastanke...
zapravo... bivsi predsjednik iz zdenaca je student koji je zivio u zagrebu.
ostali koji ne dodju na skupstinu... ne sudjeluju o odlucivanju... ocito
buco je napisao/la:
Naravno da bi veci broj clanova iz istog mjesta promijenia strukturu moci ne relativne nego stvarne ...ka sta je sam @predsjednik i reka u vasoj raspravi na boardu ...da njega ionak niko nis i ne pita pa je moga bit i iz Irana ...nebi utjeca na "religiju udruge" , njeno plemstvo , i duhovne vodje ....!
demagog i pol... veliki, mocni pojmovi se koriste: religija, plemstvo, dugovne vodje, Iran, struktura moci itd. itd.

naravno da bi promijenila strukturu moci... ali sto bi dobili s time... to mi odgovori?
ponavljam drugi put... ne vrti se svijet oko tebe... nije cilj splitskim trekkerima da zamjene trenutno vodstvo USS Croatie samo zato da buco nebi morao gledati chakyja kao admina... to je mozda tvoj cilj u svemu ovom...
oni zele biti organizirani... to mogu preko nas ili mogu preko svoje udruge
ajde mi ti reci sto im je bolje?