ajde telegrafski
- na pocetku bili smo TDA, Keva i ja
- Keva nas je oboje jaaaako izgrlio... mene zato jer sam bio slican onom tipu kaj je ubijen na bracu... pa se covjek zabrinuo za mene

... ne znam zasto tdu... ali uz zagrljaj tda je dobila i 2-3 puse
- onda je poceo pljusak
- tda je ispitivala zasto je ekipa trekkies 2 dosla u srbiju a ne u hrvatsku... pa je pricala da ce ici na sve konvencije
- Keva je igrao neki flash star trek igricu... Broken mirror... preporucam!
- onda su dosli predsjednik, bruno i lilmee
- predsjednik je otvorio pismo od nermina i sebi prisvojio 100 kn... kaze covjek da su to troskovi administracije

... ali to niste culi od mene

...
- lilmee dosla polupokisnuta ali i dalje prelijepa (privatizacija medija... jbga

)
- potom su se pojavili i ostali... josip, max, shadowmaster, zmajchek, remal, ronald(inho), ternek, t'grel, cvicek
- josip i ronaldinho su gledali nekaj na kompu... po starom obicaju

- cvicek, lilmee, bruno i ja smo igrali kockice... jedan put je cvicek pobjedio... jedan put ja... max nas je samo gledao

... eh da, skoro je pala oklada da ako cvicek prvi ispadne u kockicama da ce se morati obrijati na celavo ili ako bi cvicek pobjedio onda bi max morao irokezu nositi tjedan dana... ali oboje su se ustrtarili... max najvise
- ternek i tda su imali duuuuge razgovore o Enterpriseu... TDA je branila Ent a TerNek napadao... za to vrijeme ih je T'Grel promatrao

- onda su se max, bruno, lilmee, predsjednik, cvicek, shadowmaster i zmajchek odvojili i pricali o necem za velikim stolom (o cemu su pricali cete morati pitati njih)
- za to vrijeme sam ja u drustu ronaldinha i josipa zezao tdu oko njenih romanticnih pustolovina... u detalje necu ali bi samo spomenuo da sam TDU dovedeo do ruba ludila

... ali izdrzala je da ne pukne
- u medjuvrmenu je doma otisao el presidnete sa ronaldinhom... prije toga je posudio clanovima skoro pola arhive... i evidnetirao je zakasnine simbi i Nightshotu

El presidente je morao ranije doma jer sutra pocinje raditi na novom poslu na OTVu... sad imamo vezu na nekoj od televizija
- kad smo vec kod televizija... snimati ce se reportaza o trekkijima (ne udruzi) za emisiju na rubu znanosti ... i snimati ce se kod nas vjerojatno... sad samo moramo naci nekog tko ce pricati

... malo su mi bili sumljivi pogledi prema meni kada smo razmisljali o tome

- kasnije su se svi (osim josipa koji je gledao BSG na udruznom kompu) okupili slusajuci TDin prijedlog da snimimo neke ST epizode bazirane na onom projektu 5. sezone kaj je mr. bobo spominjao da pise (sa capri ako se ne varam)... ali ekipa joj je rekla da mi ne znamo glumiti ozbiljne uloge... na to je TDA nakon 5 minuta cerekanja i smirivanja uspijela pokazati nama kako ozbiljno odglumiti trovanje otrovom... bilo je odlicno odglumljeno
- nakon duze rasprave oko pol 12 ljudi su se odlucili pokupiti doma... na kraju nas je ostalo negdje 11-12... vrlo neobicno... valjda je ljudima nedostajalo druzenje nakon ljeta
uglavnom... bilo je vrlo dobro... odlican sastanak za pokretanje nove sezone
ufff... puno previse sam tipkao .... nije bas ispalo telegrafski

btw. dodajte i vi ostali koji ste bili tamo svoje dozivljaje ili ispravite moje