|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 12:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Nontopic pricaonica
 ma da se to malo brze..
| uto 07 kol, 2007 2:04 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
night, zar bi se prodo tako nisko... btw. ant
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Nakon dugotrajne borbe sve smo se dogovorili (kako sam JA rekla). Kata je pobijedila
| ned 12 kol, 2007 3:50 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
go bosa, go bosa, go bosa...go,go
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 kol, 2007 1:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto i ja se vratih... 2 dana sam produzio odmor ... ispricavam se na kasnjenju sto se tice nekih moderatorsko/adminskih poslova... danas cu pokusati sve stici (ako ste trazili i max i lil'mee mozda ce te ih dobiti ovih dana... vjerojatnije tek nakon ponedjeljka)
eh... pozdrav svima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 9:37 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
eto, navratila i ja malo... odustajem od čitanja svega kaj ste pisali dok me nije bilo, u 24 dana se puuuuuuuno toga skupilo, a ja ipak ne živim na forumu....  enivejz, samo da vas pozdravim.... a onda još malo idem spavat, sutra me čeka put u slavoniju 
_________________ njanjanja
|
| sub 18 kol, 2007 1:36 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pozdrav svim povratnicima! sad bi bio vec red da forum malo zivne 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 kol, 2007 2:11 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
|
| sub 18 kol, 2007 6:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmmm... al kad !? bo broju "ustekanih" u rad foruma bas i neznan ....koliko je ozivija ....Mozda ce tribat poticaj .... Pozdrav Reanimacijska 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 19 kol, 2007 9:21 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
idemo na direktnu mozdanu stimulaciju... Postavite stimulator na 80 mA. Udar na moj znak. sad. 
|
| ned 19 kol, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma sve bu ok... uvijek bude everything's gonna be alright  edit: Ezri je napisao/la: Anarhijaaaa hehe... mozda na nekom drugom cool forumu sa opustenijim modom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 19 kol, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: hmmm... al kad !? bo broju "ustekanih" u rad foruma bas i neznan ....koliko je ozivija ....Mozda ce tribat poticaj .... pa ti si se vratio! kud ces vece ustekanje? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 20 kol, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja se vratio iz Gardalanda... tamo definitivno treba pogledati "TIME VOYAGES" steta sto ne razumijem talijanski ali bilo je svejedno super... 
| uto 21 kol, 2007 12:12 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ono 4D kino? Mi smo odustali od cekanja. Ogromna guzva. Ja sam htio na Blue Tornado ici non-stop, meni su zakon takve stvari  BTW. Jel' ona voznja u egipatskoj spilji, votevr, ukljucuje i Stargate? Ako se dobro sjecam, tad nisam gledao seriju  U Italiji ima jos jedan takav zabavni park, a glavni roller coaster je Stargate themed. Sjedalice / vlak / kako hoces su visece (takvi su najbolji  ) i to u obliku Serpent guardova  Odmah nakon starta ide veliki pad i prolazis kroz Vrata 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| uto 21 kol, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"kud ces vece ustekanje? " @Ant mislis na masu ili....!? neku drugu manje mjerljivu jedinicu ... Pozdrav Diznilend 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 21 kol, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|