zar cu ja morati u ovo gluho doba noci

kada smo ja i lil'mee dosli tom'cat, ronald, bojan, mr. bobo i ant su se igrali narancom... i tako nastavili dok nije pukla

u medjuvremenu je dosao TerNek i novi clan kojem nisam zapamtio ime... sorry
onda su se Mr. Bobo, Ronald, Tomica i Bojan primili igranja kockica... usput su Anta i novog clana naucili kako se igraju kockice
dok su oni to igrali dosla je i TDA koja je dofurala punu kutiju cupavaca... ovaj... prepecenih cokoladnih triblova

... i jos 3 soka...
za to vrijeme sam ja odlucio zaposliti druge (koji nisu igrali kockice) sa pisanjem kratke ST price sa zadanim pocetkom (smisljenim na licu mjesta

) ... stvorili smo 2 ekipe... Ternek i Max te TDA i Lil'Mee
Ternek i Max su pricali o napijanju na starshipu a TDA i Lil'Mee o kuhanju otrvonih jela za klingonce... nakon sto su zavrsili sa pricama procitai su ih naglas i obije ekipe su pobrale pljesak
tko je propustio price moze ih procitati u klubu sljedece cetvrtke
kasnije su jos dosli Cvicek, shadowmaster, Gul Remal i el presidente koji je podijelio nove iskaznice
nakon sto je par ljudi otislo pomislio sam da ce se uskoro svi pokupiti... no iapk je dosta ekipe ostalo cak do 1 ujutro ... el presidente, lil'mee, cvicek, max, shadowmaster, Ternek, ant, tda i moja malenkost... pricalo se o svemu i svacemu... forumu, treku, liburnikonu, tdinoj promjeni (na bolje... op.a.

)
konacni fajrunt je bio oko pol 2

btw. izglasana je jedna nova odluka... TDA ce postati nova urednica fanzina... Lil'Mee se umorila od naganjanja Shadowmastera i njegovih tekstova i drugih ljudi koji kasne sa tekstovima... ljudi, ajmo pokusat da nam TDA ne izgori nakon 4-5 broja fanzina