| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Voyager vs. Batmobil
Koja je uopče razlika? Isti retardirani dizajn koji bode u oči. Isto su prikazani kao svemoćni,što zapravo nisu. I u rukama su...hm..."normalnih" osoba. Enterprise is the best 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 srp, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Voyager vs. Batmobil
koji enterpise? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 08 srp, 2007 3:44 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
D-Galaxy,naravno 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 08 srp, 2007 3:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
A koji Batmobile?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 08 srp, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Pa i zadnjeg filma 'Batman Begins' ...to je kao najbolji Batmobil 
|
| ned 08 srp, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nisam gledao, ali navodno je vjeran onome iz stripa.
pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| ned 08 srp, 2007 3:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Pa i zadnjeg filma 'Batman Begins' ...to je kao najbolji Batmobil  po cemu je to najbolji batmobil? najbolji batmobil je iz prva 2 filma... e to je dobar dizajn... "chiks dig the car" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 08 srp, 2007 4:25 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Vjerojatno najbolji as in najblize Millerovoj viziji Batmobilea.
pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 08 srp, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
kralj svemira je napisao/la: Vjerojatno najbolji as in najblize Millerovoj viziji Batmobilea. pih... onda i miller moze pogrjesiti 

|
| ned 08 srp, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Betmobil je legenda, mislim da se najbolje iskazao u drugom dijelu... 
| ned 08 srp, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ted;DeA je napisao/la: Pa i zadnjeg filma 'Batman Begins' ...to je kao najbolji Batmobil  kaj si ponorila... najbolji batmobil je u Tim burtonovim filmovima... ujedno i jedinim filmovima o Batmanu koji vrijede -sve nakon njega je BatBull & RobShit i kak mos povezat tu zlicu koju zovu Voy i hotblackmegapussymagnet koji riga vatru u istoj misli?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 08 srp, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Voyager ima najbolji dizajn... ...barem prema mojem mišljenju...
...totalno mi se sviđa koncepcija broda... ...i vanjski i unutarnji izgled...
...most ima je odličan...
...zašto ti se ne sviđa voyager?
| pon 09 srp, 2007 1:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Voy ima (imho) definitivno najbolje interijere koje smo vidjeli u treku. (od ovih "glavnih" brodova)
a batmobil... eh, da...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 srp, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ne sviđa mi se uopće dizajn Voy...no o ukusima se ne raspravlja 
|
| pon 09 srp, 2007 3:28 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
batmobil mi nije tako napet. ne može voziti u warp-u i ne volim sportske dvosjede s malim prtljažnicima 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 srp, 2007 11:21 pm |
|
 |
|