| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 Re: 1.7. nedjelja - sastanak
I Carcassone? Imate kul drustvene igre. Hm, mozda bih i ja trebao postati clan udruge  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| čet 05 srp, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Borg.Queen je napisao/la: Je, kužim to i podržavam.  Al ste onda čim ste odigrali bježali doma.  je... decki se hoce voziti doma... jel ZET im vise ne pase i ja nisam mogao vjerovati da odlaze svi... pih... bas smo ispali sugavi domacini kralj svemira je napisao/la: I Carcassone? Imate kul drustvene igre. Hm, mozda bih i ja trebao postati clan udruge  . buahahahahah.... you all will join us... AAAAALL  imamo mi jos igara  bunnyema je napisao/la: kockice?  kakve kockice?  sta sam propustila??? oh.. kill me..  propucati cu se. prema vasim komentarima mora da su zabavne kockice... ako dodjes na Liburnikon onda ce ti maX pokazati kako se igraju kockice... i to kako 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 srp, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ako imate i Star Munchkine, tamo sam pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| čet 05 srp, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ne da imamo nego smo ih i izmislili  (ajd ne baš mi, jedan od nas  )
_________________ njanjanja
|
| čet 05 srp, 2007 2:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kralj svemira je napisao/la: Ako imate i Star Munchkine, tamo sam pozdrav kao sto lil'mee kaze... max je izmislio Star Trek Munchkin baziran djelom na Star Munchkinu a djelom na obicnom Munchkinu... dakle... to je to 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 srp, 2007 3:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Borg.Queen je napisao/la: Je, kužim to i podržavam.  Al ste onda čim ste odigrali bježali doma.  je... decki se hoce voziti doma... jel ZET im vise ne pase i ja nisam mogao vjerovati da odlaze svi... pih... bas smo ispali sugavi domacini ...gledaj jednu stvar... ...ja sam doma na drugom kraju grada... ...i zbilja mi je velika usluga kad netko vozi do maksimira... (Leo, ili Jelak) ...inaće tranmvaji poslje ponoći baš i ne voze, ...i treba mi oko 2 sata da dođem doma... inaće... ...ovako je to sat , sat i pol... ...ovisi koliko idem pješke...
...da sam udaljen od udruge pol sata pješke, nebi bilo problema...  ...a ovako, je malo zeznuto... 
...a ja sam proveo svo slobodno vrijeme s Peterom i Tanjom... ...tak da... ja sam svoju dužnost obavio... 
| čet 05 srp, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
oh neeeeeeeee!!!!!  idem se ubit... 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 05 srp, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a ja sam proveo svo slobodno vrijeme s Peterom i Tanjom... ...tak da... ja sam svoju dužnmost obavio...  Ne samo da si obavio, nego fenomenalno obavio! E da, dragi je rekao da vam on zahvaljuje što nismo morali trpjeti Thompsonov koncert na televiziji. Kolikogod MaX bio moj heroj, neke granice ipak postoje. 
| čet 05 srp, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Borg.Queen je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a ja sam proveo svo slobodno vrijeme s Peterom i Tanjom... ...tak da... ja sam svoju dužnmost obavio...  Ne samo da si obavio, nego fenomenalno obavio! E da, dragi je rekao da vam on zahvaljuje što nismo morali trpjeti Thompsonov koncert na televiziji. Kolikogod MaX bio moj heroj, neke granice ipak postoje.  ...hvala ljepa...
...da nije Mario ugasio TV... ...mislim da neke žice nebi radile , pa bi bilo onemogčeno gledanje...
| pet 06 srp, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Borg.Queen je napisao/la: E da, dragi je rekao da vam on zahvaljuje što nismo morali trpjeti Thompsonov koncert na televiziji. Kolikogod MaX bio moj heroj, neke granice ipak postoje.  gle, da se razmemo... ja ne slusam hrvatsku glazbu opcenito, A KAMOLI DA BI ONDA THOMSONA! ali posto zivim 300 metara od stadiona na kojem se koncert odrzo i cijelu vecer sam gledo vatromet s balkona.... htio sam vidit kak je taj koncert svarno izgledao na stadionu, kolko je ljudi bilo itd. (jer je to bio bogami najtisi koncert do sad! -kad je bilo Bijelo dugme, sve se fino culo... a kad je tekma, tresu mi se prozori) ...i minuta snimke mi je bila cist dovoljna da to vidim... ...jos ce ispast na kraju da ce znatizelja ubit macka...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 06 srp, 2007 9:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
hocu se play s kockicama.. zasto??? zasto??? zasto??? sto sam bogu skrivila..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 08 srp, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
navrati do nas u zagreb na partiju, to je bar lako 
_________________ njanjanja
|
| pon 09 srp, 2007 10:00 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ako je tebi 7-8 sati vožnje na dan lako... ....onda ti se divim 
| pon 09 srp, 2007 11:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sri 11 srp, 2007 10:56 am |
|
 |
|