| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Četvrtak, 07.06. - BIT CE SASTANKA
Hoće li biti sastanka? Nešto sam čuo od el presidentea da ne bi bilo sastanka zbog blagdana?! Jel to istina? Mislim, za mene je 07. lipnja važan dan al ono...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 05 lip, 2007 10:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
WTH? Nisi li ti desno orijentiran? Trebao bi svojim nagim tijelom spriječiti krivokletnike od održavanja sastanaka na taj sveti dan.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 05 lip, 2007 10:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
A odakle to tebi da sam ja desno orijentiran?! Istina, pišem desnom rukom ali kakve to veze ima...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 05 lip, 2007 11:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Isprike na generaliziranju, ali nekako mi baš odgovaraš profilu prosječnog Hrvata katolika.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| uto 05 lip, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Imam neke desne poglede na svoju državu ali nisam baš prosječan Hrvat katolik. Hrvat jesam ali neki katolik baš i nisam. Ne moraju svi desničari Hrvati bit usključivo i katolici.
|
| uto 05 lip, 2007 11:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Četvrtak, 07.06.
T'Grel je napisao/la: Hoće li biti sastanka? Nešto sam čuo od el presidentea da ne bi bilo sastanka zbog blagdana?! Jel to istina? Mislim, za mene je 07. lipnja važan dan al ono...
eh... ako je el presidente rekao da nema... onda nema... ako je mozda rekao da nema onda mozda nema
ukratko... nazovi zvonka i pitaj ga da li ce biti sastanka u cetvrtak i javi nam ovdje na forum da svi znamo
@kralj svemira... vjeruj mi, nema nikakve veze to sto je crkveni blagdan... T'Grelu je to poseban datum iz jednog drugog razloga...a sad, da li ga on zeli otkriti, to je na njemu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 06 lip, 2007 2:39 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...taj je dan naišao na stranicu s T'Pol,i slike na kojima nije bila odjevana...
| sri 06 lip, 2007 9:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto da i ovdje stavim kratku vijest... bit ce sastanka
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 06 lip, 2007 2:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Zašto ne bi bilo sastanka kad je praznik?! Barem onda dođe više ljudi.
Ne želim otkrivati zašto mi je sutrašnji dan bitan. Udrugari znaju. 
|
| sri 06 lip, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pa pretežno nismo blagdanima ili dane uoći imali sastanke...Ali evo ako Chaky može, dođite slobodno..ja ne mogu!
|
| sri 06 lip, 2007 3:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Četvrtak, 07.06.
Chaky je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Hoće li biti sastanka? Nešto sam čuo od el presidentea da ne bi bilo sastanka zbog blagdana?! Jel to istina? Mislim, za mene je 07. lipnja važan dan al ono... eh... ako je el presidente rekao da nema... onda nema... ako je mozda rekao da nema onda mozda nema  ukratko... nazovi zvonka i pitaj ga da li ce biti sastanka u cetvrtak i javi nam ovdje na forum da svi znamo @kralj svemira... vjeruj mi, nema nikakve veze to sto je crkveni blagdan... T'Grelu je to poseban datum iz jednog drugog razloga...a sad, da li ga on zeli otkriti, to je na njemu 
TKO HOĆE ZNATI DA LI ĆE BITI SASTANKA...SLOBODNO ME NAZOVITE...NADAM SE DA BROJ ZNATE 091/1631-302
|
| sri 06 lip, 2007 3:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja bi došo ili mozemo skypecast prebaciti za sutra... kako ocete...
| sri 06 lip, 2007 4:06 pm |
|
 |
|