| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
geek kakav jesam isao sam na netu naci popis stvari koje treba ponijeti na put (tak da ne zaboravim nekaj) ... i najdnoj stranici sam nasao ovo
"Condoms
These might be unavailable or difficult to obtain where you are going, especially in Catholic countries."
srecom ja idem u Sarajevo
edit:
evo jos nekaj
"If you will be looking at ceilings (like on a castle or church crawl), bring a small mirror so that you won't strain your neck."

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 10 svi, 2007 2:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam danas sreo max-a u menzi na ekonomiji... ...pa sam ga nagovorio da proba ponovo soju u promijeni mišljeje...
...i upalilo je...  ...na ekonimiji dobro sojine medaljone slože pa mu se čak i svidjelo...
...eto , soja nija bauk!!
| čet 10 svi, 2007 2:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Danas me ubola pcela u ruku dok sam bio na kompu.
Kasnije je pozalila jer je dobila štapom pa je pala iza radijatora i onda kad je odlucila pasti na pod (uz moju intervenciju naravno) dokrajcio sam je tenisicom. 
| uto 15 svi, 2007 3:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pazi da te ne cuju organizacije za zastitu insekata 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 15 svi, 2007 3:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a pčelo nisi trebao ubiti... tako nasilno...
...inaće ako naznaš kad pčela ubode nekog i ostavi žalac... ...teku njezine zadnje minute života... ...jer poslije uboda ona ugiba...
| uto 15 svi, 2007 3:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
A sta ako je bila osa?
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 15 svi, 2007 10:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Shadowmaster je napisao/la: Danas me ubola pcela u ruku dok sam bio na kompu. Kasnije je pozalila jer je dobila štapom pa je pala iza radijatora i onda kad je odlucila pasti na pod (uz moju intervenciju naravno) dokrajcio sam je tenisicom.  Sramotni pčelocid. Za ubod si vjerojatno sam kriv, ne možeš nekažnjeno omastiti brk sa pola tegle meda.
Tko zna koje kakve su joj misli prošle kroz glavu kad je vidjela đon smrdljive tenisice br. 44 kako joj se sprema presuditi. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 15 svi, 2007 11:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Eh ja nosim tenisice br. 47  Ja ju nisam provocirao dosla je i pikala, onda se zaletavala u prozor umjesto da je zbrisala van, ali cini mi se da nije bila pcela vec nesto poput bumbara malo deblje je bilo no letilo je bome jos pola sata okolo dok se nismo poceli sorat.. 
| sri 16 svi, 2007 12:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowh86 je napisao/la: A sta ako je bila osa?
... osa ostaje živa...
...ti si veterinar, trebao bi to znati...
| sri 16 svi, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
evo mene nakon tisućuuuuuuuuuu godina...
par dana nisam bila, pa se nakupilo novih postova pa reko ma budem ja to sve odjednom pročitala, pa je prošlo još dana i ja zaboravila na postojanje foruma...a sad me chaky podsjetio, a lako se vratit na forum kad bi trebalo učit, hehe....potjerajte meeeeeeeeee
(otkad ne moderiram više vraćaju mi se kile, lol  )
_________________ njanjanja
|
| pet 18 svi, 2007 12:56 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Evo mene nakon 1001 godine...
Imo ja jucer krizmu... stravulja... ima se para 
| pon 21 svi, 2007 10:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ah došla je ekipa koja dugo živi...
...ja se već nakopao danas... ...sadio kikiriki... slikao kikiriki... ...i potom gledao na kompu kikiriki...
...i još moram poslje do mentorice razgovarati o kikirikiju... 
| pon 21 svi, 2007 12:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a najbolju stvar si propustio!
sta je sa jedenjem kikirikija?!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 21 svi, 2007 3:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|

|
| pon 21 svi, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
i kaj kazete na novu organizaciju foruma?
i makli smo i neke neaktivne moderatore (neke nismo  )...
a dodali smo i dva nova moderatora
btw. ima li netko bolji naziv za novu grupu foruma "SF kutak znanosti je nastao kombiniranjem imena podforuma koji su u njemu

|
| sri 23 svi, 2007 4:14 pm |
|
 |
|