| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Nedjeljni sastanci preko ljeta
el presidente i ja planiramo preko ljeta smanjiti broj sastanaka i to tako da ukinemo nedjeljne projekcije. U gradu ce tako i onako biti puno manje ljudi a i prijasnjih godina tokom ljeta smo vidjeli da ima manje ljudi na sastancima.
Sto mislite o tome?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 08 svi, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Nedjeljni sastanci preko ljeta
Chaky je napisao/la: el presidente i ja planiramo preko ljeta smanjiti broj sastanaka i to tako da ukinemo nedjeljne projekcije. U gradu ce tako i onako biti puno manje ljudi a i prijasnjih godina tokom ljeta smo vidjeli da ima manje ljudi na sastancima. Sto mislite o tome?
Ne da totalno ukinemo nego evo kad budemo imali nešto zanimljivo za prikazivat da to objavimo na forumu...pa nek se dođe pogledat
|
| uto 08 svi, 2007 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tako je...
| uto 08 svi, 2007 9:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Slažem se s kancelarom. Tak je u biti bilo i prošlog ljeta, koliko sam mogao pročitati. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 09 svi, 2007 12:03 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a mene ionak nema pola ljeta u zagrebu..... 
_________________ njanjanja
|
| pet 18 svi, 2007 12:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
predsjednik je napisao/la: Chaky je napisao/la: el presidente i ja planiramo preko ljeta smanjiti broj sastanaka i to tako da ukinemo nedjeljne projekcije. U gradu ce tako i onako biti puno manje ljudi a i prijasnjih godina tokom ljeta smo vidjeli da ima manje ljudi na sastancima. Sto mislite o tome? Ne da totalno ukinemo nego evo kad budemo imali nešto zanimljivo za prikazivat da to objavimo na forumu...pa nek se dođe pogledat
...a većina ekipe iz udruge nije prisutna ili aktivna na forumu... 
| pet 18 svi, 2007 9:31 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a većina ekipe iz udruge nije prisutna ili aktivna na forumu... 
pa trebali bi promjeniti navike
ne moraju pisati... ali bar 2-3 puta tjedno procitati potencijalne obavjesti... to valjda nije tesko
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 svi, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
predsjednik je napisao/la: Chaky je napisao/la: el presidente i ja planiramo preko ljeta smanjiti broj sastanaka i to tako da ukinemo nedjeljne projekcije. U gradu ce tako i onako biti puno manje ljudi a i prijasnjih godina tokom ljeta smo vidjeli da ima manje ljudi na sastancima. Sto mislite o tome? Ne da totalno ukinemo nego evo kad budemo imali nešto zanimljivo za prikazivat da to objavimo na forumu...pa nek se dođe pogledat
Znači u tim će slučajevima članstvo biti obaviješteno preko sms, mail liste...da pogledaju na forum što će se odvijati ili jednostavno dođu u klub
|
| pet 18 svi, 2007 4:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lil'Mee je napisao/la: a mene ionak nema pola ljeta u zagrebu..... 
Mene nema skoro cijelo ljeto u Zagrebu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 svi, 2007 2:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sastanaka u nedjelju neće biti... ...informaciju od predsjednika prosljeđujem...
| pon 21 svi, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Naravno da neće biti kad je skupština. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 svi, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Sastanka nedjeljom, generalno gledajuci, vise nece biti.
Ako ce biti neka proekcija u nedjelju postaviti ce se obavijest na forum, samo bi molio da se moja malenkost na vrijeme obavijesti o proekciji.
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 02 lip, 2007 1:05 pm |
|
 |
|