|
Sada je: čet 23 tra, 2026 12:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ah ti Romulanci .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 07 svi, 2007 11:11 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
ZNAM DA JE ZA VAŠU UDRUGU.. NISAM JA TAK NEINFORMIRAN....
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| uto 08 svi, 2007 7:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Zar ne bi bilo bolje kad bi se članu povećavao čin za godinu članarine. Što više si član udruge to veći čin.
| uto 08 svi, 2007 8:16 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Tako je i sada samo što se ne može dobiti viši čin od lt.-a. Dakle, občni član udruge je prvo cw., ens., lt. JG, lt. i nema da bi bio lt.cmdr. ili cmdr. A ja bi trebao biti barem lt. cmdr. jer sam šef jedne sekcije.
Jedini sam od šefova sekcije koji imam jako nizak čin. Ostali svi šefovi imaju viši čin.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 08 svi, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nevidim smisao u tome.
jer i ovako kako sada stvari stoje ti cinovi neznace (uz duzno postovanje) ama bas nista.
i kao takvima im se nema razloga niti pridavati neku vaznost.
ono sto bi promjenilo situaciju je davanje nekakvog znacaja tim cinovima, nekakve obaveze, odgovornosti, beneficije, nekakav konkretan smisao.
u tom slucaju bi mi bilo (ce mi biti) bezveze da se cinovi dodjeljuju iskljucivo na osnovu radnog staza clanova. pa ipak, do trenutka kada bi se te izmjene uvele nevidim razloga za mjenjanjem nacina stjecanja cinova (a mjenjanje metode dodjele cinova bi kasnije moglo rezultirati nekakvim dodatnim komplikacijama)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 svi, 2007 9:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ant je napisao/la: ono sto bi promjenilo situaciju je davanje nekakvog znacaja tim cinovima, nekakve obaveze, odgovornosti, beneficije, nekakav konkretan smisao.
E, pa naravno da bi uz viši čin trebala ići i veća odgovornost, veće beneficije, veće obveze, veća odgovornost... Jer ja koji nešto radim u udruzi i odgovoran sam za jedan njen dio, konkretno sekciju i sigurno da imam veće obveze spram udruge i sekcije za razliku od nekog tko ništa ne radi (?) i samo posjećuje sastanke. Dobro, to je njegovo pravo. Ali opet trebalo bi se, po meni razlikovati voditelja sekcije, predsjednika udruge, tajnika..., običnog člana. Ne mogu imati svi iste ili visoke činove. Uvijek će netko biti cw. ili ens.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 08 svi, 2007 9:18 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 04 stu, 2006 9:37 pm Postovi: 57 Lokacija: Mostar/ Bern Svicarska
|
Da cinovi,to ce mi biti vazno kada nabavite nadsvjetlosni brod...
| pet 18 svi, 2007 12:55 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|