| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 USS CROATIA WEB ANKETA - Adminu...
Adminu (Webmasteru) za godišnji trud oko odrzavanja weba treba:
1. Još volontera za pisanje vijesti i održavanje foruma
2. Ideja i savjeta kako nešto napraviti za web udruge (volontera za izvedbu nadogradnji)
3. Povisiti čin u admirala "Web krstarice" (iskaznica sa počasnim članstvom)
4. Kupiti godišnji danak za edukaciju webmastera (da nauči neke nove tehnologije koje kasnije može implementirati na web stranice udruge)
5. Ne treba mu ništa sve je za 5!
| sri 02 svi, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
1. Još volontera za pisanje vijesti i održavanje foruma
...jer bez ljudi nema ni rasprave... ...kda sam ja i TerNek malo opasivili... ....furum se ponovo malo usporio ;9
| čet 03 svi, 2007 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Javljaš se za nekaj? 
| čet 03 svi, 2007 3:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Vis moga bi bit cistacica [odrzavnje foruma] , dobro mu ide to s ciscenjem replaya... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 03 svi, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Javljaš se za nekaj? 
...već imam nekaj... ...malo spava, no probudit ću ga... ...a uz to , još sam aktivan na nekoliko foruma... ...a ovaj mi malo ograničava područje SF-a...
| pet 04 svi, 2007 9:33 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Glasah za drugu opciju, ali sam zaboravio napisati komentar. Složio bih se sa prvom opcijom da bi trebao netko pomoći u održavanju foruma, no definitivno bi trebali i volontera sa adekvatnim znanjem (nažalost nisam kompetentan, ali da jesam sigurno bih ponudio pomoć) koji bi pomogli u nadogradnji foruma jer baš nije kolegijalno od nas da sve gledamo sa strane i kvocamo: "Joj, kad će se na našem forumu moći ovo ili ono, ili kad će Q napravit ovo ili ono." Ljudi koji imaju znanja, i prvenstveno volje, mogli bi se aktivno uključiti da sve ne bude na Q-ovim leđima.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 04 svi, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
TerNek je napisao/la: Glasah za drugu opciju, ali sam zaboravio napisati komentar. Složio bih se sa prvom opcijom da bi trebao netko pomoći u održavanju foruma, no definitivno bi trebali i volontera sa adekvatnim znanjem (nažalost nisam kompetentan, ali da jesam sigurno bih ponudio pomoć) koji bi pomogli u nadogradnji foruma jer baš nije kolegijalno od nas da sve gledamo sa strane i kvocamo: "Joj, kad će se na našem forumu moći ovo ili ono, ili kad će Q napravit ovo ili ono." Ljudi koji imaju znanja, i prvenstveno volje, mogli bi se aktivno uključiti da sve ne bude na Q-ovim leđima.
Bravo prvi post u kojem nekaj konkretno pise o tome kaj meni treba. No nemrem reci da pokusaja nije bilo. Probao je Tom'ca tu i tamo, Mr. Spock no svi su odustali jer im bas nije uspjelo a ovo besplatno cudo je malo komplicirano za postavljat, no recimo vidio sam da recimo admin od lotrovaca fakat zna isprogramirati forum sa svim mogucim dodacima, ali glupo mi je cimat nekoga tko nije iz udruge da to radi za nas... pa sam odlucio cekat phpbbovce da to naprave za nas ali vidite i sami koliko cekamo, a i kad docekamo pitanje jel ce nam Ancica napisati prijevod i da ce ovaj lik koji nam je napravio besplatni skin updatati isti skin da ga koristimo na novom forumu... dakle zadaci su tu, a valjda cu jednog dana upoznati nekoga tko ce to moci napraviti, mozda ja jednog dana... ali pitanje je kada....
| pet 04 svi, 2007 10:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Glasah za opciju 2. no koliko ljudi imaju vremena ili znanja u to neću ulaziti, te opcija 1. koja je malo drugačija no dolazi ti na isto.
Povisiti čin u admirala--nikako se ne može, prema Pravilniku o činovima, čin Adm. imaju predsjednik i potpredsjednik, i to samo dok su na tim funkcijama
Za sve druge opcije može se izglasati na skupštini udruge.
|
| ned 06 svi, 2007 9:20 pm |
|
 |
|