| Autor/ica |
Poruka |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Ant je napisao/la: bilo bi zgodno da snime jos jednu Voy epku "Sto bi bilo kad bi Voya susreo pravu Borgovu kocku". epizoda bi trajala 2,5 sekundi.
Hehehe:
Tuvok: "Kapetanice Borg kocka nas na"
END
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 13 ožu, 2007 8:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zašto nema opcije "NI JEDNOJ"?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 13 ožu, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
dodano
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 13 ožu, 2007 9:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zahvaljujem. Eto, sad sam i ja mogao dati svoj glas. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 13 ožu, 2007 9:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: bilo bi zgodno da snime jos jednu Voy epku "Sto bi bilo kad bi Voya susreo pravu Borgovu kocku". epizoda bi trajala 2,5 sekundi.
...ili sezone? ...u unimatrici 01 bi dogovarali način za bjeg... ...ne samo bi ih nekoliko preživjelo...
| sri 14 ožu, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Šta bi bilo da Voya susreo pravu Borgovsku kocku? Pa zna se. Total destruction na štetu Borg-a. 
| uto 27 ožu, 2007 6:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Šta bi bilo da Voya susreo pravu Borgovsku kocku? Pa zna se. Total destruction na štetu Borg-a. 
...pa nebi odmah tako bilo... ...no uz probleme, krajnji rezultat bi bio taj...
| sri 28 ožu, 2007 10:45 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
I uz malo sreće.. 
| sri 28 ožu, 2007 7:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ali istina, mogao je Voyager progurati jos koju sezonu.
serija je bila nekako konstantna (bar u mojim ocima) bez nekakvih vecih oscilacija u kvaliteti. a epizode nisu bile nesto posebno povezane pa da bi bila neka velika generalna prica koja bi se privodila kraju u sedmoj sezoni (kao sto je to slucaj sa DS9om). tak da su mogli "nastancati" jos sezonu, dvije.
ijako sumljam da bi s tim bas puno postikli. pojavila bi se tu pokoja dobra epizoda, mozda i neka fenomenalna, ali inace sumljam da bi ta extra sezona nesto narocito utjecala na kvalitetu serije u cjelini, nego bi se uklopila u dotadasnje sezone neisticuci se ni pocemu posebnom. i zato mislim da nebi bas bila potrebna.
bolja mi je ideja upravo to sto su i napravili: dovrsili Voyager i presli na nesto novo. to sto Ent (pogotovo u pocetku) nije bas bio na nekoj visokoj razini je druga stvar (i dalje otvorena za diskusiju, ali ne na ovoj temi)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 ožu, 2007 8:29 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Potpuno se slažem.
| čet 29 ožu, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Mozda bi Enterpriseu najbolje dosla extra sezona jer su u 4. otvorili nekoliko zanimljivih tema... Ali ja bi najradje gledao jos nekoliko sezona Voyagera jer je bio najbolji
Deep Space Nineu bi dobro doslo sedam sezona manje
|
| ned 01 tra, 2007 10:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
MacGyver je napisao/la: Mozda bi Enterpriseu najbolje dosla extra sezona jer su u 4. otvorili nekoliko zanimljivih tema... Ali ja bi najradje gledao jos nekoliko sezona Voyagera jer je bio najbolji
Deep Space Nineu bi dobro doslo sedam sezona manje
...he he... ...zanimljivo... ima istomišljenika... 
| pon 02 tra, 2007 11:41 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Nemate pojma kaj pričate vi kvazitrekovci. DS9 je odlična serija iz brojnih razloga koje neću pisati jer se ne želim 100 puta ponavljati. To što je vi ne cijenite jer se ne temelji na skitanju brodom od nemila do nedraga je druga stvar. Bolje bi bilo da B&B nikada nisu svoje fiksne ideje i polutvorevinu sa podmornicom od broda i boglboyem uvaljivali pod Trek (primarno mislim na Bragu). Da su prije kemijanja uzeli Iru Stevena Behra i Mannya Cota i dali im uzde u ruke, rezultat bi bila prava ST serija, a ne ovo što je ispalo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 02 tra, 2007 10:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pitanje je kojoj bi seriji dobro dosla extra sezona, a ne kojoj je i ovo sto je snimljeno visak.
zato molim lijepo, ostanite on topic.
a sto se tice DS9a mislim da je on od svih serija ima najbolji dojam kao uokvirena i dosta dobro povezana cjelina. ima dobro razrađen kraj i mislim da je po pitanju zavrsetka daleko najuspjesnija trek serija (generacija)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 tra, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: čet 29 ožu, 2007 9:04 pm Postovi: 5 Lokacija: NOVSKA
|
Ja bi najradje gledao jos nekoliko sezona Voyagera pa zato glasujem za njega !!![/b][/quote]
|
| uto 03 tra, 2007 12:15 am |
|
 |
|