|
Sada je: pon 07 ruj, 2026 12:55 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Cudne snove imam....
Jucer sanjam da smo u dvoristu i da okolo skakuce nekakav stakor..... probudim se, odem zapaliti pljugu u dvoriste i dolazi zenska u bijeloj kuti i pita me da li sam vidio stakore, da stavljaju otrov i tako to.....
Danas sanjam da kroz prozor gledam kako elektricari rezu kabel od struje, probudim se i vidim da je komp ugasen a linija "restartana" ... pitam majku da li su iskljucivali struju i kaze da jesu, da opet imaju neke radove ulicu do i da neko vrijeme nije bilo struje....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 ožu, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, sad pazi kaj sanjaš... ...ak , sanjaš da se ženiš... ...možda se uskoro i dogodi... 
| sri 28 ožu, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cvicek je napisao/la: Cudne snove imam....
Jucer sanjam da smo u dvoristu i da okolo skakuce nekakav stakor..... probudim se, odem zapaliti pljugu u dvoriste i dolazi zenska u bijeloj kuti i pita me da li sam vidio stakore, da stavljaju otrov i tako to.....
Danas sanjam da kroz prozor gledam kako elektricari rezu kabel od struje, probudim se i vidim da je komp ugasen a linija "restartana" ... pitam majku da li su iskljucivali struju i kaze da jesu, da opet imaju neke radove ulicu do i da neko vrijeme nije bilo struje....
ovo je opako!
javi se nekome na TVu, mozda naprave kakvu reportazu!
(sve sto sam ja do sada uspio je sanjati da mi je pas naucio govoriti  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 ožu, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sjetih se da sam sanjao i nekakve krokodile, ali njih danas jos nisam vidio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 ožu, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cvicek je napisao/la: Sjetih se da sam sanjao i nekakve krokodile, ali njih danas jos nisam vidio 
mozda bi bilo najbolje da skoknes (za svaki slucaj) do zoo-a 
|
| sri 28 ožu, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
trebao si popricati sa misakom dok je bio na istrakonu ... mozda bi napravio emisiju o tebi... bila bi zanimljivija tema od ovih trenutno aktulanih 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 28 ožu, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
evo za sve koji vole logiku (ili je nevole ali znaju o cemu se tu radi) jedan zadatak sa testa koji sam pisao danas:
1. Dopuni zaključak:
Ako uživam u tenisu i ako dobro igram tenis ako i samo ako uživam u njemu.
Dakle, ________________________________________________________
na crtu, znaci, treba napisati zakljucak koji proizlazi iz gorenapisane premise.
i ne, neradi se o nekakvoj "tiskarskoj pogrešci"
to je orginalni zadatak kako je glasio, i kakav se pojavljuje u doticnom testu vec par godina u nazad!
i sad vi meni recite tko je tu lud ili moj profesor? 
|
| sub 31 ožu, 2007 3:10 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Odgovor: dobro igram tenis i uzivam u njemu !
Tesko da je profesor "lud" ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 ožu, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: 1. Dopuni zaključak:
Ako uživam u tenisu i ako dobro igram tenis ako i samo ako uživam u njemu.
Dakle, ________________________________________________________
mislim da j buco dobro rekao...
pogledaj ovako
A=uživam u tenisu
B=dobro igram tenis
(uživam u tenisu) i (dobro igram tenis ako i samo ako uživam u njemu).
(A je istina) i (B je istina ako i samo je A istina)
iz toga ocito slijedi da je B istina ,tj. dobro igram tenis
(to ti je bas ona prica sa logickim operatorima, koju si objasnjavao Buci 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 31 ožu, 2007 2:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma da, to je lik valjda tako zamislio, ali pri zadavanju je zabrljao. jer ima dva puta ako pa uvijet ali nijednom nema predikata, nikad nekaze sto se dogodi ako on uziva u tenisu!
jer on nigdje nekaze da je A ili da je B istina.
on kaze ako je A istina i ako je (B istina ako i samo ako je A istina) ...
i sad je tu trebao napisati onda to i to.
|
| sub 31 ožu, 2007 6:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
nisi to valjda pokusavao rijesit kao uvijetnu petlju !? [IF xx THEN yy] pa ti treba onaj yy ... IF THEN ..i AND IF ..!?
Ja sam to pokusao sagledat kao logicke operande OR i AND ..vise mi lezi..  i nakraju je ostalo samo to sto sam napisao ..
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 ožu, 2007 6:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: nisi to valjda pokusavao rijesit kao uvijetnu petlju !? [IF xx THEN yy] pa ti treba onaj yy ... IF THEN ..i AND IF ..!? Ja sam to pokusao sagledat kao logicke operande OR i AND ..vise mi lezi..  i nakraju je ostalo samo to sto sam napisao .. Pozdrav
to je (vise/manje) ista stvar. ako A onda B ili npr. A i B. oboje su binarne operacije. tako da uvijek tereba taj B (kojeg ovdje nema)
|
| sub 31 ožu, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mozda i je fora u tome da te razmisljanje o operatorima dal binarnim ili uvijetnm petljama , kako tko voli , odvrati od zapravo jedinog smislenog odgovora .. probaj sastavit ostale kompinacije pa ces vidit...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 tra, 2007 1:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Ej ljudi... ...odoh ja doma doma... ...na tjedan dana... ...pa me neće biti online...
...nemojte puno naspamati kutak...
...ugodne blagdane... ...boook...
| uto 03 tra, 2007 10:40 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
sretan put... i pazi sta jedes... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 tra, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|