Riječki karneval 18.02.2007.
U nedjelju 18. 02. 2007. Pocinje Rijecki karneval, pa autobusi i vlakovi daju velike popuste na prijevoz do Rijeke. Kako iz nekih izvora saznajemo vlak ce biti potpuno besplatan, tako da ako netko hoce moze ici organizirano ili samostalno. Ako netko od moje ekipe dolazi tu molim ih da mi dofuraju uniformu jer je moja ostala u zg-u. Inace ako netko ima zelju neka me nazove ili neka mi posalje mail pa se mogu sastati sa vama na stanici ili kolodvoru.
Ovdje je sada vec pocela ludnica cijeli grad je okicen i sprema se svasta. Mega evnt su neki zvoncari, te mislim da sviraju i let 3. Sve zavrsava i velikom povorkom koja nije ni priblizno velika kao one sto rade ameri no mislim da bude zanimljivo.
Jedina razlika od samoborskog fasnika je ta da se ovdje nesto desava dok u samoboru imamo samo jednu pozornicu i ekipu koja se okuplja oko nje. Ovdje je cijeli grad u pokretu, a opsadno stanje vec je danas pocelo stoga odlucite se dok jos nije kasno. Vlak vec krece sutra ujutro i dzabe je... nazovite HŽ ako ne vjerujete. Ajde cao svima i provedite se kako najbolje znate!