Sada je: ned 26 tra, 2026 5:36 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
 Riječki karneval 18.02.2007. 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Riječki karneval 18.02.2007.
U nedjelju 18. 02. 2007. Pocinje Rijecki karneval, pa autobusi i vlakovi daju velike popuste na prijevoz do Rijeke. Kako iz nekih izvora saznajemo vlak ce biti potpuno besplatan, tako da ako netko hoce moze ici organizirano ili samostalno. Ako netko od moje ekipe dolazi tu molim ih da mi dofuraju uniformu jer je moja ostala u zg-u. Inace ako netko ima zelju neka me nazove ili neka mi posalje mail pa se mogu sastati sa vama na stanici ili kolodvoru.

Ovdje je sada vec pocela ludnica cijeli grad je okicen i sprema se svasta. Mega evnt su neki zvoncari, te mislim da sviraju i let 3. Sve zavrsava i velikom povorkom koja nije ni priblizno velika kao one sto rade ameri no mislim da bude zanimljivo.

Jedina razlika od samoborskog fasnika je ta da se ovdje nesto desava dok u samoboru imamo samo jednu pozornicu i ekipu koja se okuplja oko nje. Ovdje je cijeli grad u pokretu, a opsadno stanje vec je danas pocelo stoga odlucite se dok jos nije kasno. Vlak vec krece sutra ujutro i dzabe je... nazovite HŽ ako ne vjerujete. Ajde cao svima i provedite se kako najbolje znate! :)

sub 17 vel, 2007 3:19 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Ljudi bio sam jucer. Bilo je fenomenalno, navodno sam od predsjenika cuo cak bolje nego od Samoborskog. Rijcani su se stvarno potrudili. Nije samo da su dolazile maskare iz Rijeke vec iz cijele Hrvatske. Cak su napravili i alegorijska vozila kojih je bilo u velikom broju. Cak su bili i neki vansvemirci. Inace ja sam za to da sljedece godine nastupamo pod brojem 47. Posudimo onog ficeka iz Pazina i setamo se. Cak su i neke cure iz Rijeke pristale da ce nam pozirati na autu ako treba samo da upadnu u centar paznje.

Predsjednik kaze ako se uspijete organizirati moglo bi upaliti. Sljedece godine je 25 obljetnica Rijeckog karnevala, pa bi mogli i mi nastupiti. Ak je ekipa mogla doc sa nekim vrečicama na glavi i skroz nacugana mozemo i mi u trekerskom stilu tamo prosetati i zabaviti se.

Od ostalih stvari tamo su bili i gosti iz Brazila koji su odrzali fenomenalni show te naravno i Gustafi.

pon 19 vel, 2007 11:48 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Nema ficeka.. morat cemo napraviti nesto novo...

pon 19 vel, 2007 2:12 pm
Profil ICQ Web stranica
Mister 47
Mister 47

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: IV
Nema ficeka..

Nooooooooooooooooooooooooooooooo!

A kaj je s Jelakovim BG[crvena zvezda] tablicama? Možemo sami napraviti auto, kao što smo mislili za Red Bull.

uto 20 vel, 2007 12:23 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Mozemo, samo do sljedece godine mi morate reci koliko vas dolazi da vas mogu prijaviti. A do tada ima vremena i da napravitie auto i sve :P

sri 21 vel, 2007 12:15 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: