Sada je: uto 09 lip, 2026 5:52 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
 Voyager - drugačiji "završetak" 
Autor/ica Poruka
Captain
Captain

Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: Covjek
Post Re: Voyager - drugačiji "završetak"
Vidim dugo se nije pisalo ovde, pa evo, malo da osvjezim :) Da sam ja bio scenarista ili producent 7a sezona ne bi bila onako bez veze potrosena i jos gore zavrena. Mogli su se recimo na pocetku te sezone prebacit u Beta kvadrant, naici na neke rase iz tog kvadranta za koje nismo znali da postoje. Zatim mogli su imati recimo problema sa Romulancima koji su vjerovatno znali sta se desilo sa Voyagerom, zasto da ne i sa Klingoncima i onda na kraju stici do federaijske granice gdje bi ih docekala flota brodova. Onda bi bar pola posljednje epizode trebalo posvetiti tome sta se desilo sa Makijima, sta sa 7/9 i Ichebom, kako je vrh Federacije posmatrao kapetanicine postupke i slicno. A svidja mi se i Alfina ideja da ostanu u Delta kvadrantu.

čet 05 srp, 2012 8:55 pm
Admiral
Admiral

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Kod mene bi 7. sezona izgledla nesto poput ENT-ove 3. sezone...u smislu da bi cela sezona bila opterecena Borgom uz blago zalazenje u istrazivanje...bas poput ENT-a sto je opterecenja cela Xindima..takodje epizode bi bile isto povezane od prve do poslednje ,a pojedine bi imale toliko akcije da... :zgrožen: Ukratko receno Endgame bi se zavrsio slicno kao sto se stvarni zavrsio samo sto.....ne bi bilo suc muc sa vremenom vec bi Voya morao sam da udje u onaj traswarp kanal jer bi bio oppkoljen sa svih strana 90% posade bi izgunulo ,a Voya bi se se vratio kuci..pa ne bas ceo..ustvari bio bi rasparcan u hiljadu delova :vrazicak1:
Savrsen kraj :zaljubljen:

pet 06 srp, 2012 1:41 pm
Captain
Captain

@Norexan
Cijeloj seriji je nedostajalo malo vise kontinuiteta, prava je steta sto nismo imali u prilici da vidimo jednu cjelu sezonu povezanih epizoda, ili bar dio nje. Znam da su planirali da Year of Hell, odnosno borba Vojadzera sa Krenimima bude provucena kroz dobar dio 4e sezone ali na zalost, to se nije desilo.

90% posade da izgine?! How dare you! :)

pon 09 srp, 2012 6:13 pm
Admiral
Admiral

Da, smrc..to je i meni smetalo :plakanje:

Hehe...pa kad bi Borg krenuo da ih reseta bilo bi zaista facinatno da su i neki preziveli ,sto bi se reklo "dobro je samo da su zivu glavu izvukli" :zgrožen:
Ah..nije to nista ja obicno u svojim pricama pobijem 99% glavnih likova :inlove:
(sto prirodnom smrcu sto ovako...)

PS: Rekao sam da bi na kraju Voya bio rasut u hiljadu delica :plakanje:

pon 09 srp, 2012 7:57 pm
Captain
Captain

90 % pobijene posade mogu i da prezivim, ako su u tih 10 % svi glavni likovi :) Ali Vojadzer u djelicima! Endgame mi izgleda kao bolja opcija :)

uto 10 srp, 2012 2:58 pm
Admiral
Admiral

Uh...ja sam ovo vec pre neki dan napisao nego nesto bi riknuo domen i svo kuckanje otislo u vazduh :whatever: ](*,)
Pardon tacnije bi bilo da bi se Voya vratio kuci u prasini ... :inlove:

Ovo je moja verzija kraja Voyagera :

Posto sam vec rekao da bi kod mene cele sezona bila optecena Borgom to znaci da bi Borg s vremena na vreme malo ljustio Voyu i bukvalno ma koliko Voyager hteo da mu pobegne ovi bi stalno i stalno napadali ,a ovaj bi stalno se sakrivao. Upravo takva bi bila sezona bezanje i sakrivanje od neprijatelja ,ali i po neka paljba iako ne bi imala neku poseban spisao U jednoj od epizodi posada USS Voyagera bi otrila jedan veoma nestabilan mineral ciji samo jedan 1g ima snagu od 1.000.000 t TNT-a :naughty: Naravno oni bi ovaj mireral ubacivali kao sastavni deo torpeda i na taj nacin drasticno uvecali snagu oruzija koji bi bila dovoljno da se iz jednog poteza unisti sfera ,ali kocka svakako ne. Na samom kraju serije Voyager bi bio tako izrasetan da i NX-01 na kraju onog kasapljena od strane Xinda bi izgledao po prilcno ce :plakanje: . Epizoda bi bas pocela od toga , brod u totalnom haosu ,a oni se nalaze pored onog transwarp tunela! Tacnije Kocka ih je dovukla tu... Na warp i oruzija mozete slobodno da zaboravite ,a jedino sto Voya moze da uradi je da ispali jedno ono mega torpedo koje bi unistilo i kocku ,ali i njih. Imajuci u vidu da skoro 50% nastradalo u prethodim okrsajima koji su doveli do ovoga da se Voya na kraju slepuje do ovog dela svemira jer je tako Kraljica zelela , valdja zbog onog minerala, nas dragi Voyager moze samo da se izvuce ako bi uspeo nekako da prodje kroz transwarp kanal. Cela posada donosi zakljucak da moraju da ispale ono torpedo barem jos dok su u blizini trasnwarp kanala jer ce u jednoj tacki explozija da ih gurne u kanal. Na taj izuzetno rizacan potez, koji ima skoro 80% sanse da ce brod da explodira zajedno sa kockom , odobrava c. Janeway. I gle cuda nakon te siline Voyager uspeva onako da odleti kao pracka u transwarp kanal i to u takvom stanju da se samo sto se nije kukavac raspao..samo vidis scenu gde lete delici kao nenormalni dok on onako nespretno jurisa ka alpha kvandrantu. Ali , djavo ne spava...iza njega jedna sfera je usla u kanal i pocinje ga gadnja ,a dovoljno je samo jedan udarac i on bi otisao u Piii materinu...Tada c. Janeway odlucuje da okrene brod nazad ,a da se ovo sto je ostalo od posade da se spasi satlovima ,a brod juri u transwarpu!!! Jedan malecki okret...i vec ne bi bilo nicega... Delta flyer i satlovi izlecu iz Voyagera u kome je ostala samo c. Janeway koja je odlucila da se zarije u Borg sferu ,a Voyager nosi 120t onog minerala ,explozija dovoljna da cela jeb'''''' galaskija ode u 3LPM!!! (Sad znate zasto Borg nije hteo da unisti Voyagera niti je smeo da udje jer njegovo samounisenje bilo bi i unistenje galaksije :vrazicak1: ). Borg doduse pogadnja par satlova ,a ostakak je spasen. I tada Voyager se zariva u sferu i onda nastupa KABOOOMMMM!!!!! (gine Janeway) :vrazicak1: Satlovi i Delta Flyer noseni explozijom krecu se neverovatnom brzinom ka apphi ,a sa druge strane ta ogramna explozija zahvatu onu transwarp mrezu i ona se unistava zajedno sa kilo Borg brodova :naughty: Medjutim kanal postaje nestabilan ,ali to nije najveci problem jer se satlovi nalaze pred izlazem. Hairy Kim oducuje da njegov satl ostane unutar kanala i da speci da se ista katastrofa desi u alphi kao sto se desila u gammi jer ta zrakcina koja se sirila prosla bi kroz bilo koju planetu iii zvezdu kao noz kroz puter . I tako Kim preuzima odgovornost i oducuje da on sa unutasnje strane da zatvori kanal pre nego sto ona zrakcina izadje i tako on herojski gine :zaljubljen:
I to vam je kraj...Delta flyer i satlovi izlaze u aphi i ostalo je ista scena kao kod originalnog kraja

sub 14 srp, 2012 4:01 pm
Captain
Captain

Sve mogu da oprostim ali kapetanicinu smrt nikako. A sto se tice Harija, kada sam prvi put gledao Voyager i izmedju ostalog epizodu Deadlock bio sam se ponadao da je on konacno poginuo :s_clap: a onda su ga zamijenili sa duplikatom iz drugog Voyagera :whatever:

Elem, ja kao sto sam vec napisao poslao bih Voyager u Beta kvadrant, mozda nekom crvotocinom ili vanzemaljskom tehnilogijom, a mozda i Borgovim transwarp kanalom. Uglavnom Voyager bi imao jos jedan okrsaj sa Borgom, a i susret sa oslobodjenim radilicama (interesuje me sta se desilo sa njima). Takodje vratio bih jos jednom Kes da ispravim nepravdu koja je ucinjena njenom liku. Krecuci se kroz Beta kvadrant Voager ce da otkrije jos neke vanzemaljske vrste, mozda i neku koja ce postati jedan od glavnih neprijatelja Federacije. A onda ce da dodju u Romulanski dio kvadranta, gde ce ih ovi docekati kao saveznici Federacije ali glavni cilj im je da izvuku sve informacije koje Voyagerova posada ima o Delta kvadrantu. Zato ce zarobiti Voyager i njegovu posadu. Onda ce da dodje do velike akcije spasavanja Voyagera i on ce se naci na granici sa Federacijom. Tamo ce Zvjezdana flota pohapsiti sve Makije, sto ce naljutiti Janeway koja ce sa ostatkom posade da napadne brod u kojem ce flota prevoziti zatvorenike. Svi ce ipak shvatiti kako Makiji treba pravnim putem da se oslobode,pa ce se ovi vratiti u zatvor i naravno kasnije ce biti oslobodjeni. 7 od 9 ce provesti neko vrijeme u sjedistu flote gdje ce im davati sve neophodne informacije, a vidjecemo i kako je Kathryn unaprijedjena u admirala. Na kraju ce se svi jos jednom okupiti na Voyageru ...

I onda ce se pojaviti Suspirija i odvesti Voyager u drugu galaksiju pa cemo dobiti jos 7 sezona :omgy:

sub 14 srp, 2012 11:28 pm
Admiral
Admiral

Sto? Pa umrla zajedno sa svojim brodom mislim kao pravi kapetan trebalo bi da budes jos vise ponasan na nju jer za to treba velika hrabrost mozda cak i najveca ;) ,a i pri cemu je unistila sve sto se nalazilo u blizini one transwarp mreze + jos po koju planetu ili zvezdu kroz koje je zrakcina proletela :vrazicak1:

Ehej...dobra ideja za novu Star Trek seriju... :inlove:

ned 15 srp, 2012 12:50 pm
Captain
Captain

Vec 7,8 puta je poginula u seriji tako da mi je to dovoljno :)

Kada smo kod nove Star Trek serije, nadam se da ce u skorijoj buducnosti neko poceti ozbiljnije da se bavi tom temom.

ned 15 srp, 2012 6:14 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Pada mi na pamet potpuno neočekivan završetak...

U prepucavanju s Borgom, Voyager se toliko ošteti da posada treba u šatlove. I svi ono, kao, za vama ćemo, za vama ćemo, itd... Ovi glavni strpaju Neelixa u šatl i na kraju sva glavna ekipa odluči ostati na brodu kako bi ipak pomogli dokrajčiti Borg. U zadnjim sekundama imaju vremena da prebace Doktorov program u jedan od šatlova i teleportiraju mu ono s čime može hodat svugdje. Eksplozija Voyagera uništi Borga i mrežu, kao i Neelixov šatl jer nije na vrijeme izašao :mrgreen:, a Doktor je jedini svjedok zadnjih sekundi Voyagera.
Flota je dočekala posadu, a ekipa koja je nastradala zauvijek će biti zapamćena, i tako...

Ali... je li nastradala?

Trenutak prije Voyagerove eksplozije, glavne face su teleportirane na Borgov brod izvan mreže. I kao zadnju scenu vidimo dragu kapetanicu pretvorenu u radilicu.

sri 18 srp, 2012 12:12 am
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Ma na kraju krajeva kakav drugačiji završetak, kad bi bilo bolje da pričamo o drugačijem tijeku serije općenito. Zadnja epizoda je prikazala djelomično ono što se trebalo dogoditi između likova, i to su sve prekrižili. Jedna od karakteristika VOYa je to što imaju previše alternativnih budućnosti.

čet 19 srp, 2012 12:09 am
Cadet 3rd year
Cadet 3rd year

Naj Serija: TNG
Naj Film: Generations
Opis Stanja: Asimiliram
Koje si vrste?: Borg
evo upravo po drugi put završio voyager cijeli serijal trebalo mi je nekih 2 mjeseca za ovaj put :P

sad ću malo odmoriti gledao sam DS9, TOS, TNG, Voyager, Entereprise skoro bez prestanka godinu dana mi je trebalo jer sam TNG i Voyager gledao 2 puta )))

malo odmora pa ću pogledat DS9 opet i TAS \:D/

uto 09 lis, 2012 1:47 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: