Sada je: sub 25 tra, 2026 10:21 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
 S02E04 - Garden of Bones 

Ocijeni epizodu
10 67%  67%  [ 2 ]
9 33%  33%  [ 1 ]
8 0%  0%  [ 0 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 3

S02E04 - Garden of Bones 
Autor/ica Poruka
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
 S02E04 - Garden of Bones
"Garden of Bones"

Režija: David Petrarca
Scenarij: Vanessa Taylor

Joffrey je frustriran zbog Robbove nove pobjede nad Lannisterskim snagama, te se iskaljuje na Sansi, a Tyrion i Bronn smišljaju protumjere za njegovu okrutnost. Cat pokušava ujediniti Stannisa i Renleya protiv zajedničkih neprijatelja - Lannistera, a Danny napokon pronalazi spas od pustinje, stigavši sa svijom Khalassarom pred vrata grada Qartha. U međuvremenu, Arya i Gendry se nađu u Harrenhalu kojim sada upravlja Ser Gregor. Davos, bivši krijumčar, pomaže Mellisandri stići na jedno posebno mjesto... tv.com

Usuđujem se reći da je ovo bila najbolja epizoda dosad. Joffrey gori nego ikad, Tyrion genijalniji nego ikad, Tywin se napokon pojavio (makar na kratko), Stannis napokon postaje kul, a kraj je bio briljantan.

Mislim da još ni jednoj epki nisam dao deseku. Sad je prava prilika.

BTW, svaka sličnost između Joffreyeve scene sa kurvama, i scene Patricka Batemana sa kurvama u Američkom psihu sasvim je slučajna, jel? :zubo:

pon 23 tra, 2012 7:01 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Naj Film: First Contact
Post Re: S02E04 - Garden of Bones
Joffrey se pokaza ko teški psihopat u ovoj epizodi ..prvo ono maltretiranje sanse a posli i ono kad je natira jednu prostitutku da brutalni izmrcvari onu drugu .. generalno skroz antipatican i po vecini karakteristika odvratan lik

S druge strane tyrion mi je sve genijalniji ..mali lannister ima osjecaj za to kad triba povuc određeni potez ali ima i ponesto casti ..onako dozivljavan ga ko ipak postenog lika ..koliko toliko , plus igra macke i misa sa sestrom cersei je super ..posebno sad kad joj je uspia ubacit spijuna u postelju .. zapravo ne ubacit ali je lika toliko isprepada da je ovaj prista spijunirat cersei :zubo:

Kako GOT ima uvik vise događaja i likova koje prati u jednoj epizodi koje se ispreplicu ..trenutno mi je glavno pitanje kad ce daenerys targraryan uci malo vise u glavnu radnju ..to jest dosla je do Qartha .. po prici "najmocnijeg" grada koji postoji ..i sad koliko ce brzo upast u glavninu zbivanja na zapadnom konitnentu ?

Inace u epizodi cetvrtoj nije bilo jon snow-a i radnje sa sjevera ..cini mi se ko nekakav predah pred buru :-k

Sve skupa epizoda je jako dobra dajem devetku :)

uto 24 tra, 2012 12:11 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
captain je napisao/la:
Inace u epizodi cetvrtoj nije bilo jon snow-a i radnje sa sjevera ..cini mi se ko nekakav predah pred buru :-k

Nije bilo ni Cersei, ni Theona, ni Branna... Broj bitnih likova je naprosto prevelik da bi se svaki pojavio u svakoj epizodi. Kad smo uopće zadnji put vidjeli Jaimea? U prvoj?

uto 24 tra, 2012 1:36 pm
Profil Web stranica
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Opis Stanja: Homeless
Koje si vrste?: 1/2vilenjak
Najscena epizode je pi*kin dim na kraju. :o

sri 25 tra, 2012 5:28 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Fakat. To mi je bilo onak... :wtf: Zombiji - može. Zmajevi - hej ipak je to fantasy. Al pičkin dim? :lolsmjeh:

Joff sadist je ovdje jeben lik.

čet 19 srp, 2012 12:04 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: