|
Sada je: sub 22 kol, 2026 6:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Pitaj osoblje, osoblje odgovara
Samo po sebi, aktiviranje starih tema nije loša stvar. Da si reaktivirao 20 Trek tema i u svakoj napisao nešto što pridonosi raspravi - nitko se ne bi bunio, isto kao i da si reaktivirao recimo 2-3 stare teme na dan. No ti si krenuo SPAMATI po prastarim temama, redajući ih gomilu u malom vremenskom razdoblju, i to uglavnom besmislene, spam teme s početak foruma dok se je prvih tjedana pustilo malo spama kako bi se ljude pridobilo da posjećuju i krenu pisati. Također bi se moglo govoriti o činjenici da si to krenuo raditi pred sam kraj mjeseca i spominjao da želiš biti spamer mjeseca. Ako smatraš da je neka tema beskorisna, postoji uskličnik pored nje s kojim ju prijaviš, pa će netko od moderatora reagirati. I BTW, da spomenem i Bozu - mogao si prijaviti Mikija, poslati PM nekome iz osoblja, ili javno prijaviti - i reagirali bi. Krenuti s nizanjem uvreda nije rješenje, bez obzira koliko ti netko s tom nekromancijom ide na živce. Letitgoam, u svrhu manje papirologije u "Opomene i disciplinske mjere" ... ali nemojte to ponavljati. Pogotovo ti, Miki 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 kol, 2011 11:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Prijavio sam jedno sedam njegovih postova. Upalilo je tek kada sam vlastiti post reportao.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 31 kol, 2011 11:38 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Dobar potez, osoblje.
|
| sri 31 kol, 2011 11:42 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Prijavio sam jedno sedam njegovih postova. Upalilo je tek kada sam vlastiti post reportao. Baš gledam log, tamo je samo jedna tvoja prijava, i to baš za taj tvoj post.
|
| sri 31 kol, 2011 11:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Citat: Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 32, dana čet 18 kol, 2011 1:36 am. Kak nam je to promaklo da nije u statistikama? Ili je bila hrpa botova u pol 2 ujutro?
|
| ned 02 lis, 2011 11:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
S obzirom da nemam konkretnih podataka (možda bi se mogli naći ali ne da mi se kopati) pretpostavljam (u biti poprilično sam siguran) da se radilo o botovima i sl.
Inače nisam u međuvremenu ni primjetio za te nove statse, prije toga je max bio božić 2009. poslijepodne kad su došli "pravi" forumaši, uz možda pokojeg bota koji se u tom trenutku zatekao...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 03 lis, 2011 2:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Molim osoblje foruma da upozori forumaša Miki da ne koristi moju fotografiju u svom avataru te da ju odmah izbriše. Šta je previše, je previše. Nema pravo stavljat moju fotografiju u svoj avatar. To je moja privatna fotografija koju nisam ni ja stavljao na forum (nisam nikakve svoje fotografije stavljao na forum). Pa ako nisam ni ja, nema ni on to pravo.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 05 lis, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Prijedlog odobren. Osoblje (tj ja  ) je i u aktualnoj temi i putem privatne poruke upozorilo forumaša Mikija da ne koristi tvoju fotografiju u svom avataru te da ju odmah izbriše. Šta je previše, je previše. 
|
| čet 06 lis, 2011 2:41 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A daaaaaaaaaj!!! Meni je taj avatar baš presmiješan, makar nedvojbeno jest nekorektan i neprimjeren.
|
| čet 06 lis, 2011 10:41 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Slažem se da je bezobrazno, ali 'engage' poza i pro ENT naslov je odličan. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 06 lis, 2011 12:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep, avatar je žešća smijalica! Isprva sam pomislio da je to T'Grel sam sebi stavio iz fore
No u svakom slučaju se slažem da nije uredu privatne slike od drugih forumaša stavljat u svoj avatar.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 06 lis, 2011 12:19 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mene zanima kako se to uspije dobit ban? Nikad mi nije pošlo za rukom. Mišem. Tipkovnicom. I zašto nemamo smajliće s motornom pilom. 
| pon 10 lis, 2011 10:15 am |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: Mene zanima kako se to uspije dobit ban? Nikad mi nije pošlo za rukom. Evo, sad ti je prilika. Nastavi postavljat blesava pitanja, pa to možda protumačimo kao zlouporabu službene teme. 
|
| pon 10 lis, 2011 10:56 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 18 lis, 2011 10:20 am Postovi: 16 Koje si vrste?: breen
|
 Re: Pitaj osoblje
Lucrezia BORGia je napisao/la: kako to da me niste izbrisali?  pozdrav, od kad tebe ne vidjeh/čuh 
|
| pet 21 lis, 2011 5:26 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Otkad? 
|
| pet 21 lis, 2011 5:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|