|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 10:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek: Into Darkness (2013)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XII (2012)
Početak snimanja ST XII u siječnju Iako Paramount još uvijek nije službeno potvrdio kako će premijera novog Star Trek filma biti odgođena na barem nekoliko mjeseci, u prilog toj činjenici idu i nedavna informacija kako bi produkcija filma trebala krenuti u siječnju iduće godine, a što je jednostavno prekratak rok do trenutnog datuma premijere na 29. lipnja 2012. Navedenu informaciju potvrdili su scenaristi i koproducenti Roberto Orci i Alex Kurtzman tijekom gostovanja na nedavno održanom Comic-Conu. Osim toga, kako navodi Deadline, konačnu odluku o režiranju nastavka uskoro bi trebao donijeti i J.J. Abrams.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 28 srp, 2011 10:40 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meh.
Vjerojatno će bit negdje prije ili dosta kasnije premijere Hobbita. Malo bi bilo glupo da se krenu s prikazivanjima u to doba.
| čet 28 srp, 2011 12:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Meh.
Vjerojatno će bit negdje prije ili dosta kasnije premijere Hobbita. Malo bi bilo glupo da se krenu s prikazivanjima u to doba. Ne virujem da će biti krajem 2012. jer će postprodukciju onda morat radit navrat-nanos, a da ne spominjemo Hobita, Bonda i sl. Kladim se na ljeto 2013.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 28 srp, 2011 1:56 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Da... i ja nekako mislim da će to bit nakon što prođe Hobitsko ludilo. 
| pet 29 srp, 2011 10:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Da... i ja nekako mislim da će to bit nakon što prođe Hobitsko ludilo.  To bi onda značilo 2014. jer drugi dio stiže krajem 2013. 
Benedikt XVI
|
| sub 30 srp, 2011 11:30 am |
|
 |
|
Number One
|
Pa ne bih se čudila da upravo tako i bude.  No, nadam se da si u pravu kao što je bilo slučaj i sa snimanjem Hobbita. 
| sub 30 srp, 2011 2:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Iskreno, to manevriranje oko datuma premijera mi već lagano ide na živce. Napravi film kako se spada i u miru, ali onda ga pukni na veliko platno i pusti me da uživam.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 12:15 pm |
|
 |
|
Number One
|
Lako je tebi govorit kad možeš matematički izračunat kad se treba film pustit u kina. Ne ček... to bi ja trebala znat...  *ne da mi se sad kopat po knjigama*
| sri 10 kol, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Idi racunat! Hocemo tocan datum, a ne spekulacije! 
|
| sri 10 kol, 2011 1:58 pm |
|
 |
|
Number One
|
Mislim da bi se u svakom slučaju trebao koristit matrični sustav, jer nije sasvim poznat točan datum izlaska ostalih filmova. 
| sri 10 kol, 2011 2:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Huh...bojim se da taj film nikad neće ni vidjet svjetlost dana s obzirom da se 2012-ta bliži
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 kol, 2011 3:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Spet je napisao/la: Mislim da bi se u svakom slučaju trebao koristit matrični sustav, jer nije sasvim poznat točan datum izlaska ostalih filmova.  Je li to netko spomenuo matrice? Estetski užitak u ovom topicu povecao se za 120%
|
| sri 10 kol, 2011 5:02 pm |
|
 |
|
Number One
|
Zamisli Uhuru kak računa na novom Entovom mostu... a sve same matrice! 
| čet 11 kol, 2011 9:42 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Uh, ispricajte me, moram se pozabaviti... Samim sobom...
|
| čet 11 kol, 2011 9:43 am |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: pet 12 kol, 2011 8:26 am Postovi: 7 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: Generations Koje si vrste?: human
|
ma,po meni je ovaj zadnji star trek film katastrofa s velikim K. Znam,svako ima pravo na svoje misljenje i ukus,nekome je on dobar,ali po meni uzas. cijelu liniju su razbili,jedva sam ga pogledao do kraja,koliko se sjecam,od romulanaca sad nije nista,a najjace mi kako se NOKIA reklama pojavi,ma daj. ako bude novi film,i ako se sve vrati na staro,opet su potrosili 2 filma na takvu pricu,kada su mogli napravit da npr.Picard ,Janeway ,Sisco zajedno bore protiv nekog,svaki sa svojim brodom,ah ok,to sam ja I da,onaj Voyage home film je bio super,nema enterprise kako je netko spomenuo a opet je film super.
|
| pet 12 kol, 2011 11:50 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|