|
Sada je: pon 27 srp, 2026 4:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Vijesti
Shatnerovi "Kapetani" stižu u srpnju Nakon što je William Shatner tijekom prošle godine najavio snimanje dokumentarca posvećenog Star Trek kapetanima pod naslovom The Captains, napokon je poznat datum premijere navedenog. Naime, prije nekoliko dana i službeno je potvrđeno kako će Kapetani svoju premijeru doživjeti 21. srpnja na EPIX kanalu.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 29 svi, 2011 8:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trailer: The Captains Još nas tek nešto manje od mjesec dana dijeli od američke TV premijere dokumentarnog filma Kapetani, autora Williama Shatnera, u kojima legendarni glumac intervjuira svih pet najvažnijih "kapetana" Zvjezdane flote, od Patricka Stewarta (J.L. Picard, TNG), pa sve do Chrisa Pinea, Shatnerova nasljednika u najnovijoj inkarnaciji besmrtne SF franšize.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 24 lip, 2011 8:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Izgledaju ko Q na ovoj slici.  Da, fakat. Anyway, skužio sam da na slici nešto fali, pa sam ju malo editirao... 
|
| pet 24 lip, 2011 9:29 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Što će Chris Pine imati pametnog za reći u tom intervjuu Bolje da ga preskoče i produže svima ostalima vrijeme.
|
| sub 25 lip, 2011 12:05 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Što će Chris Pine imati pametnog za reći u tom intervjuu Bolje da ga preskoče i produže svima ostalima vrijeme. Chris Pine je zakon. Čovjek je uspio NE ZASRATI ulogu za koju se smatralo da ju može igrati samo jedan jedini glumac (Shatner). Prvo pogledaj dokumentarac, pa onda sudi. BTW:  pure win
|
| sub 25 lip, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: Izgledaju ko Q na ovoj slici.  Da, fakat. Anyway, skužio sam da na slici nešto fali, pa sam ju malo editirao...  Btw, Chris Pine je zakon! Pogledaš bilo koji intervju s njim i vidjet ćeš da je dečko stvarno na mjestu. Nit se ku*či nit prenemaže. I od svih 'kapetana', najviše me zanima što on ima za reći, s obzirom na, kako je _Oz napomenuo prije, njegovu poprilično zahtjevnu ulogu u STXI. I ne, to nema veze s njegovim 'lumberjack' izgledom na prethodnoj slici. 
| ned 26 lip, 2011 1:48 pm |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: I ne, to nema veze s njegovim 'lumberjack' izgledom na prethodnoj slici. Lijepo je vidjeti da Chris poštiva TM canon. 
|
| ned 26 lip, 2011 3:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Kapetani (The Captains) [2011]
Pogledao Kapetane sinoć. Pritom su mi najbolji dojam ostavili Scott Bakula i Patrick Stewart. S druge strane, Avery Brooks nije rekao nijednu pametnu, samo se uhvatio svirat i pjevat neke pizdarije, kao nadrogiran. 
Benedikt XVI
|
| sri 03 kol, 2011 6:59 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A Katica? 
| sri 03 kol, 2011 9:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: A Katica?  A onako, prosječna, Chris Pine mi je bio puno bolji. Štoviše, najradije bi se volio družit sa Pineom i Bakulom, a sa Brooksom ako sam pijan ko guzica. 
Benedikt XVI
|
| sri 03 kol, 2011 11:01 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Evo, da i ja podjelim svoje dojmove. Prvo što me se dojmilo je kad Bakula i Shatner hladno pričaju kako su radili minimum 12 sati dnevno (a često i više) dok se snimao Trek...Obojici je zbog toga propao brak, nikad nisu bili kod kuće, nikad nisu viđali djecu, a sad se na to hladne glave osvrću, bez trunke žaljenja. Vrhunac je odmah potom Stewart koji jasno kaže kako mu je posao oduvijek bio važniji od obitelji. Par sekundi nakon toga, kaže kako je njegovo ponašanje u braku jedna od rijetkih stvari zbog kojih žali u životu, a na par sekundi baš vidiš tugu i neku daleku bol u njegovim očima. Da se smrzneš... Slična stvar kad Kata pokušava objasniti kako je biti samohrana majka dvoje djece i Star Trek kapetanica. Impresivno i zaprepašćujuće u isto vrijeme, podsjetili su me na one znanstvenike istraživače koji su opsjednuti poslom cijeli život i gube sve oko sebe. Avery je ko neki napušeni hippie.  Ni na jedno pitanje ne može normalno odgovoriti, već počne prolijevat neke filozofije. I dalje mi je smiješno kad ljudi počnu vrištati pošto shvate da im se obraća Shatner. 
|
| sri 03 kol, 2011 12:39 pm |
|
 |
|
Number One
|
shirajzl je napisao/la: Vrhunac je odmah potom Stewart koji jasno kaže kako mu je posao oduvijek bio važniji od obitelji. Par sekundi nakon toga, kaže kako je njegovo ponašanje u braku jedna od rijetkih stvari zbog kojih žali u životu, a na par sekundi baš vidiš tugu i neku daleku bol u njegovim očima. Da se smrzneš... Sasvim je vidljivo da nešto nije bilo u redu s njim odmah na početku 2. sezone TNG-a. Njegovo ponašanje i ta promjena pogleda je sasvim očita. Nadam se da nisam samo ja to primjetila. shirajzl je napisao/la: I dalje mi je smiješno kad ljudi počnu vrištati pošto shvate da im se obraća Shatner.  Zašto, zar ti ne bi vrištao? 
| sri 03 kol, 2011 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: shirajzl je napisao/la: I dalje mi je smiješno kad ljudi počnu vrištati pošto shvate da im se obraća Shatner.  Zašto, zar ti ne bi vrištao?  /quote] Ma kakvo vrištanje, to rade samo glupi Ameri. Lipo bi se rukovao sa čovikom i razminio 2-3 riči.
Benedikt XVI
|
| čet 04 kol, 2011 8:01 am |
|
 |
|
Number One
|
Dakle ako netko vrišti onda je glup i Amer?  Na temelju čega? Uostalom, ako kreneš prema čovjeku s namjerom da mu "stisneš ruku" on to može protumačit kao napad (ili njegovi tjelohranitelji, ne znam ima li ih  )... s druge strane ako počneš skakat i ludovat, odmah može skužit da si njegov poklonik. Ja bih definitivno i skakala i vrištala i smijala se...  ako bih ga uopće i prepoznala... 
| čet 04 kol, 2011 8:52 am |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: Dakle ako netko vrišti onda je glup i Amer?  Na temelju čega? Uostalom, ako kreneš prema čovjeku s namjerom da mu "stisneš ruku" on to može protumačit kao napad (ili njegovi tjelohranitelji, ne znam ima li ih  )... s druge strane ako počneš skakat i ludovat, odmah može skužit da si njegov poklonik. Ili mu jednostavno civilizirano priđeš, sa smješkom, "hello Mr. Shatner, I'm a fan of yours. Could I trouble you for an autohraph/a photo?" BTW, ovo s Bakulinim bračnim problemima mi nema smisla. Na IMBb-u piše da se od prve žene razveo 1995. (davno prije ENT-a), a s drugom (Chelsea Field, Teela iz Golan/Globusovog trash He-Mana) je u braku od 2008. (3 godine nakon ENT-a). 
|
| čet 04 kol, 2011 9:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|