| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Trek situacije u stvarnom zivotu
Vecina nas ovdje su trekeri (ili se bar pravimo da jesmo )Cesto vidimo inspirirajuce odluke glavnih likova kod teskih 'zivotnih' odluka, koje nas cesto oduseve, a ponekad cak i zgroze,... no svakako nas nakon gledanja ne ostavljaju ravnodusnima. Da li ste ikada u stvarnom zivotu naisli na situacije koje vas podsjete na neke epizode ili scene iz Treka, da li ste se sjetili se nekih inspirirajucih citata iz nekog filma i serije, i jeste li na temelju toga djelovali onako kako bi vas omiljen kapetan ili lik ucinio u takvoj situaciji?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 srp, 2008 8:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Trek situacije u stvarnom zivotu
Cviček je napisao/la: Da li ste ikada u stvarnom zivotu naisli na situacije koje vas podsjete na neke epizode ili scene iz Treka.... Kako da ne ! Ne jednom me podsjetila ona scena s Tripom i T'Pol kad su radili na Vulkanskoj terapiji , na neke iz stvarnog života ! Cviček je napisao/la: .......i jeste li na temelju toga djelovali onako kako bi vas omiljen kapetan ili lik ucinio u takvoj situaciji? Pa kako da ne i ja san ka i Trip bia uvučen u "igru " ! Pozdrav Picardovih citata 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 15 srp, 2008 9:51 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 15 srp, 2008 12:27 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja se nisam mogla odlučit koji nick da uzmem na SW forumu kao što se Doktor isto nije mogao odlučit.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mene zna mučiti Prva zapovijed, ali na individualnoj razini.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 27 pro, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni su jednom "sudili" u osnovnjaku, kada sam osnovao svoju zlocinacku organizaciju, i onda sam dosao doma i na telki je isla ona epka TOSa Court Martial. tada sam se totalno poistovjetio s Kirkom. bilo je to intimno iskustvo koje nas je nepovratno zblizilo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 27 pro, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zašto si osnovao svoju zločinačku ''organizaciju''... ??
| uto 28 pro, 2010 4:35 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| uto 28 pro, 2010 10:58 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Često puta se zateknem u gradu s puno nelogičnih ljudi. 
| uto 28 pro, 2010 11:40 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| uto 28 pro, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Suikotreki je napisao/la: Prema vulkanskim standardima, ljudi su nelogična bića. I fakat jesu. 
| uto 28 pro, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...zašto si osnovao svoju zločinačku ''organizaciju''... ?? ideja je bila organizirati borbe ucenika nizih razreda meni za zabavu. 
|
| uto 28 pro, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...zašto si osnovao svoju zločinačku ''organizaciju''... ?? ideja je bila organizirati borbe ucenika nizih razreda meni za zabavu.  Ja sam uvijek imala svoju grupicu u razredu. Nakon demonstracije intelekta, nitko više nije pričao s nama. 
| uto 28 pro, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Spet je napisao/la: Ja sam uvijek imala svoju grupicu u razredu. Nakon demonstracije intelekta, nitko više nije pričao s nama.  sad te mogu zamisliti kao malog Spocka iz prvog filma. 
|
| uto 28 pro, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: Spet je napisao/la: Ja sam uvijek imala svoju grupicu u razredu. Nakon demonstracije intelekta, nitko više nije pričao s nama.  sad te mogu zamisliti kao malog Spocka iz prvog filma.  Imala sam takvu frizuru do 5. osnovne! 
| sri 29 pro, 2010 6:36 pm |
|
 |
|