|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 28 srp, 2026 7:05 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Forumaši kao trek junaci
pa meni Oz ne djeluje kao alkoholičar
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 04 vel, 2010 7:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Bones nije alkos, on si samo voli popit koju... BTW, Bones je zakon i svaka usporedba s njim mi godi... Ali Bobo... Ti = Spock? 0 bodova...
|
| čet 04 vel, 2010 7:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nikad s tobom na zelenu granu...
| čet 04 vel, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
RAI'TARA je napisao/la: Malo sam razmislila pa idemo dalje: Spet- Naomi Wildman _Oz je napisao/la: Hahahahaa, bokte al je duhovito. T'Rapavi je napisao/la: Miki je napisao/la: Trapavi = Garak; čovjek više identiteta i nadasve zanimljivi erudita  :hvalahvala: Zanimljivo da ovo nije prvi puta da me uspoređuju s Garakom... već me usporediše s njim na SFC-u pred dosta vrmena.  Da nije to zato što većinu vremena tiho sjediš postrance, i kad ti prilika dopusti, ubaciš dosjetljivu zamjerku onom kome smatraš da treba bit upućena?
| uto 14 pro, 2010 12:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Miki je napisao/la: Trapavi = Garak; čovjek više identiteta i nadasve zanimljivi erudita  :hvalahvala: Zanimljivo da ovo nije prvi puta da me uspoređuju s Garakom... već me usporediše s njim na SFC-u pred dosta vrmena.  Da nije to zato što većinu vremena tiho sjediš postrance, i kad ti prilika dopusti, ubaciš dosjetljivu zamjerku onom kome smatraš da treba bit upućena? A moguće... Ja sam uvijek mislio da je to zbog frizure i neobičnog čela. 

|
| uto 14 pro, 2010 2:01 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: A moguće... Ja sam uvijek mislio da je to zbog frizure i neobičnog čela.  Ne sjećam se da imaš žlicu na čelu? 
| uto 14 pro, 2010 6:08 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|