| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Funny slike
Meni ionako većina stvari koja kao treba biti smiješna to nije (vjerojatno sam izgubio smisao za humor), počevši od silnih humorističnih filmova, serija i slično. Stoga, nemam primjer što bi svima moglo biti smiješno, samo iznosim svoje mišljenje o određenim "smiješnim" slikama.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 08 stu, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mozda te je to crnilo od muzike previše zavelu u svoj mračni svijet p ne vidiš ono što je dobro i smiješno. 
| pon 08 stu, 2010 3:49 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Vjerojatno me je i Sotona opsjeo, da.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 08 stu, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Wildchild je napisao/la: Nema se tu što puno ne kužiti, jer nije naročito inteligentno niti smiješno. Meni je samo žalosno koliko smo kao društvo intelektualno propali kad su nam takve stvari smiješne (ili barem većini). Odlično rečeno! I za ubuduće:Ako namjeravate stavljati više slika sličnog sadržaja (poput tih memea), pretvorite ih u link ili thunbnail kako bi tema ostala pregledna. Također, ako baš imate potrebu stavljati vulgarnije slike na rubu pristojnog, koristitie spoiler kod i upozorite na to.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 stu, 2010 4:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, zadnjih stranicu dvije bi se moglo prebacit u neki novi topic, jer nemaju bas veze s temom. Inace, ni meni to nije nes smijesno. 

|
| pon 08 stu, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Globalci su lijeni.  Nije da ih nemamo ono...10.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 08 stu, 2010 5:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
[Prikaz] Spoiler: da ne ispadnem vulgarna  
| pon 08 stu, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
|
| uto 09 stu, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kakva neslana šala 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 09 stu, 2010 1:00 am |
|
 |
|
So Say We All
|
| uto 09 stu, 2010 1:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajde priznaj da si mislio samo stavit ovu zadnju... ...pa si odlučio i ka uvod napravit...
| uto 09 stu, 2010 1:42 am |
|
 |
|
So Say We All
|
| uto 09 stu, 2010 12:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
^ Sad kad Wildchild opet počne kukat kako mu to nije smiješno...
|
| uto 09 stu, 2010 1:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ne, ne... Xzibit memeovi su smiješni zbog face. http://knowyourmeme.com/memes/xzibit-yo-dawgSkrolati dolje do slika.
|
| uto 09 stu, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
| uto 09 stu, 2010 6:25 pm |
|
 |
|