| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Izvješće sa skupštine
Ukratko ću napisati kako je danas bilo na Skupštini jer sam bio zapisničar i najvjerojatnije ostajem na toj funkciji.
Udruga broji 48 članova. Tomica dolazi u Nadzorni odbor. Većina je bila za to da se uzme pretplata za ST časopise. Spomenule su se dosadašnje aktivnosti Udruge, a kasnije je predstavljen program za daljnje djelovanje
Udruge. Odlučeno je da se osnuje povijesna, dramska i astronomska sekcija Udruge.
Kasnije je podnešeno financijsko izvješće.
Za članove je najbitnije da članarina ostaje 50 kn godišnje. Bruno je govorio o savezu udruga. Trebali bi dobiti novi forum.
Čestitke Leu Drempetiću koji je dobio zahvalnicu te je od danas blagajnik Udruge.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 10 stu, 2006 12:24 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Very good.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 10 stu, 2006 12:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo ja potvrđujem ovu zahvalnicu, koju sam dobio, no prije svega moram zahvaliti svima koji su mi u ovome pomogli, jer da nije bilo njih ovaj projekt nebi nikako bio ostvaren. Ovaj govor sam htio reci dok sam primao zahvalnicu, no iznenadili ste me, pa nisam stigao pripremiti govor. Zato zelim zahvaliti svima, te posebno Marinu Ivečeku (Cvičeku) koji nam je dao prostor za naše epizode koje se mogu downloadati sa stranica. Zatim bi htio zahvaliti Andyju sto nam je dao sve potrebne sifre za preuzimanje web stranica. Zatim bi htio zahvaliti i Zvonku Reicheru sto je uspio isposlovati da ne placamo nista za server u Avalonu gdje nam odrzavaju stranice, te Mariju Martinisu sto je sa lakocom promjenio boje na stranicama, te svim korisnicima foruma koji ga koristite i promoviraju Star Trek na ovaj nacin.
Također moram napomenuti da su udio imali Tom'ca i Mr. Spock koji su pokušali modificirati logiku foruma no na kraju je odluceno da ce se ipak pricekati nova besplatna verzija phpbb3 foruma, te je mogucnost kupovine komercijalnog foruma odbacena, pa ako testovi sa phpbb3-om uspiju, a to je kad prestane biti beta verzija probat cemo se prebaciti na novi forum. Do tada ostajemo na ovom forumu koji imamo i nadam se da ce izdrzati i zadovoljiti nase potrebe do izlaska novog foruma. HVALA svima jos jednom!
Admin
| pet 10 stu, 2006 12:37 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 10 stu, 2006 12:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Hvala, hvala jos jednom.  I naravno da ne zaboravimo nase drage moderatore tri put HURA za njih! (a da nije Uhura) 
| pet 10 stu, 2006 12:43 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
3 X Hura, posebno za Chakya koji ima najdeblje živce od svih u održavanju reda na forumu.
|
| pet 10 stu, 2006 12:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a ja moram napomenuti da se skupština po meni doživjela "fijasko"... ...mislim, došlo je samo 12 članova... ...ostao sam vidno razočaran... ...zar ovo nije trebao biti kao glavni događaj godine... ...mislim, pa na sastanke četvrtkom dojde duplo više ljudi... ...što se to događa, neznam, ali ja sam ostao razočaran... ...evi i par fotki...

| pet 10 stu, 2006 11:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehe...pa cuj... tokom skupstine nas je bilo 14.. a kasnije kad su dosli ovi mladji bilo nas je 20...
izgledalo ti je prazno jer je taj prostor puno veci od naserg podruma...a zapravo je posjecenost bila skoro ista
moglo je i bolje da su dosli Grga, Goran, Tda, Neno, suzana ... ali ne pase taj termin svima (ipak je ta vecer u sred radnog tjedna)
istina, i mene je razocaralo to kaj nije bilo ljudi iz starih dana udruge... no sto je tu je, ljudi cirkuliraju kroz udrugu i tako ce vjerojatno biti i dalje
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 10 stu, 2006 4:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: hehe...pa cuj... tokom skupstine nas je bilo 14.. a kasnije kad su dosli ovi mladji bilo nas je 20... izgledalo ti je prazno jer je taj prostor puno veci od naserg podruma...a zapravo je posjecenost bila skoro ista
moglo je i bolje da su dosli Grga, Goran, Tda, Neno, suzana ... ali ne pase taj termin svima (ipak je ta vecer u sred radnog tjedna)
istina, i mene je razocaralo to kaj nije bilo ljudi iz starih dana udruge... no sto je tu je, ljudi cirkuliraju kroz udrugu i tako ce vjerojatno biti i dalje
...doslovno cirkuliraju... ...kroz godinu dana zbilja prođe dosta ljudi kroz udrugu...
| pet 10 stu, 2006 4:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...doslovno cirkuliraju... ...kroz godinu dana zbilja prođe dosta ljudi kroz udrugu...
hm... ??
pa clanarina se placa na godinu dana. tako da (cast iznimkama) u godinu dana nemozes primjetiti cilkuliranje.
to se vidi u intervalu od, recimo, dvije godine.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 10 stu, 2006 4:33 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bobo, gdje su ostale slike? Ajde, stavi sve slike koje su bile na skupštini. Gdje je slikan stol predsjedništva u jeku skupštine? Gdje su slie, no?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 10 stu, 2006 7:58 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Lol. Čaky prolazi kroz dimenzionalni procjep??? 
Čestitam Leu, Tomici, i svima ostalima. Nastavite tako!
| pet 10 stu, 2006 10:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, sta je sa ostatkom slika?
sto nema vise ni jedna?
(ako se nevaram netko od onih koji su upali pred kraj je također imao fotich i nesto s njim slikao)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 11 stu, 2006 9:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Da imali su slike ali su cuvali Space za snimanje
Mi smo jos kasnije i snimali
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sub 11 stu, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
daj svi koji imate fotke dofurajte ih u klub da ih uzmem u normalnoj veličini 
_________________ njanjanja
|
| ned 12 stu, 2006 6:20 pm |
|
 |
|