| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a za povijesnu sekciju se onda nismo izjasnili... ili?
...ja nisam primjetio da je dat prijedlog na glasanje...
| pet 10 stu, 2006 4:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a za povijesnu sekciju se onda nismo izjasnili... ili?
... ili ...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 10 stu, 2006 4:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...se ti sječaš da smo glasovali za tu sekciju??
...bila je riječ da TG napravi predavanje o tome... i na tome je stalo...
| pet 10 stu, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a za povijesnu sekciju se onda nismo izjasnili... ili?
...ja nisam primjetio da je dat prijedlog na glasanje...
yep, nismo smo se izjasnili glasanjem... jednostavno smo zakljucili (bar sam tak ja bio skuzio) da ce to biti ok dodatak okruglim stolovima
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 10 stu, 2006 5:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa znao sam da nisam mutav... ...nego je to samo "kao progurano"...
| pet 10 stu, 2006 5:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa da smo culi nekakvo protivljenje od ljudi onda bi i stavili na glasanje to... ali nije se nitko (na glas) bunio tako da smo samo zakljucili da je to ok
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 10 stu, 2006 5:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kao što sam rekao ... to je bilo progurano... ...Leo je nešto komentirao u vezi s time, i mislim da nije bio za... ...pa je onda rasprava otišla dalje... i tako se to "zabilježilo"
| pet 10 stu, 2006 5:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
A šta sad Bobo nešto kemijaš? Jesi imao priliku za reći nešto, jesi. Ali nisi ništa rekao nego si se vrlo neozbiljno ponašao na Skupštini. Prihvaćeno je da se osnivaju sekcije i to je unešeno u zapisnik. Nije bilo potrebno glasovanje jer se velika većina načelno složila da je tako. Imao si, Bobo, priliku reči nešto ali nisi
nego si, kako kaže Chaky, spamao skupštinu (blago rečeno). Što se sada buniš?!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 10 stu, 2006 7:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam u to vrijeme radio slikice... ... pa mi je valjda promaklo... ...a i cijeli sastanak nije bio baš previše ozbiljan... ...tak da hvatam propušteno...
| pet 10 stu, 2006 7:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Skupština je ozbiljna onoliko koliko je ozbiljno shvatiš. Ako brbljaš okolo, pola toga ne možeš ni čuti pa naravno da ti ništa ne može biti zanimljivo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 10 stu, 2006 7:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nisi cijelo vrijeme slikao. Većinu vremena skupštine (za vrijeme sjednice) si sjedio i nešto pisao i nisam baš primjetio da si pratio sjednicu. Jesam li u krivu? I daj još slika! Baš me zanima kako su sve ispale.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 10 stu, 2006 8:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
@Chaky: Povijesna sekcija ne može biti samo kao dodatak okruglim stolovima.
|
| pet 10 stu, 2006 8:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
T'Grel je napisao/la: @Chaky: Povijesna sekcija ne može biti samo kao dodatak okruglim stolovima.
yep

|
| sub 11 stu, 2006 6:12 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Okrugli stolovi mogu biti dodatak povijesnoj sekciji.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 13 stu, 2006 1:46 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Tako da. Naime, predviđam da će svaki put nakon predavanja bit rasprava na temu tj. "okrugli stol".
|
| pon 13 stu, 2006 1:47 am |
|
 |
|