| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 SW knjige
Jeste li pročitali koju? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 20 svi, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: SW knjige
Na polici mi još od 2002. "The Phantom Menace" novelizacija skuplja prašinu... Nikad nisam imao volje da ju pročitam. Kratak odgovor na pitanje je - NE. 
|
| sri 20 svi, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
jesam- originalnu trilogiju jednu kojoj je radnja između 2. i 3. snimljenog i jednu nakon originalne trilogije ali ne sijećam se koje im je ime
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 20 svi, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam ka oklinac pročitao poneki strip Hm... i još sam stripove našao u šupi - već su tada bili stari 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 21 svi, 2009 12:32 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne pročitah ni jednu SW knjigu... ...hoću li... ah tko zna...
| pet 29 svi, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Au, a jeste me našli... Pročitao sam ih da zaboli glava + još nekoliko  . Po kronološkom redu u SW svijetu: Outbound filght, Republic Commando: Triple Zero(ove dvije knjige se događaju oko epizode 2, jedna prije, druga kasnije),The Black Fleet Crisis trilogija (Before the Storm, Shield of Lies, Tyrant's Test), The Thrawn trilogija (Heir to the Empire, Dark Force Rising, The Last Command), Children of the Jedi(totalna glupost- izbjegavajte), Darksaber, The New Rebellion, Fool's Bargain i Survivor's Quest(koji je nastavak The Thrawn trilogije, a ta trilogija je ustvati nastavak Outbound Flight-a). Želi li itko da mu posudim koju  ? Želim s nekim moči raspravljati o barem nekoj od ovih knjiga.
| sub 18 srp, 2009 9:06 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ehm...a imaš onu Darth Bane nešto nešto? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 18 srp, 2009 11:34 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Misliš na Darth Bane: Rule of Two i na Darth Bane: Dynasty of Evil? Ne, nemam no to ću nabaviti oko Božića (za rođendan ciljam na jednu trilogiju  )
| sub 18 srp, 2009 11:45 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa novi Darth Bane izlazi uskoro, ne? 
|
| pon 20 srp, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
čitao sam par knjiga koje su izmedu ep 3 i ep 4,ali da sam se nesto previse nacitao nisam,lijen sam citat pdf
sjecam se da je bila neka dobra o anikinu kada tek postane vader,pa lovi neke jedije,ali ne mogu se sjetit imena
| uto 21 srp, 2009 3:51 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
jedna moja frendica, još dok smo bile u osnovnoj, je pročitala 9 SW knjiga... to je najbliže što sam prišla SW knjigama... al sam zato također pronašla par stripova u šupi... 
| pet 02 srp, 2010 2:56 pm |
|
 |
|
|
Ja sam počela čitat Darth Banea i ostala na tome.
|
| pet 02 srp, 2010 3:10 pm |
|
 |
|