| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Predlazem da napisemo koje dodatne aktivnosti udruge zelite.
Predlazem da napisemo koje dodatne aktivnosti udruge (ili u prostorima) zelimo.
npr: Utrke mini modela ST brodica.
Umrezeno igranje ST igara na kompovima.
Upucavanje triblova / nekih drugih opasnih ST napasti.
Uvjezbavanje ili Glumljenje skeceva ST tematike
U.... uff nemrem se sjetiti nista vise a da pocinje sa U 
|
| pet 27 lis, 2006 10:30 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 Re: Predlazem da napisemo koje dodatne aktivnosti udruge zel
nenadg je napisao/la: npr: Utrke mini modela ST brodica.

| sub 28 lis, 2006 3:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ovo je jako dobra tema jer se u udruzi više ne raspravlja o Treku i skoro pa ništa se ne radi na temu Treka. Više se nema ni kvizova kao prije.
Moj bi prijedlog bio da se uključimo u razne sekcije koje bi udruga imala.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 28 lis, 2006 4:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Reaformacija
| sub 28 lis, 2006 4:13 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Trebamo više igrati STAR TREK MUNCHKIN! Trebamo napraviti popis st tema o kojim ćemo pričati. Trebamo uvesti da svaki član mora napraviti godišnje jedan kviz na epizodu.
| sub 28 lis, 2006 4:19 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ma nemreš na to tjerat ljude ak im se ne da  kvizove trebaju radit oni koji žele 
_________________ njanjanja
|
| sub 28 lis, 2006 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Ja mislim da bi bilo dosta dobro raditi rasprave na temelju neki tema kje u ST nisu do kraja objasnjene ili koje su ''maglovite''
| sub 28 lis, 2006 4:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lil'Mee je napisao/la: ma nemreš na to tjerat ljude ak im se ne da  kvizove trebaju radit oni koji žele 
Ne treba tjerati ljude ali jesmo li mi udruga ljubitelja Zvjezdanih staza ili nismo?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 28 lis, 2006 4:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Ne treba tjerati ljude ali jesmo li mi udruga ljubitelja Zvjezdanih staza ili nismo?
upravo tako.
udruga ljubitelja zvjezdanih staza.
ne udruga ljubitelja kvizova
(  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 28 lis, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Ak je netko pravi treker, to mu nece biti tesko
| sub 28 lis, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nightshoot je napisao/la: Ak je netko pravi treker, to mu nece biti tesko
Potpisujem.
Mislim da se većina članstva pa tako i ja među ostalim učlanila u udrugu da bi raspravljala o Treku i radila stvari o Trek-releted. Nitko nema protiv da se radi nešto drugo što nije vezano uz Trek. Zato dosta članova prestaje dolaziti na sastanke (možda čak i oni stariji članovi ali za to ne mogu tvrditi).
Ne mora biti tako ali mislim da je.
|
| sub 28 lis, 2006 4:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bih rekao da aktivnosti poput povremenih kvizova, pokoje rasprave, projekcije, kartanja, bacanja kockica ili igranja stolnog nogometa i pikada nisu lose, ali star trek udruga se nemoze svesti samo na takvu vrstu druzenja.
mislim da na treba neki malo "trajniji" projekt, nesto sto bi se radilo duze vremena, nesto sto bi imalo izravne veze sa trekom i nesto za sto bi vecina ljudi bila zainteresirana.
OK je da se ljudi druze na sastancima i maljo cavrljaju, ali za to nam netreba Udruga.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 28 lis, 2006 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
slazem se sa svime sto je ovdije receno -i pocinjem smisljati neki plan... detaljnije u udruzi!
neka to bude prva trek tema o kojoj cemo pricati -->kako i koje trek stvari bi mogli/trebali raditi!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 29 lis, 2006 1:01 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
indubitably best issue to strat with!
| ned 29 lis, 2006 2:03 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
T'Grel je napisao/la: Ovo je jako dobra tema jer se u udruzi više ne raspravlja o Treku i skoro pa ništa se ne radi na temu Treka. Više se nema ni kvizova kao prije. Moj bi prijedlog bio da se uključimo u razne sekcije koje bi udruga imala. Opet lovis u mutnom. Koje sekcije? Citat: Mislim da se većina novog članstva pa tako i ja prvenstveno učlanila u udrugu da bi raspravljala o Treku i radila stvari o Trek-releted. Nitko nema protiv da se radi nešto drugo što nije vezano uz Trek. Zato dosta članova prestaje dolaziti na sastanke (možda čak i oni stariji članovi ali za to ne mogu tvrditi). Ne mora biti tako ali mislim da je.
I opet ista prica...sori ali u onoliko vremena koliko sam te vidjao u udruzi, nisam opazio da si se nesto pretjerano trgao od ideja. Cijelo vrijeme pricas o sadrzajima i sekcijama i nekakvim planovima, ali nista konkretno dosad nisi predlozio.
Raspravljanje o Treku? Pa ako zelis samo kreni i zapocni raspravu.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 29 lis, 2006 12:00 pm |
|
 |
|