| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Zato bi svi trebali razmisliti i promisliti i doći na skupštinu sa konstruktivnim prijedlozima o "obogaćivanju sadržaja" o kojima će se temeljito raspraviti i po potrebi glasati. Ako ti prijedlozi budu neki novi projekti ili aktivnosti Udruge, također će imati ulogu kolika je cijena i isplativost tih novih stvari pa se u slučaju potrebe može potegnuti pitanje eventualnog povećanja proračuna Udruge podizanjem članarina.
A prije svega, odgovorni trebaju podnijeti temeljito financijsko izvješće koje treba sadržavati broj aktivnih članova koji plaćaju članarinu, koliko se članarinama novca prikupi, odnosno koliki je budžet Udruge i što smo tim budžetom proizveli. Tada ćemo imati sliku o raspoloživim fondovima i jesu li oni dovoljni za funkcioniranje Udruge i treba li ih povećati.
Osobno mislim da iako je okrugla i troznamenkasta, brojka od 100 kuna mi ne predstavlja nikakve velike novce i nemam ništa protiv podizanja članarine, ali treba procijeniti što ćemo sa 100 kua po osobi napraviti.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 21 lis, 2006 12:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Pritom bi se trebalo valjano dogovoriti na sto ce se ti novci trositi, a pri donosenju takvih odluka trebali bi imati pravo sudjelovati svi clanovi, ili barem oni najredovotiji.
mala napomena: ti kao maloljetnik nisi clan Skupstine, i nikakva "redovitost" dolazenja na sastanke u nedjelju ili cetvrtak to nemoze promjeniti
(osim ako te Predsjednik osobno ne pozove da sudjelujes na Skupstini kao predstavnik zajednica i saveza tehničke kulture i državnih tijela, te poduzeća, ustanova i drugih organizacija, ili kao pomažućeg ili počasnog člana Udruge)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 21 lis, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja nezelim imati nikakve veze s tim 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sub 21 lis, 2006 12:01 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: Pritom bi se trebalo valjano dogovoriti na sto ce se ti novci trositi, a pri donosenju takvih odluka trebali bi imati pravo sudjelovati svi clanovi, ili barem oni najredovotiji. mala napomena: ti kao maloljetnik nisi clan Skupstine, i nikakva "redovitost" dolazenja na sastanke u nedjelju ili cetvrtak to nemoze promjeniti  (osim ako te Predsjednik osobno ne pozove da sudjelujes na Skupstini kao predstavnik zajednica i saveza tehničke kulture i državnih tijela, te poduzeća, ustanova i drugih organizacija, ili kao pomažućeg ili počasnog člana Udruge)
Ja sebe ne smatram niti clanom skupstine niti nista sl.
Kazem da bi clanovi udruge trebali imati pravo sudjelovati pri odlucivanju na stoi ce se trositi novac.
| sub 21 lis, 2006 2:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Kazem da bi clanovi udruge trebali imati pravo sudjelovati pri odlucivanju na stoi ce se trositi novac.
Skupstinu cine redoviti clanovi, a jedna od zadaca Skupstine je i sastavljanje financiskog plana i određivanje clanarina/upisnina.
tako da kako god okrenes, clanovi ce na kraju i morati odluciti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 21 lis, 2006 6:06 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
pa u cemu je onda problem?
| sub 21 lis, 2006 8:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 ' Pa u cemu je onda problem? '
Problem je u pokusajima lobiranja za ovo ili ono rjesenje , tako da se na skupstinu moze krenuti sa nekom prednosti za 'svoju ' opciju.
Najbolje lobiranje je objavljivanje planiranih / zeljenih aktivnosti koje bi trebale ( ili ne bi  ) vece ili iste clanarine. Iako bi se neke mogle izvesti i bez novca (uz veliki volonterski angazman kao i do sada / ili i veci)
ali bi bilo lakse sa novcem.
Bok!
|
| ned 22 lis, 2006 6:44 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
jooj, pa u skupstini su ljudi i to trekii, pa nekako ce se dogovoriti..
| ned 22 lis, 2006 10:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 23 lis, 2006 9:53 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 23 lis, 2006 10:08 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ovom Bobi nije dobro. Sigurno je žabe jeo!! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 23 lis, 2006 2:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mozda se zeza na temu toga sto skupstine pokekad budu vrlo... neozbiljne
Jos uvijek nema nekih konkretnijih prijedloga za dodatne aktivnosti u klubu, nekima to ne pase... ali meni osobno je sve to oko skupstine i aktivnosti i clanarina u stvari vrlo zabavno za citati i slusati... Znam da time ne potpomazem puno radu udruge ali je*iga
Meni je sasvim ok doci u udrugu, popricati s ljudima, odigrati koju partiju stolnog nogometa, saha ili cak i gusarskih kockica.
Naravno, ako ce netko uspjeti organizirati neke zabavne aktivnosti vrlo je vjerojatno da cu se ukljuciti. Ako ne - nema veze.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 lis, 2006 3:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Ovom Bobi nije dobro. Sigurno je žabe jeo!! 
...prepuštam ja tebi da uživaš u žabama... ok?? ...ak niste skužili foru... ko vam kreiv..
...@Cviček rulz!!
| pon 23 lis, 2006 8:08 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
ne brini, ja sam skuzio
makar neznam koliko ce te to utjesiti
| pon 23 lis, 2006 8:17 pm |
|