| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Prijave za Sferakon (jeftinije ulaznice!!!!)
@cvicek - rekao sam u prvom postu da samo spomenu nasu udrugu da znaju o kojoj je listi riječ, nije nužno da su članovi udruge, kao da Sferaši znaju tko su naši članovi lol...  Ako niste na popisu nema iskaznica.... (NO soup for you!)
| sub 10 tra, 2010 12:55 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
stavite i mene na popis,dodem do udruge pa platim,ni greda
| sub 10 tra, 2010 3:27 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 13 ožu, 2009 1:57 pm Postovi: 1 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: There is no girls on the internets.
|
evo i mene konacno. ispada da sam imao account, a mislio sam da je pobrisan u cistki
leo dodaj i mene, josip gasparovic
_________________ Welcome to the Internet. Place, where, men are men, women are men, and children are undercovered FBI agents. Enjoy your stay
RULES OF THE INTERNETS: 1. There is no girls on the internets. 2. There is no RL, only AFK.
Pastorjack of <Widgets and Wizards> on Kor'gall EU http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Pastorjack
|
| sub 10 tra, 2010 4:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
# organizirane grupe od 10 ili više članova drugih žanrovskih udruga ostvaruju popust na kotizaciju, koja onda iznosi 70 kuna po osobi – za ostvarenje popusta potrebno je javiti se koordinatoru udruga!  ispod ovoga piše da popust imaju oni sa FER-a ako pokažu iksicu ali podcrtano je da ne vrijedi za samo dan ili dva vec za sva tri Shadowmaster znaš li ti možda da li ovaj popust vrijedi samo i za jedan dan? ?
| sub 10 tra, 2010 7:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne, popust vrijedi samo za sva tri dana Moze vas 50 doc jedan dan, ali nema popusta Bar je tak bilo do ove godine, a ne vjerujem da su mjenjali Mislim, pisalo bi kolko onda dođe ta kao "grupna" ulaznica za koji dan 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 10 tra, 2010 8:06 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
a onda ništa 
| ned 11 tra, 2010 12:48 am |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: pet 09 tra, 2010 12:30 pm Postovi: 3 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Opis Stanja: živo
|
aha puno ime i prezime, da ne bi bilo zabune Iris Marinković
idem i jaaaaa
|
| uto 13 tra, 2010 5:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovaj cetvrtak cemo finalizirati popis pa saljemo...
| uto 13 tra, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Ja cu i ove godine voditi brigu o štandu naravno da idem jedva cekam 
|
| uto 13 tra, 2010 7:15 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Stavi i mene na popis
| sri 14 tra, 2010 3:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovo je neslužbena lista pa ako želite da još koga dodamo ili maknemo sa liste javite, listu cu poslije izbrisati sa foruma i poslati jel ne smije biti javna:
Popis članova za Sferakon 2010 Udruga „USS CROATIA“: 1. Tihana Knafl 2. Leo Drempetić 3. Danijel Jagunić (štand besplatna ulaznica) 4. Mirta Peterlić (štand besplatna ulaznica) 5. Zvonko Reicher 6. Marin Iviček 7. Mislav Mijatović 8. Danijel Vaslj (predavač besplatna ulaznica) 9. Maša Nekić 10. Marijan Kopjar 11. Davor Borovac (predavač besplatna ulaznica) 12. Josip Antoliš (predavač besplatna ulaznica) 13. Mirna Pavlović (predavač besplatna ulaznica) 14. Božo Androić 15. Denis Mustafi 16. Ronald Sataić 17. Iris Marinković 18. Damir Jurjević 19. Alan Osmanagić 20. Suzana Gračner 21. Tomislav Kurtanjek 22. Josip Gašparović 23. Ivan Bjelić 24. Normah Agić 25. Nenad Gajlar 26. Marko Škevin 27. Aleksandra Ajzenhamer 28. Teddea Pisek 29. Dragan Čakarević 30. Tin Jarak 31. Dragan Beljan 32. Boris Lacković
| pon 19 tra, 2010 11:35 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Shadowmaster je napisao/la: 32. Boris Lacković A bobo ipak dolazi?  btw, za pol ljudi s ovog popisa ja nikad cula 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 19 tra, 2010 12:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja ih skoro sve znam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 tra, 2010 12:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja ne znam samo za troje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 tra, 2010 12:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
hehe ja ne znam samo troje 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 19 tra, 2010 12:29 pm |
|
 |
|