Sada je: sri 10 lip, 2026 10:49 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 28  Sljedeća
 Stargate SG1 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Stargate SG1
captain je napisao/la:
Eto danas se potrefilo da na AXN SF pogledam stargate , tocnije u epizodi su nekakvim rovokopacem odlazili ispod zemlje kako bi postavili nekakvu bombu , ili exploziv , uglavnom jedna clanica posade je bila zaposjednuta nekim bicem i imala cudan glas , sve je bilo na rumunjskom axn-u i epizoda je bila pri kraju pa se svega i nesjecam , uglavnom ta zena je u jednom momentu izasla iz broda da postavi bombu ili sta vec a onda je bila tesko ozlijeđena i jedan ju je lik iz broda pokusao nagovorit da ne odustane i na kraju se zena spasila 8)

Ako itko pripoznaje epizodu nek mi kaze koja je to epizoda i dal dalje vridi nastavit pratit ( naravno ako skuzim redovit termin serije) :oops:

Okey ..upravo san nasa svoju prvu stargate epizodu ..izgleda da se radilo o epizodi s kianom i njezinim goauldom :zubo:

sri 14 tra, 2010 6:53 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
captain je napisao/la:
Vala ukrala prometheus ..okey zar je samo meni ovo ispalo malo naivno :| ..a uostalom ako je odijelo kull warriora pomoglo ..zasto ga je kasnije skidala :zubo:
Daniel je smisan ko Hans OLO :lolsmjeh: (Han Solo) ..a natezanja između vale i daniela su jako smisna :zubo: ..hammond se vratia u seriju ..zanimljivo ova epizoda se zbiva kad i prosla ..jer se sican da je gemmini slicno pocinja :zubo: ..bitka na kraju kad je alkesh pod hammondom satra ostale alkeshe je bila super :mrgreen:

Haha, meni je to genijalna epizoda. Kako je Vala :biggrinlove: isprebijala Daniela... priceless! :zubo:

I ovaj Olo, Hans Olo citat mi je zakon. Imao sam ga dosta vremena na MSN-u. :mrgreen:

317

sri 14 tra, 2010 7:08 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Maybourne je kralj :lolsmjeh:

Baal je ubia olokuna i bastet pa sad ostali goauldi traze planete di nema baal-a a jedan od tih planeta je planet na kojem je maybourne ..harry je tamo posta kralj :zubo: .. uglavnom planet su nekoc posjetili ancienti a na njemu je time jumper i zbog tog jack dolazi na planet ..taman tada ares napada planet i jack i ekipa se nađu u gabuli ... super mi je bilo tealc-ovo odrzavanje rijeci i kako je pobijedia prvog od aresa ..a na kraju je jack pogodio uz pomoc jumpera vitalne sustave aresova hatak-a i unistia ga ..maybourne ima harem :lolsmjeh:

sri 14 tra, 2010 7:56 pm
Make it so
Make it so

Goauldi su najgenijalniji neprijatelj ..umalo su startali treci svijetski rat na zemlji :|
Kinsey je na neki nacin zavrsia slicno ko simmons ..veliki zastitnik zemlje posta domacin goaulda :zubo:
Uglavnom kinsey dolazi kod jack-a radi tog jer ima namjeru srusit trust ali zapravo je namjera izazvat rat na zemlji i u kaosu profitirat ..rusi misle da su amerikanci postali goauldi a ameri kasnije otkrivaju da je osim kinseya i visoki ruski duznosnik goauld ..uz ruse i kinezi podizu uzbunu i umalo da sve nije eskaliralo ali na kraju su se ipak stvari sredile ..nazalost trust je osta pod goauldima :| :bbyg:

I tako veliki patriot kinsey i Trust postali prijetnja zemlji :shocked: :zgrožen:

Epizoda citizen joe je naprosto genijalna :lolsmjeh: ..toliko parodije na cilu seriju i price o seriji u seriji je super ..i dok je stargate aktivan a americka vlada se trudi sve skriti ..jedan brijac vidi sve i jos prica u javnosti ..nazalost u svemu tome je izgubia obitelj i prijatelje iako su na pocetku svi sa zanimanjem slusali price a kasnije im je ipak dodijalo sve to a i joe je posta malo zaluđen s time ..a sta je u svemu ovom smisnije zapravo je sve ispremisano jer glumac koji glumi joe-a daje glas u simpsonsima homeru a jack voli simpsonse ..a jos smisnije je sta sad cili gradic zna za događanja u SGC-u i na misijama ali nitko u to ne viruje ... smisni su i jack-ovi tajni sastojci za jaja :lolsmjeh: ...a joe razumi i to zasto je mr burns goauld ...a tek ono pozdravljanje sa samanthom ..pa danielom i tealc-om i referenca na jonasa je za deset :rotfl:
Odusevila me ova epizoda ..cak i vise od one s kinseyem ko goauldom ..a jack je sedam godina skriva da vidi zivot brijaca u glavi ..zadnja scena je najgenijalnija u ciloj epizodi a mozda i u ciloj osmoj sezoni ..jedna od genijalnijih :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

čet 15 tra, 2010 8:00 pm
Make it so
Make it so

Genijalno..Genijalno ..Genijalno..Genijalno...Genijalno ...Reckoning je do sada najbolja stargate epizoda a mozda i najbolja epizoda ikada ,,jednostavno me odusevila :sesir2:

Replikatori su pokrenuli opci napad na goaulde a jaffe (note love) pokusava zauzet dakaru ..misto di su nastali prvi jaffe ..daniel je otet a carter i thor u veoma kompleksnoj radnji cijele epizode sudjeluju na nacin da pokusavaju unistit replikatore ...baal i jack imaju super razgovore :mrgreen:

Citat:
O'Neill: I'm so sorry, but I was having a lovely brunch.
Ba'al: Impudence.
O'Neill: No, tuna.

Ba'al: (pointing at the Ancient interface tablet) That one'.
Jacob: How do y'know?
Ba'al: I'm a god and gods are all-knowing.

(After Ba'al tells O'Neill that there is only one who can survive Dakara Superweapon)
O'Neill: (closing his eye in frustration) Oh, please don't tell me.
Ba'al: Anubis.
O'Neill: I asked you not to tell me.

Ba'al: Within the temple, there is a weapon capable of destroying every living thing on this galaxy.
O'Neill: ....and your sweet own self included?
Ba'al': (Reluctantly)... Yes.

Ba'al proposes an alliance to O'Neil
O'Neill: I've got a better idea. Why don't we sit back and watch you get your ass kicked? Then you'll be dead and we'll be glad!

Ali najbolji dio epizode je spoznaja da baal laze cilu galaksiju da je na vrhuncu moci ..a zapravo nije ..nego mu zapovijeda anubis koji unutar bolesnog tijela kojeg ima njegov domacin ..odaje tako demonski ugođaj i slobodno bi moga u star warsu bit na mracnoj strani ..jednostavno mi je paklen ode ..a onaj njegov jadnicak od novog domacina se cili pripa prije nego sta je crni oblak usa u njega ..a onda je nakon svega anubis zapovidia baal-u da zauzme dakaru ..nazalost i replikatorica carter ide prema dakari ..tako da je sve postalo napetije ..daniel se nije dao prevarit i pomislit da je carter oma desala ali svejedno informacije su izvucene ..carter je legenda ko replicarter ali anubis je supeer u ovoj epizodi :sesir2:

:bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg:

pet 16 tra, 2010 6:59 pm
Make it so
Make it so

Citat:
Ba'al: (pointing at the Ancient interface tablet) That one'.
Jacob: How do y'know?
Ba'al: I'm a god and gods are all-knowing.

:lolsmjeh: :lolsmjeh:

Nastavak odlican ..totalno apokaliptican i napet ..baal je prisiljen pomagat svojim neprijateljima a danielse nateze sa replicarter kako bi nekako zaustavia replikatore ..bitka na kraju je odlicna a oruzje na dakari spektakulatno ..masu paralelnih radnji i epizoda za pamcenje a baal je na kraju pobiga prid pobunjenim jaffama :mrgreen:

pet 16 tra, 2010 7:57 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Pa no, to je to. Klimaks svih ovih sezona. Jaffe će pobijediti i osloboditi se, Baal će postati blijeda sjena svoje moći, Anubisa još čeka okršaj sa Omom. Šteta što polako kreću nizbrdo nakon te epke, u smislu sve veće razvodnjenosti, klišejiziranosti i nedorečenosti.

I da, terminator-replikator Carterica je kickass lik.

pet 16 tra, 2010 11:39 pm
Make it so
Make it so

Da ..s time da je threads odlicna psiholoska drama sa anubisom koji manipulira s danielom i sa omom koja mora reagirat ..inace najbolji mi je pocetak threads-a i razgovor anubisa i baal-a :mrgreen:
A replicarter je super ..sve su spojili u ove dvi epizode :thumbs2:

pet 16 tra, 2010 11:42 pm
Make it so
Make it so

Steta sta su izbacili najbolju scenu :(

Prica sa selmakom i jacobom je bas tuzna :( :rip: ..jadna samantha pravo ju je pogodilo :smrc: :goodbye:

Daniel je u poluascendanom stanju i nalazi se u nekakvom kaficu di prica sa omom i sa debelim covikom zvanim jim ..s vremenom se otkriva kako je oma desala odgovorna za anubisovo ascendanje i da je ostali ancienti kaznjavaju na jedan nacin jer anubisu dopustaju da radi opasne stvari po mlijecnom putu ..ali sve to nije ravno otkricu da je zapravo anubis - jim i da je preuzeo dakaru ..zanimljive su mi one novine koje on cita ..taman kad je anubis bia pri kraju izvrsavanja svog megagenocidnog plana ..oma desala je reagirala i usla u vjecnu bitku s anubisom ..na sto su cak i ostali reagirali ..malo mi je za sta je to vjecna bitka jer bi ja anubisa opet ko glavnog neprijatelja ..barem za dvie ili tri prave epizode :mrgreen: :bbyg:

pon 19 tra, 2010 6:56 pm
Make it so
Make it so

Jack ima brod zvan homer a sam i daniel su smisni u svom geeky izdanju :mrgreen:

Uglavnom ..jack i ekipa su otisli u proslost po ZPM ali su nazalost prominili buducnost ...a vidili smo i Ra u ovoj epizodi ..samantha nije vise uspijesna ko u stvarnoj buducnosti a daniel ima jako los posa ..dok jack vozi brod homer i ne zeli natrag u vojsku ..nazalost stargate je nestao a jedino sta je nađeno je video vrpca i ZPM ..Mckay vodi istrazivanje jumpera a kinsey je el presidente :zubo:

pon 19 tra, 2010 7:59 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Otkud su izbacili tu scenu, lol, pa odgledao sam je u svojim epkama :lol:
Isto kao i golišavu scenu iz prve epizode gdje ogole Share.

pon 19 tra, 2010 9:16 pm
Make it so
Make it so

Scena je izbacena iz epizode zapravo ima dvije verzije epizode :

Citat:
Subsequent Airings

* The episode originally aired as a 63-minute piece, but an edited 45-minute version exists for syndication. When the season was initially released on DVD, the release contained the shortened 45-minute version. Due to complaints, MGM offered a rebate, whereby people could send the proof of purchase with the shortened episode to receive a DVD with the original episode.[1] When the season was re-released in the slimline cases, it contained the full 63-minute episode.[citation needed] The Season 8 Region 2 boxsets also contain the full 63-minute episode.[citation needed]
* Neither version has a commentary featured on any of the Season 8 Box sets.
* The 45-minute version omits the following:
o The "Previously on Stargate SG-1..." that is present in the 63-minute version.
o The opening scene between Ba'al and the decaying Anubis where he says Ba'al has betrayed him.
o The scene when Daniel first enters the diner, along with Oma explaining where exactly Daniel was and how he got there.
o The entire scene of knighting Bra'tac and Teal'c on Dakara - nothing is mentioned of Jaffa freedom save they have control of the weapon.
o Some bantering between Pete and Sam when they walk down the corridors of the SGC and the bantering between Sam, Pete and Jacob.
o All scenes of Bra'tac and Teal'c on a ship.
o Jack waking up with Kerry in his bed.
o Daniel trying to talk to the other Ancients in the diner.
o The phone call from Pete, the florist scene and driving to the new house.
o Sam waiting in the car outside Jack's house.

pon 19 tra, 2010 10:09 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
captain je napisao/la:
Jack ima brod zvan homer a sam i daniel su smisni u svom geeky izdanju :mrgreen:

Uglavnom ..jack i ekipa su otisli u proslost po ZPM ali su nazalost prominili buducnost ...a vidili smo i Ra u ovoj epizodi ..samantha nije vise uspijesna ko u stvarnoj buducnosti a daniel ima jako los posa ..dok jack vozi brod homer i ne zeli natrag u vojsku ..nazalost stargate je nestao a jedino sta je nađeno je video vrpca i ZPM ..Mckay vodi istrazivanje jumpera a kinsey je el presidente :zubo:

E ovo su genijalne epke... kad se sjetim kada smo to gledali u udruzi... :| To su bila vremena. :mrgreen:

Nisi li to već gledao? :-k

273

pon 19 tra, 2010 11:43 pm
Profil Web stranica
Lieutenant
Lieutenant

Sta velis na Rodneyevo najdraze jelo u ovoj epki, patku s limunom? :lolsmjeh:

Iskreno meni ista epka nije bas nesto, najvise je pamtim po toj izjavi.

pon 19 tra, 2010 11:56 pm
Make it so
Make it so

Zapravo jesam ..tamo negdi u 11 misecu ..zapravo od sada sve epizode ponovno gledan ..jer san kraj osme i ostale sg1 sezone gleda ..prije prvih 7 stargate sezona :zubo:

uto 20 tra, 2010 12:26 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 28  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: