Sada je: sri 10 lip, 2026 8:42 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Sljedeća
 Stargate SG1 
Autor/ica Poruka
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Spol: Ženski
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Stargate SG1
A ba'al je tako super :zaljubljen: Pogotovo kad se klonira i nastani na zemlji.

pet 26 ožu, 2010 9:24 pm
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Nijedan do sada protivnik nije dostojan kull wariora ..ono je nesto strasno ..ma kakav terminator ..kull wariorsi su zakon ..jos i trce ..programirane ubojice koje nemaju dusu ..stvarno su masakrirali jaffe na pocetku a nikakvo im oruzje nemoze nista :|
Najscena u cijelom stargateu do sada je kad mu sg1 postavlja zamku a ono ratnik prolazi kroz stit ..pa mu nista nit oruzje i puske nemogu a onda prezivi bombu i prođe kroz C4 eksploziju a na kraju unisti sve jaffe na planetu ..jedva su ga uhvatili :puska: ...a na kraju se ispostavilo da to zlo ..ma kakvo zlo ..ono jednostavno ne poznaje pojam dobra i zla ..sluzi anubisu :vrazicak2: :bbyg: ..anubijevi ratnici su nesto strasno :shocked: ..daniel je u potrazi za ancient artefaktom u hondurasu ..zavrsio kao zarobljenik pobunjenih latinosa ..jedva cekam nastavak :thumbs2:

slika

sub 27 ožu, 2010 1:43 am
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dobra/e epizode. Kull warriorsi su baš cool. :zubo:

ned 28 ožu, 2010 8:28 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Daniel je zarobljen ali i spasen na kraju a anubis izgleda ko imperator palpatine u onoj sceni sa tisucama kull wariora ..scena je tako super da cu morat pogledat reprizu :mrgreen: ... zanimljivo da je ideja za kull wariore dosla od jonasa ..to jest nakon sta je jonas quinn bia u anubisovu zatocenistvu ..tako da indirektno ispada kako bez jonasa nema nit kull wariora :mrgreen: :vrazicak2: :bbyg: :bbyg: :bbyg: :bbyg:

pon 29 ožu, 2010 8:06 pm
Make it so
Make it so

Mene uzasno zanima ciji je onaj brod iz epizode grace jer nikad to nije receno nit otkriveno ..carter je imala zanimljive halucinacije ..na kraju je sve zavrsilo dobro i po napadace i po prometheus :mrgreen:

Langarci su sami sebe doveli u velik problem i sada ih tauri trebaju spasavat a oni se sami među sobom mrze ..dobro je daniel reka prije ascendanja da im ona bomba samo zlo moze donit :(
No tu se zbilo cudo svemira ..goauld koji nije nit priblizno tokra ali ocito ima neke slicnosti ..ima osjecaje prema jonas-u ..ekipa uistinu nebi nikad skuzila da je kianna goauld da nije bilo carter a ironije li bas ovaj goauld .to jest ova goauldica je pomalo razlicita ..nema svoje ime i cini se da i nakon sta su otkrili da je goauld se odaziva na kianna a cisto sumljam da bi bilo koji drugi goauld otisa u tunel postavljat bombe i riskirat sebe ..pa makar i to njemu bilo korist (naqadriu)..zapravo mi je za ovog simbionta jer je nakon svega goauld sam sebe zrtvova i spasia domacina a nije treba to ucinit ..cuda neviđenog kianna je potvrdila da je sve receno od simbionta istina i da je jonas stvarno prirasta srcu male zmijice ..koja mora da nikad nije bila u sarkofagu ali ipak okolnosti su bile malo cudne ..doduse ako je egerija mogla posta dobrica ..onda mogu postojat i goauldi obicne osobnosti ..jedino se pitam dal je ono bila prava kianna kad je goauldica prominila glas ..ono kad su je skuzili :-k

I tako simbiont umra a jonasa nazalost vidimo zadnji put :goodbye: ..nadam se njegovu povratku u seriju u buducnosti :mrgreen:

uto 30 ožu, 2010 8:26 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
captain je napisao/la:
Mene uzasno zanima ciji je onaj brod iz epizode grace jer nikad to nije receno nit otkriveno ..carter je imala zanimljive halucinacije ..na kraju je sve zavrsilo dobro i po napadace i po prometheus :mrgreen:

I tako simbiont umra a jonasa nazalost vidimo zadnji put :goodbye: ..nadam se njegovu povratku u seriju u buducnosti :mrgreen:

Nismo doznali, a ni ne možemo doznati; jer očito se radi o vrsti koja nema Vrata na svom planetu; a Vrata su glavni način upoznavanja novih vrsta u ovoj seriji. Možda i bolje da ne znamo, jer da su išli u upoznavanje i problematiku sa tim alienima, onda bi to više izgledalo kao Trek. Ovako su ostali jednoepizodni alieni sa snažnim brodom i sposobnošću komunikacije i neka takvi i ostanu.

A Jonasa više nećemo vidjeti jer će njegov svijet pasti pod Orije u desetoj sezoni. Doduše, to se neće ni vidjeti niti će biti velike strke oko toga; samo će se spomenuti.

uto 30 ožu, 2010 9:56 pm
Make it so
Make it so

Nemoras spojlat(meni a mozda okey zbog ostalih) jer za razliku od svih normalnih ljudi ja san prvo pogleda desetu sezonu sg1 i atlantis a onda sad gledan sg1 izpocetka ..nepitaj kako nit zasto :oops:

uto 30 ožu, 2010 9:59 pm
Make it so
Make it so

Osirisa su nekako glupo sredili :|

Iako je kraj bia okey ..osiris napravi malo nereda a onda the end :(

Dok je epizoda kasnije bila odlicna ..kull ratnik u lovu na carter a nista ga nemoze ubit ..skoro nista a jaffa i tokra savez se raspada ..to jest na kraju se raspa ..iako ispada da i dalje imaju iste ciljeve samo su otisli iz zajednicke baze :|
Delek je pogodia sa onom izjavom o tome kako tauri nisu pod goauldom izgubili slobodnu volju i da su opasni :mrgreen:

Kull ratnici su uistinu kul :mrgreen:

sri 31 ožu, 2010 8:12 pm

Spol: Ženski
Oni priorski kukci su bljak. :thumbs3:

sri 31 ožu, 2010 8:59 pm
Make it so
Make it so

Hrcak ko padobranac ali jep istina :mrgreen:

sri 31 ožu, 2010 9:31 pm
Make it so
Make it so

Tealc-ov intervju je za deset :lolsmjeh: ..uglavnom prica s novinarom mi i nije nesto ali izgleda da bi nastavak moga bit dobar jer su goauldi usli u igru ...smisno je i kad fraiser nabraja jackove ozlijede :mrgreen:

Janet Fraiser je poginila :smrc:

Nastavak je dobar jer je dosta nabijen emocijama ljudi nakon gubitka bliske osobe ali i s time da ima dosta akcije ali ona nije sama bit epizode ..simpa je kako je ona beba dobila ime po spasiteljici njenoga oca..prvi put se pojavljuje i woolsey koji je onako malo arogantan ali ce se kasnije popravit ..pa ce bit dobar ko EMH :mrgreen:
Meni je malo za sta su ubili fraiser ali ipak nije lose ispalo jer je epizoda imala ozbiljnost ..pogotovo zbog nacina na koji je sve to utjecalo na bazu SGC i njeno osoblje 8)

Samo mi sveamericki kraj ne stima :zubo:

čet 01 tra, 2010 7:53 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Moram priznati da je to jako dobro snimljena epizoda. Tužna dakako. A mogu se i složiti glede kraja koji je malo... baš onako kako si i rekao sveamerički. :zubo:

čet 01 tra, 2010 8:17 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

NID se poigrava sa goauld genima i stvorili su hibrida annu/sekhmet ...ono sta je kefler napravia je van svakog morala ..stvoria je ljudsko bice a onda ga zatocia sve radi goauld znanja ..anna je bila mucena i natjerana da pokaze osobnost koju nosi u sebi ..sekhmet :|
Dosta zanimljiv je koncept hibrida ..podsjeca na harcesisa ali je malo drugacije ..i nacin nastanka je okrutan ..pitam se kako bi bilo tom znanstveniku da je sam na mistu te cure :thumbs3:

Napokon smo upoznali predsjednika doduse novog ..kinsey opet pokusava preuzet stargate program a woolsey je ispocetka ispada los lik ali na kraju se pokazalo kako je posten ..uglavnom nakon ovog grand finale lost city :skok: :sesir2:

pet 02 tra, 2010 7:51 pm
Make it so
Make it so

Mr burns goauld :lolsmjeh: .... odlicna epizoda to jest lost city prvi dio mi je dosta dobar ..elizabeth weir se pojavljuje ali je glumi druga glumica a hammond je smijenjen ..jack je primoran opet se spojit na ancient uređaj znanja ..nazalost u krivom momentu ..anubis nakon sta su mu jaffe zakazale u nalazenju informacija o lost city-u ..salje cilu flotu na zemlju i ubija jaffe koje su ga iznevjerile ...taman je u to doba dosa bratac obavijestit čjude da ce ih napast ali nazalost kinsey opet radi probleme i ima nekakve svoje sebicne ciljeve ..no ipak doktor weir se pokazala kao cvrst karakter i nije popustila pritiscima ...nastavak slidi :mrgreen:

pon 05 tra, 2010 7:03 pm
Make it so
Make it so

Citat:
Carter: The clue for seven down is "celestial body", and he wrote "Uma Thurman".
O'Neill: (blush) Yes!

:zubo:

Zanimljivo je ovo ispalo ..bitka na antarktici ..taman dalje od ociju javnosti :mrgreen:
Epizoda je inace odlicna ..bitka je za deset ali nazalost je prekratko sve to trajalo ..ko i mnogo toga u stargateu ali svejedno jako zanimljivo ...anubis u ovalnom uredu je scena za deset a kad predsjednik otpusta kinseya jos i bolje jer je ta politicka i moralna kukavica isla bizat cim su dosli malo jaci problemi ..koji jadnik :thumbs3:
Anubis je opet u spektakularnoj bitci i situaciji izvuka deblji kraj ..zanimljivo da je kolicina ancient oruzja na zemlji bila impresivna ..ono bi unistilo i ovecu wraith flotu ..bratac je opet ispa iskusni starac i opasni stari vuk :mrgreen:

Cini mi se da sa dovoljno ancient oruzja nista nemoze bit dostojan protivnik onome ko posjeduje to oruzje ..uglavnom ovo je i moja prva stargate epizode napola odgledana prosle godine ali tad mi nije nista bilo jasno ..uglavnom bidni jack je u nekakvoj stazi i nakon sta je spasia zemlju ..on se nasa u problemima ...uglavnom sad anubis bisan zbog poraza vec smislja nacine da izvrsi supergenocid :|

Nastavak ...isto odlicna epizoda ..sam carter trazi asgarde da bi spasili jack-a a na kraju saznaju da su replicatori pobigli a kasnije nakon sta su asgardi spasili tealc-a i carter su replikatori napali asgarde a carter je oteta ..i razumin zasto ..petoga je na neki nacin izdala i njega potpuno razumin ..iako je jack za sve kriv :|
Lipo je vidit opet thor-a ...na zemlji su se goauldi spustili sa bozanskih visina na nizine da pregovaraju na zemlji jer je baal preuzeo situaciju i sad je glavni goauld jer je anubis toboze mrtav ..amaterasu ..croauld camulus i Yu senilni su dosli u SGC a nova weir (glumica nova) pregovara sa goauldima i voza ih na neki nacin ...ode vise ekipa goaulda djeluje ko opaki smutljivci nego ko imperator face ..iako su mi camulus i amaterasu ispali dosta kul :mrgreen:
Najbolje mi je kad je weir zatrazila baal-ove posjede...za umrit od smiha :lolsmjeh:
Super mi je bilo to igranje macke i misa ..sa goauldima ..ma genijalno :biggrinlove:

uto 06 tra, 2010 8:11 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: