| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Zaboravljanje star trek pojmova i likova
Uglavnom ja zaboravin pola klingonskih pojmova i to me navelo na to da pitam dal vi pamtite skoro sve iz star treka ili zaboravite ponesto toga ?
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 vel, 2010 1:19 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Zaboravljanje star trek pojmova i likova
Zaboravim podosta od toga, što je sasvim normalno. Zato se i isplati pogledati s vremena na vrijeme. 

|
| pet 19 vel, 2010 1:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ma zaboravi se,,ko bi to sve upamtio..pa nisam ja Data 
|
| pet 19 vel, 2010 1:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uh, ja sam zaboravio sve osim par klingonskih riječi  Kao što i Trap kaže, treba se podsjetiti s vremena na vrijeme  Ja recimo relativno loše pamtim imena... mogu ispričati tko je šta otprilike rekao, šta su radili, sjetiti se konkretne scene... ali pitaj me za nekog sporednog lika i neću imat pojma. Recimo Firefly (koji ima tek tih 10ak epizoda) nisam uspio popamtiti sva imena, prezimena i nadimke  (a Maherov kviz se bliži!  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 vel, 2010 1:27 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 vel, 2010 1:30 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
eto... npr... glumce iz tos ekipe sam zaboravila... znam samo Nimoya i Shatnera... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 20 vel, 2010 9:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
joj pa ja bi ispala totalana truba da sada moram neki kviz rješavati ...jest da sam skoro pa sve serije gledala više od jedanput no ipak toga ima tolko puno da jednostavno neke stvari odu u zaborav... ...zato pr. ni ne igram ove asocijacije jer to je ipak puno sezona za jednu seriju i znam da ne bi imala pojma 
| sub 20 vel, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja ne znam ni kako se epizode zovu... ni u kojoj se sezoni šta događa... zaboravim pola epizoda tako da mi je uvijek super gledat iznova... a i onih kojih se sjećam, zaboravim detalje, tak da mi je i to super gledat... pamtim samo imena glavnih likova... glumce povremeno zaboravim... tehno pojmove zapamtim al zaboravim čemu služe... i tako... 
| sri 24 vel, 2010 12:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mislim da nije bitno pamtiti tko je što rekao u trenutku kad je pomoćnom inžinjeru došlo da kihne, pa se počešao iza uha; već je bitno okvirno upamtiti o čemu se radi u kojoj epki, te eventualno koja je poanta priče (ako je ima). Nazivi vrste, kao i njihova jezikotrgajuća imena su mi manje bitna.
|
| sri 24 vel, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Mislim da nije bitno pamtiti tko je što rekao u trenutku kad je pomoćnom inžinjeru došlo da kihne, pa se počešao iza uha; već je bitno okvirno upamtiti o čemu se radi u kojoj epki, te eventualno koja je poanta priče (ako je ima). Nazivi vrste, kao i njihova jezikotrgajuća imena su mi manje bitna. Upravo tako. Ionako je većina stvari i motiva preuzeto iz poznatih nam mitologija, pa se radi o istim pojmovima na izmišljenim jezicima... osim tehnoblebetanja...
| sri 24 vel, 2010 8:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
da to se meni događa sa star trekom, dosta epki sam pozaboravljala trebala bi se opet malo podsjetiti .. shame on me loši sam ja trek ljuback.. frak 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 27 vel, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ako mi je neka epizoda posebno dobra onda cu definitivno zapamtiti sve u njoj inace...slabo 
| sub 27 vel, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 27 vel, 2010 8:33 pm |
|
 |
|
Number One
|
nda... i ja se sjećam epki sa chakoteyem... pogotovo onih djelova u kojima se on pojavljuje... ostalo zaboravim... 
| ned 28 vel, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Nitko ne može sve upamtiti. Netko pamti bolje, a netko slabije, ali slažem se s T'Rapavim.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 01 ožu, 2010 12:00 am |
|
 |
|