| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Nontopic pričaonica
| čet 18 vel, 2010 4:57 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 18 vel, 2010 5:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
hvala svima na podršci... bilo je ok zahtjevnije nego prošli put, ali je bilo lakše rješavati. Nisam riješila 4 zadatka od 63 što malo vremena i nemogućnosti da se sjetim odgovora... mislim da je sasvim ok na kraju... P.S. kako to da Dašo piše psihologiju danas? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 vel, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mimi Sky je napisao/la: hvala svima na podršci... bilo je ok zahtjevnije nego prošli put, ali je bilo lakše rješavati. Nisam riješila 4 zadatka od 63 što malo vremena i nemogućnosti da se sjetim odgovora... mislim da je sasvim ok na kraju... P.S. kako to da Dašo piše psihologiju danas?  A ima vas jos koji ste pisali danas, nisam ni skuzila Mimi, super, bas mi je drago sto je dobro proslo... Daso je isto rekao da mu je bilo ok... A on odlucio promjenit faks, pa mora na drzavnu maturu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 6:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Dali je za vanredno studiranje potrebna državna matura?
| pet 19 vel, 2010 6:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni osobno je to totalna glupost, zato što želiš upisati drugi faks sada trebaš polagati tu državnu maturu...kao da smo do sada studirali bez da smo maturu položili...joj što više nece izmisliti ...btw. sretno svima!!!! 
| pet 19 vel, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pahuljica je napisao/la: meni osobno je to totalna glupost, zato što želiš upisati drugi faks sada trebaš polagati tu državnu maturu...kao da smo do sada studirali bez da smo maturu položili...joj što više nece izmisliti to je vise u stilu kao sto bi i prije u principu morala ponovno pisati prijemni kad bi upisivala nesto drugacije.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 vel, 2010 6:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: to je vise u stilu kao sto bi i prije u principu morala ponovno pisati prijemni kad bi upisivala nesto drugacije. a cek, to što pišem se to odnosi onda samo na pitanja za taj određeni faks...npr. da studiram filozofski i hocu na građ. jel pišem onda samo matematiku i fiziku?
| pet 19 vel, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ne...
pišeš sva tri glavna predmeta i još ono što ti treba za upis...
meni je ova matura ok... ali one koje su već maturirali, a žele na drugi faks su za*ebali
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 vel, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pahuljica je napisao/la: a cek, to što pišem se to odnosi onda samo na pitanja za taj određeni faks...npr. da studiram filozofski i hocu na građ. jel pišem onda samo matematiku i fiziku? svaki faks si odabere predmete koji se boduju (s tim da neki imaju po nekoliko izbornih, dok je par predmeta obavezno svuda, ali opet postoje i visa i niza tezina)
|
| pet 19 vel, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
fluffy
|
i šta, ja bih trebala primjerice hrvatski polagati za upis na neki tehnicki faklutet 
| pet 19 vel, 2010 7:00 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: John Crichton VS Trip Tucker
Ant je napisao/la: John, lici na trapa.  ali ono, gledam epku... i odjednom ocekujem da lik napravi nesto trepasticno! (doduse... par puta i je bilo tako, pa ono... :zmrgreen: ) Definiraj trapa i trepasticno... 

|
| pet 19 vel, 2010 7:08 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
izgleda smjesno, ali taj hrvatski, barem koliko sam ja vidio, bi trebao bitii laksi od onoga sto se do sada pisalo na maturi.
|
| pet 19 vel, 2010 7:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
kako god, ja i hrvatski smo muku mucili tako da ne hvala još jednom 
| pet 19 vel, 2010 7:32 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: izgleda smjesno, ali taj hrvatski, barem koliko sam ja vidio, bi trebao bitii laksi od onoga sto se do sada pisalo na maturi. Jesi siguran da izgleda smješno?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 vel, 2010 7:35 pm |
|
 |
|