| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Stargate SG1
Apophis je napokon otisao u vjecna lovista ..jadnog su ga replikatori stajali zivota ali ne prije nego sta je nekome isprao mozak i okrenuo ga kontra SG1-a ..doduse u ovoj cijeloj mi prici nisu jasni replikatori ..otkud oni i kako to da mogu ubrzat toliko jedan svemirski brod da prijeđe ogroooooomne svemirske udaljenosti u par minuta  ..doduse u ovoj je epizodi apophis bio bas u svom elementu pa mi u cijeloj prici nisu replikatori bili zanimljivi Epizoda kasnije je dobra jer tealc opranog mozga se mora podvrgnut opasnoj proceduri u kojoj ce se sjetit svog zivota od prije ..uglavnom tu mi je zapeo za oko ovaj trenutak Citat: Carter: Did I miss anything? O'Neill: He talked about fabric. Jackson: He called me a woman. 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 13 vel, 2010 12:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja se ovog uopce ne sjecam  tih replikatora Bokte imam pamcenje ko zlatna ribica 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 13 vel, 2010 2:01 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
http://stargate.wikia.com/wiki/EnemiesDejanira... kako se mozes ne sjecat  .... toliko fan a nesjeca se  lol
|
| sub 13 vel, 2010 2:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, te s replikatorima se ni ja baš ne sjećam nešto... Ove s Teal'com se sjećam. 

|
| sub 13 vel, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni ti replikatori idu na živce.  Ali stvarno mi je jako tužno kad Carterica prevari onog evoluiranog replikatora samo da se spasi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 13 vel, 2010 4:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
captain je napisao/la: http://stargate.wikia.com/wiki/Enemies Dejanira... kako se mozes ne sjecat  .... toliko fan a nesjeca se  lol ma sjecam se replikatora, znam ko su oni, ali se ne sjecam da su se pojavljivali u toj epki s anubisom 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 13 vel, 2010 4:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: captain je napisao/la: http://stargate.wikia.com/wiki/Enemies Dejanira... kako se mozes ne sjecat  .... toliko fan a nesjeca se  lol ma sjecam se replikatora, znam ko su oni, ali se ne sjecam da su se pojavljivali u toj epki s anubisom  Khm, Apophis je u pitanju, ako se ne varam... 

|
| sub 13 vel, 2010 5:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
LOL ja sam procitala anubis Ok, sad shvacam zast mi nist nije bilo jasno 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 13 vel, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Hrčak je napisao/la: Meni ti replikatori idu na živce.  Ali stvarno mi je jako tužno kad Carterica prevari onog evoluiranog replikatora samo da se spasi.  Slažem se glede ovog kad su prevarili onog humanoidnog replikatora. Meni je bilo totalno out of character i znao sam da će im se to osvetiti kad-tad. 

|
| sub 13 vel, 2010 5:08 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Prispava san epizodu sa orlinom Inace epizoda posli je dobra ..reol su stvarno zanimljiva rasa i imaju zanimljiv nacin maskiranja ..samo ova epizoda ima sindrom voyagera di glavni likovi prezivljavaju nemoguce ..znaci tridesetak jaffa ratnika nemoze pogodit i sredit jack -a a SG1 sredi tridesetak jaffa i spasi reol-a bez problema ..pa ono u toj situaciji jaffe i nisu neki ratnici I kad smo kod star treka ...i Q (de lancie) nam je tu ..bas mu pristaje uloga bad guya..jos k tome i paranoicnog loseg lika ..super mi je bia Q -Frank Simmons u stargate-u Ps ...ako itko zna di skinit propustenu epizodu ili slicno nek pomaze
|
| ned 14 vel, 2010 1:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
captain je napisao/la: Prispava san epizodu sa orlinom Joj, ta mi je epizoda odlična i draga. Moraš to pogledat...  Imaš PM. 

|
| ned 14 vel, 2010 1:54 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Falaaa trap 
|
| ned 14 vel, 2010 2:04 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Supeeeer epizoda ..carterica je napeta cak cila ekipa misli da je poludila ali zapravo za njezino padanje u nesvijest na veloni je odgovoran ascendani ancient human zvan orlin Orlin je bio nekako strasan na pocetku sa upadom u kucu i pozdravom ..ko nekakav luđak ali kasnije je ipak ispalo da je jako iskren i da ima okey namjere ..smijesno je bilo kad se deascendao a taman u to vrijeme su dosli tealc i jack s pizzom i star wars-om ..a tealc je postao fan star wars-a  ... dok jack nevoli sf  ..inace ovaj odnos orlin - carter ..je biia bas romantican nekako Uglavnom orlin je ispricao carterici sto se zbilo na veloni i kako je on pogrijesio . .iako je spasio ekipu s veloneod goaulda na kraju je ta ekipa tila osvajat svemir pa su ih ostali anciiants i unistiliDok je bio kod carterice orlin je naucio sve o povijesti zemlje pa je izgledao idosta uklopljeno i znao sve sta treba znati Nazalost prisluskivali su njih dvoje a osoba koja je naredila prisluskivanje je frank simmons ili nama poznatiji kao john de lancie a jos poznatiji kao Q iz TNG-a i star trek-a  ..ko zna mozda tealc i star trek gleda Tako da je na kraju opkoljena cartericina kuca i orlin u njoj ali legenda od ascendanog covika je priko interneta narucio razne materijale i napravio mali stargate ..koji ce doduse carterica platit .. ..on i carterica su uspijeli sprijecit testiranje oruzja koje su pronasli na veloni ..orlin je bio ranjen ali je opet ascendao ..odlicna epizoda:sesir2: definitivno 
|
| pon 15 vel, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Kao što napisah iznad, odlična mi je ta epizoda. Pomalo tužna zbog Orlina i sve to. Genijalno mi je kako je lik napravio homemade mini stargate... 

|
| pon 15 vel, 2010 2:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Da, super epka orlin mi je na pocetku izgledao ko neki seksualni manijak I super mi je bio njegov web shopping 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 15 vel, 2010 2:43 pm |
|
 |
|