| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: ASOIAF Asocijacije
bumo kad se brick vrati u zagreb za 10-ak dana jel predmet bitan za radnju?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 31 pro, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema magicna svojstva i nije dio brodskih sustava Nije oružije Nije odjevni predmet Predmet nema veze sa Starkovima Nije jestivo Nema veze sa gospodarima prijelaza Nije veliko.... Nije knjiga Nije metalno Ne pojavljuje se u nekom od Aryjinih poglavlja Nije brod Predmet ne pripada Ashi Nije sikirica koju baca Nema veze sa selom Nije riječ o drvenom loncu za umak Nije vrč sa pivom i nije čaša za pivo Nije most od drveta i užadi Nema baš neke veze sa tradicijom Predmet nije toliko bitan za radnju
Druga knjiga Predmet je Relativno je na Sjeveru ....ali je možda malo više na jugu Premet pripada nekome, ali nikome određeno Sa velikom sigurnošcu usuđujem se reći da je drveno Pojavljuje se u Theonovom poglavlju Predmet se pojavljuje na Željeznom otocju Ima veze sa Ashom Ima veze sa utvrdom Koristio je to nešto jedan od glavnih likova To nešto je koristio Theon Iz drugog je Theonovog poglavlja druge knjige Vjerujem da nekada to nešto koristi onaj stric što je pop
| pon 11 sij, 2010 2:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Jel lakše od cca jedne kile?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 17 sij, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema magicna svojstva i nije dio brodskih sustava Nije oružije Nije odjevni predmet Predmet nema veze sa Starkovima Nije jestivo Nema veze sa gospodarima prijelaza Nije veliko.... Nije knjiga Nije metalno Ne pojavljuje se u nekom od Aryjinih poglavlja Nije brod Predmet ne pripada Ashi Nije sikirica koju baca Nema veze sa selom Nije riječ o drvenom loncu za umak Nije vrč sa pivom i nije čaša za pivo Nije most od drveta i užadi Nema baš neke veze sa tradicijom Nije iz drugog Theonovog poglavlja druge knjige Predmet nije toliko bitan za radnju
Druga knjiga Predmet je Relativno je na Sjeveru ....ali je možda malo više na jugu Premet pripada nekome, ali nikome određeno Sa velikom sigurnošcu usuđujem se reći da je drveno Pojavljuje se u Theonovom poglavlju Predmet se pojavljuje na Željeznom otocju Ima veze sa Ashom Ima veze sa utvrdom Koristio je to nešto jedan od glavnih likova To nešto je koristio Theon Vjerujem da nekada to nešto koristi onaj stric što je pop Lakše je od jednog kilograma
| ned 17 sij, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ima li predmet neku korisnu svrhu? 

|
| ned 17 sij, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Nema magicna svojstva i nije dio brodskih sustava Nije oružije Nije odjevni predmet Predmet nema veze sa Starkovima Nije jestivo Nema veze sa gospodarima prijelaza Nije veliko.... Nije knjiga Nije metalno Ne pojavljuje se u nekom od Aryjinih poglavlja Nije brod Predmet ne pripada Ashi Nije sikirica koju baca Nema veze sa selom Nije riječ o drvenom loncu za umak Nije vrč sa pivom i nije čaša za pivo Nije most od drveta i užadi Nema baš neke veze sa tradicijom Predmet nije toliko bitan za radnju
Druga knjiga Predmet je Relativno je na Sjeveru ....ali je možda malo više na jugu Premet pripada nekome, ali nikome određeno Sa velikom sigurnošcu usuđujem se reći da je drveno Pojavljuje se u Theonovom poglavlju Predmet se pojavljuje na Željeznom otocju Ima veze sa Ashom Ima veze sa utvrdom Koristio je to nešto jedan od glavnih likova To nešto je koristio Theon Iz drugog je Theonovog poglavlja druge knjige Vjerujem da nekada to nešto koristi onaj stric što je pop Lakše je od jednog kilograma Predmet ima korisnu svrhu
| ned 17 sij, 2010 3:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jel predmet jedinstven?

|
| ned 17 sij, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
T'Rapavi je napisao/la: Jel predmet jedinstven? elaboriraj 
| ned 17 sij, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Ne postoje drugi/slični takvi... ili postoje?

|
| ned 17 sij, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Postoje
| ned 17 sij, 2010 4:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
dali je jestivo lol
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| ned 17 sij, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Jel riječ o kruhu koji je Theon izdubio u posudu za onaj riblji gulaš?
|
| ned 31 sij, 2010 10:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
BINGO, postavi novu.
| ned 31 sij, 2010 10:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
OK... ovako... Knjiga jedan. Begin.
|
| ned 31 sij, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ima li veze sa starkovima?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 31 sij, 2010 10:59 pm |
|
 |
|