| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
 Re: Stargate Universe
Naravno da se gleda. I da, teta doktorica je rawr 
|
| pet 16 lis, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto i ja se pridružujem u gledanju... ...još jedan... kojemu je doktorica zapela za oko... 
...pogledao uvodne dvije epizode... ...i pustolovina može početi...
| uto 20 lis, 2009 2:16 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mislim.... doktorica je... uffff.... samo zbog nje ću gledat sgu.... jesam li reko...uffffff 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 27 lis, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Doktorica je dokorica ali je Senatorova kći, Senatorova kći 
| sri 25 stu, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
a nitko nije primjetio jack-a kak je debel ko krme xD
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| čet 26 stu, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da Inace SGU jos negledan ali vase izjave o seriji i nisu ohrabrujuce 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 23 pro, 2009 12:17 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
captain je napisao/la: Da Inace SGU jos negledan ali vase izjave o seriji i nisu ohrabrujuce  A nista ne propustas Doduse, mozda se serija i popravila, ja sam prestala gledat nakon 5 epki  Ali nisam cula takve informacije A ovih 5 epki koje sam pogledala... Boze sacuvaj 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 23 pro, 2009 3:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Neznam, meni je serija mnogo dobra.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 23 pro, 2009 3:59 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
eo upravo sa imdb.a stižem >_>
veli da će se S1E11 emitirat tek 2.travnja  šteta abaš postalo zanimljivo >_>
|
| pet 08 sij, 2010 3:03 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odgledah bas svih 10 epki. Serija je onako... nije losa, al kronicno fali humora koji je krasio SG1 i Atlantis. Takodjer vecina likova mi je slabo razradjena, nit smrde nit mirise. Osim Elija tj, on je jos najbolji od svih njih tamo. Anyway... svjestan sam da je prerano za kritiziranje, vjerojatno se jos jednostavno nisam priucio pa mi ni likovi nisu sjeli. Vidit cemo za sezonu, dvije... ako serijal toliko pozivi naravno. Al opet, cisto subjektivno govoreci daleko je ova postava od Atlantisa. Jednostavno sam ih previse zavolio kroz proteklih 5 sezona... kad se samo sjetim Rodneya, Ronona, Carsona, Shepparda... ma najjaci su. Ja bi jos Atlantisaaaaaa! btw ma kakva doktorica, previse mi vuce na Charlize Theron... dosadno. S druge strane ona vojakinja bujnog poprsja mi se cini bas taman. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 12 sij, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
postaje zanimljivije, sad je s1e10 tak završila da sam čekam s1e11 
|
| uto 12 sij, 2010 10:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Inace SGU jos negledan ali vase izjave o seriji i nisu ohrabrujuce  Meni je serija OK... nije super ali ima potencijala... Sjetite se kakav je SG1 bio prvu sezonu - ja sam ju jedva pogledao zato što su mi sugerirali da izdržim i da od druge nadalje počinje biti sve bolja... i bili su u pravu. Meni start SGUa nije lošiji od starta SG1...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 sij, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni SG-1 nije bio tako loš ni u početku. SGU je ajmo reć katastrofa.  Možda zato što su se s godinama dobrog Stargatea povećala i očekivanja od najnovije serije u franšizi. A dobiš punch in the face... Jučer sam čak bio u nedoumici da krenem dalje gledati, ali odustao na kraju, 

|
| pon 18 sij, 2010 9:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: Meni SG-1 nije bio tako loš ni u početku. SGU je ajmo reć katastrofa.  Možda zato što su se s godinama dobrog Stargatea povećala i očekivanja od najnovije serije u franšizi. A dobiš punch in the face... Jučer sam čak bio u nedoumici da krenem dalje gledati, ali odustao na kraju,  majka je ugledala svijetlo. sad ce mene neki SGUovac pretuci pa necu vise vidjeti svijetlo makar mislim da su sanse za to jako male posto ne vidam bas puno SGUovaca
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 18 sij, 2010 9:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 19 sij, 2010 9:33 am |
|
 |
|