| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: sri 30 kol, 2006 5:08 pm Postovi: 30 Lokacija: Duga Resa
|
T'Grel je napisao/la: Zapravo, kad sam pobliže vidio o čemu se radi i detaljnije to analizirao ne sviđa mi se nikakvo renoviranje TOS-a (Star Trek) jer nije to to nego nekakav remake. Neka bude onako kako je bilo i prije. Ako se mijenja više nije orginalno.
Orginalno-nemjenjivo.
Sve će ostat netaknuto te će se i dalje prodavati stari TOS. Naravno, prodavat će se i novi. Pa... Ako ti se ne sviđa nemoj ga gledat. 
_________________ LCARS meets web: Trekker Reactor
|
| čet 21 ruj, 2006 7:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja se slažem sa T'Grelom, pogledati ću, ali original je original! Bolje bi im bilo da se skoncentriraju na neki novi serijal, a ne vraćati se u prošlost, što je bilo bilo je, ovako izgleda kao da nemaju ideja!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 21 ruj, 2006 7:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Nadajmo se da će ideja proisteći iz novog filma.... 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| čet 21 ruj, 2006 7:50 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
vb23 je napisao/la: Ja se slažem sa T'Grelom, pogledati ću, ali original je original! Bolje bi im bilo da se skoncentriraju na neki novi serijal, a ne vraćati se u prošlost, što je bilo bilo je, ovako izgleda kao da nemaju ideja!
Puno je lakse digitalizirati stari serijal jer ti za to trebaju samo computeri.
A iako svi zelimo novi serijal, to je tesko izvedivo.
| čet 21 ruj, 2006 8:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nightshoot je napisao/la: vb23 je napisao/la: Ja se slažem sa T'Grelom, pogledati ću, ali original je original! Bolje bi im bilo da se skoncentriraju na neki novi serijal, a ne vraćati se u prošlost, što je bilo bilo je, ovako izgleda kao da nemaju ideja! Puno je lakse digitalizirati stari serijal jer ti za to trebaju samo computeri. A iako svi zelimo novi serijal, to je tesko izvedivo.
Nije, samo trebaš vjerovati, a za ovaj renew znam da samo trebaju kompovi. Kao što rekoh "leave the past behind"!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 21 ruj, 2006 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Buduci da su morali prestati snimati Enterprise zbog premale gledanosti, cisto sumnjam da ce uskoro poceti snimati novi serijal.
| čet 21 ruj, 2006 10:32 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 13 stu, 2006 11:43 pm Postovi: 11 Lokacija: Unimatrix 0
|
Vrlo zanimljivo. Bilo bi vrijedno pogledati ponovno dobre stare epizode, pogotovo one koje su full "čudne" (npr. kad se Kirk bori s krokodilom-humanoidom bez nekog posebno shvatljivog razloga na planetoidu punom ruda ili nešto slično).
U svakom slučaju teško da će to Paramountu proći - teško da će biti dovoljna zainteresiranost.
Naime ono što je Star Trek najviše proslavilo jest Borg, a njega nema u TOS-u.
_________________ Resistance is futile!
|
| pet 17 stu, 2006 11:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
DoDo je napisao/la: Vrlo zanimljivo. Bilo bi vrijedno pogledati ponovno dobre stare epizode, pogotovo one koje su full "čudne" (npr. kad se Kirk bori s krokodilom-humanoidom bez nekog posebno shvatljivog razloga na planetoidu punom ruda ili nešto slično).
radnju nece mjenjati, samo ce poboljsati sliku, glazbu i spec. efekte DoDo je napisao/la: U svakom slučaju teško da će to Paramountu proći - teško da će biti dovoljna zainteresiranost.
to je vec proslo i debelo se radi na tome... nekoliko epizoda je vec prepravljeno DoDo je napisao/la: Naime ono što je Star Trek najviše proslavilo jest Borg, a njega nema u TOS-u.
eh eh... ST je bio jako popularan i prije Borga... prije bi bilo da su Vulkanci proslavili ST nego Borg
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 18 stu, 2006 5:01 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: pon 13 stu, 2006 11:43 pm Postovi: 11 Lokacija: Unimatrix 0
|
Chaky je napisao/la: eh eh... ST je bio jako popularan i prije Borga... prije bi bilo da su Vulkanci proslavili ST nego Borg
Eh.. To je isto istina!  Ne smijemo onda zaboraviti i Klingonce čiji jezik je postao prvi izmišljeni jezik na kojeg je prevođen Shakespeare i Biblija. 
_________________ Resistance is futile!
|
| sub 18 stu, 2006 8:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Prvo Vulkanci, a onda Klingonci... bar se meni tako čini.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 22 stu, 2006 2:46 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Taj remake TOS-a mi se nikako ne sviđa. Bolje da su snimili novu seriju nego nešto prepravljati. Osobno doma imam stari TOS i niti ne kanim tražiti taj novi jer original je original!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 stu, 2006 5:12 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
T'Grel je napisao/la: Taj remake TOS-a mi se nikako ne sviđa. Bolje da su snimili novu seriju nego nešto prepravljati. Osobno doma imam stari TOS i niti ne kanim tražiti taj novi jer original je original!
Tako je! Ni ja ne kanim tražiti taj novi TOS...jer ga Tomica već nabavlja...
Ma, TOS remake je zakon, tek kada pogledaš jednu epizodu počneš ga cijeniti. 
| sri 22 stu, 2006 5:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mogu ja taj renovirani TOS pogledati; dapače ali mi to nekako nije to.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 stu, 2006 5:17 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re:
T'Grel je napisao/la: Zapravo, kad sam pobliže vidio o čemu se radi i detaljnije to analizirao ne sviđa mi se nikakvo renoviranje TOS-a (Star Trek) jer nije to to nego nekakav remake. Neka bude onako kako je bilo i prije. Ako se mijenja više nije orginalno.
Orginalno-nemjenjivo. Tako je nešto slično rekao i Leonard Nimoy dok nije pogledao jednu epizodu, a tada je u šoku rekao I'm Amazed. Znači radnja nije mjenjanja. Samo su spec efekti poboljšani. Epizode traju isto kao i originalne. Možda su koju minutu kraće jer su neke scene izbrisane. Imam prvu sezonu TOS-a u HD kvaliteti (960x720) i super mi je. Za koji mjesec počinjem gledati. Evo dva screena. Morao sam resizeati na 800x600 tako da u stvarnosti izgleda još bolje. Najgore je sad što je HD-DVD propao, pa druga sezona ima samo u dvd kvaliteti, tko zna kad će izaći na blu-rayu.  
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 26 kol, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Digitalno renoviranje TOS-a
...pa meni je renoviranje sasvim ok... ...pogledao sam staru verziju, no na novoj će se bolje vidjeti neke stvari...
| uto 09 ruj, 2008 12:42 pm |
|
 |
|