| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Star Trek je više od serije
Priča je... Dobra I meni je trek samo serija... Nikakva filozofija ili nacin zivota 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 09 pro, 2009 1:23 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je Star Trek fantastičan i smatram ga velikim dijelom svog života
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 pro, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam odrasla uz Voyager, tako da je i star trek puno utjecao na mene. Zato ga toliko i volim.
|
| čet 10 pro, 2009 2:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I meni je trek samo serija... Nikakva filozofija ili nacin zivota  Slazen se.  Moze biti dobra, moze biti odlicna, pa cak i fantasticna, ali ipak je samo serija.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 10 pro, 2009 3:01 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mr.Good je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: I meni je trek samo serija... Nikakva filozofija ili nacin zivota  Slazen se.  Moze biti dobra, moze biti odlicna, pa cak i fantasticna, ali ipak je samo serija. Serija koja je možda važan dio nečijeg djetinjstva, ili pak života.
Meni star trek definitivno nije samo serija, uvijek mi je u usporedbi sa ostalim serijama bolja od njih svih.
Nismo mi bezveze svi na ovom forumu. 
|
| čet 10 pro, 2009 3:19 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mislimkako kome...svatko sebi uzima filozofiju koju će slijediti u životu, neke principe po kojima će se ravnat... pored drugih vodilja u mom životu i star trek je definitivno jedna od nji...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 10 pro, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
serija je fantastična
| čet 10 pro, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Serija jest fantastična... Ali sad da bih poštivao sva trek pravila i živio po njima to ne. Ja si uzmem ono što smatram da mi paše...
|
| pet 11 pro, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Zašto je Trek toliko dobar? Naravno tu je tehnologija, svemir, alieni... ali po svemu ovome Trek nebi bio ništa specifičniji od bilo kojeg drugog SF-a. A ono po čemi je ST poseban je ta vizija budućnosti razvoja čovječanstva. Koliko god čovječanstvo na neki način u ST-u bilo iritantno i nerealno, toliko je vrijednije nego što je danas u stvarnosti. I takav svijet i takav razvoj čovječanstva je ono što bi čovječanstvo trebalo htjeti postići, i čemu bi trebali strijepiti. A upravo Trekiji imaju tu želju za razvoj čovječanstva i svijeta...
| pet 11 pro, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
star trek je više od serije. on je pet serija! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 11 pro, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Suikotreki je napisao/la: I takav svijet i takav razvoj čovječanstva je ono što bi čovječanstvo trebalo htjeti postići, i čemu bi trebali strijepiti. Mislio si na "stremiti"? Strepiti je sinonim od strahovati... 
| pet 11 pro, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Spet je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: I takav svijet i takav razvoj čovječanstva je ono što bi čovječanstvo trebalo htjeti postići, i čemu bi trebali strijepiti. Mislio si na "stremiti"? Strepiti je sinonim od strahovati...  Ovaj da strijemiti... my bad. 
| sub 12 pro, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Eh, teško je ovako generalizirati, ima fantastičnih dijelova priče, ima dobrih, ali ima i loših... Ali ajd, ukupno negdje dobra-odlična. A da je više od serije, nekakva religija ili filozofija... njah.
298

|
| čet 15 tra, 2010 11:53 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..pa di'š bolje? Tu je sve; o' predivnih dizajnov do suptilno/alegorično predstavljenih životnih pouk, i nade u sređenije sutra. Ili baren ideja ka živi i ka se razvija jer - velika je Galaxija. ..Homer, Ovidije, sage, romantizam, Globo red, Roddenberry i svi mega kreativci. 

Soap Trek Deep Place Nine
|
| ned 01 kol, 2010 7:55 pm |
|
 |
|