| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 TOS-R (Remastered)
Povodom 40.-te godišnje CBS-Paramount je odlučio napraviti tehnološki remake TOS-a. To se uglavnom odnosi na zamjenu starih maketa brodova novih digitalnim modelima, te poboljšanje izgleda planeta koji će napokon imati 3-D izgled, te poboljšanje slika na viewscreenu.
Originalna vijest se nalazi ovdje na Star Trek.com
| čet 07 ruj, 2006 11:35 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: sri 30 kol, 2006 5:08 pm Postovi: 30 Lokacija: Duga Resa
|
 Digitalno renoviranje TOS-a
Malo švrljam po startrek.com i naletim na ovo:
http://www.startrek.com/startrek/view/n ... 25055.html
Pogledajte video najave što sve rade. Izgleda da ćemo uskoro nagovarati HRT da prikaže novi TOS. 
_________________ LCARS meets web: Trekker Reactor
|
| pon 11 ruj, 2006 5:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ijako jedino dugorocno rjesenje vidim u novoj seriji, u nedostatku iste, prilagodba TOSa najbolje je rjesenje.
trek treba nove zaljubljenike u Originalnu seriju, a ovaj potez prvi je u nizu postizanja upravo toga.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 11 ruj, 2006 5:22 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
snimiti novu seriju s radnjom poaralelnom s tosovom...psssss...dao bi vrh ljevog muda za to
|
| pon 11 ruj, 2006 5:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Nightshoot je napisao/la: snimiti novu seriju s radnjom poaralelnom s tosovom...psssss...dao bi vrh ljevog muda za to to s TOSom bu bilo dobro -ko i Warsi kad su ih obnovili u 90ima -nije velik utjecaj na gledljivost -al zarada -wooo!
ja mislim da bi nova ST serija trebala bit na istu foru kao i The Outer Limists
-znaci svaka epizoda je (barem si mi tak mislimo) zasebna -uvijek su totalno drugi likovi i lokacije (npr. jedna epka je na nekoj federacijskoj koloniji, jedna na npr romulanslom brodu -samo s romulancima, jedna u doba kirka ajd  , pa jedna samo sa sec31 itd..)
da bi na kraju sezone sve epke ispale cudesno povezane i otkrilo se da su u biti scenaristi to sve mudro isplanirali i samo nam pokazivali "bits&pieces" cijele price u kojoj sudjeluju ljudi prek pol galaksije... (direktno ili indirektno)
uglavnom, imali bi najvecu slobodu u smisljanju prica jer ST svemir je fakat velik i moze se svasta napravit -i bilo bi to nesto drugacije u odnosu na sve dosad
ali vec vidim Đubrad kak radi novu seriju po iskusanom receptu -sablonski -e ne bu to dobro...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 11 ruj, 2006 11:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Does Star Trek need a facelift
http://youtube.com/watch?v=aK34BEuUj38
eto tu nesto raspravljaju "Dave Rossi (producer of the remastered version), Eugene Roddenberry (son of Trek's creator) and Jeff Bond (Trek writer and magazine editor)" bas o toj temi
pa pogledajte ako vas zanimaju njihovi stavovi
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 ruj, 2006 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
maX je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: snimiti novu seriju s radnjom poaralelnom s tosovom...psssss...dao bi vrh ljevog muda za to to s TOSom bu bilo dobro -ko i Warsi kad su ih obnovili u 90ima -nije velik utjecaj na gledljivost -al zarada -wooo! ja mislim da bi nova ST serija trebala bit na istu foru kao i The Outer Limists -znaci svaka epizoda je (barem si mi tak mislimo) zasebna -uvijek su totalno drugi likovi i lokacije (npr. jedna epka je na nekoj federacijskoj koloniji, jedna na npr romulanslom brodu -samo s romulancima, jedna u doba kirka ajd  , pa jedna samo sa sec31 itd..) da bi na kraju sezone sve epke ispale cudesno povezane i otkrilo se da su u biti scenaristi to sve mudro isplanirali i samo nam pokazivali "bits&pieces" cijele price u kojoj sudjeluju ljudi prek pol galaksije... (direktno ili indirektno) uglavnom, imali bi najvecu slobodu u smisljanju prica jer ST svemir je fakat velik i moze se svasta napravit -i bilo bi to nesto drugacije u odnosu na sve dosad  ali vec vidim Ðubrad kak radi novu seriju po iskusanom receptu -sablonski -e ne bu to dobro...
Ova ideja je dosta zanimljiva i moram priznat da mi se svidja, jedino bi to bilo dosta tesko provesti u djelo.
Ja bi seriju u Mirror Universeu, u doba Archera (dok Carstvo jos nije palo), tako da glavni likovi budu zli
|
| uto 12 ruj, 2006 12:02 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
maX je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: snimiti novu seriju s radnjom poaralelnom s tosovom...psssss...dao bi vrh ljevog muda za to to s TOSom bu bilo dobro -ko i Warsi kad su ih obnovili u 90ima -nije velik utjecaj na gledljivost -al zarada -wooo! ja mislim da bi nova ST serija trebala bit na istu foru kao i The Outer Limists -znaci svaka epizoda je (barem si mi tak mislimo) zasebna -uvijek su totalno drugi likovi i lokacije (npr. jedna epka je na nekoj federacijskoj koloniji, jedna na npr romulanslom brodu -samo s romulancima, jedna u doba kirka ajd  , pa jedna samo sa sec31 itd..) da bi na kraju sezone sve epke ispale cudesno povezane i otkrilo se da su u biti scenaristi to sve mudro isplanirali i samo nam pokazivali "bits&pieces" cijele price u kojoj sudjeluju ljudi prek pol galaksije... (direktno ili indirektno) uglavnom, imali bi najvecu slobodu u smisljanju prica jer ST svemir je fakat velik i moze se svasta napravit -i bilo bi to nesto drugacije u odnosu na sve dosad  ali vec vidim Đubrad kak radi novu seriju po iskusanom receptu -sablonski -e ne bu to dobro...
To bi bilo preskupo.
|
| uto 12 ruj, 2006 12:24 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: To bi bilo preskupo.
koja je cjena savršenstva?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 12 ruj, 2006 12:27 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: koja je cjena savršenstva?
4.7 milijuna dolara po epizodi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 12 ruj, 2006 12:29 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
uf
_________________ njanjanja
|
| uto 12 ruj, 2006 12:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam za za to, ako ljudi zele radit nek rade, a kad vidim da postoji trud nece mi bit zao dat pare na originalne dvd-ove koje mogu cuvat doma i konacno pogledat tos kako je zapravo trebao izgledati da su ga snimali sada.
| uto 12 ruj, 2006 12:52 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Nightshoot je napisao/la: To bi bilo preskupo. ma kaj bi bilo preskupo, pol setova je vec tu +uvijek se mogu smislit price (dobre sf price) koje ne zahtijevaju izgradnju... ne znam.. zvijezde smrti ili neceg slicne velicine
+dobri glumci bi volontirali da budu dio STa -da budu face pred frendovima
to je ko da si reko da je The Outer Limits bio preskup za snimanje -a serija ima 8 sezona!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 12 ruj, 2006 12:55 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: sri 30 kol, 2006 5:08 pm Postovi: 30 Lokacija: Duga Resa
|
Pogledajte trailer (jedini koji sam našao... za sad).
http://trekweb.com/articles/2006/09/11/ ... Star.shtml
_________________ LCARS meets web: Trekker Reactor
|
| uto 12 ruj, 2006 6:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ne sviđa mi se slika ovog digitanoga Enterprisea, mogu oni to puno bolje!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 12 ruj, 2006 7:51 pm |
|
 |
|