|
Sada je: ned 16 kol, 2026 9:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Forumski biljar
Izgleda da ne  Meni se nije išlo, bili smo 3 tjedna za redom...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 ruj, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Danas od 9 na dalje je biljar u kutiji šibica Svi koji žele doć nek nam se pridruže
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 13 stu, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo je dobro... prvo biljar, a onda smo otišli do Sidra... Ternek je bio raspoložen za zaj**anjciju pa smo se smijali cijelo vrijeme 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 14 stu, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hahaha, da, bilo je stvarno genijalno 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 14 stu, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Bilo je stvarno super
4 tomislava i bio sam pripit, i 2 kebaba - legendarno
A ekipa ko i uvijek za svaku pohvalu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 14 stu, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sov i Trap... one vaše brdske ceste su učinile svoje... Čim sam došao doma sve što sam popio i pojeo je izašlo van... i to ne na uobičajan način. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sub 14 stu, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: Sov i Trap... one vaše brdske ceste su učinile svoje... Čim sam došao doma sve što sam popio i pojeo je izašlo van... i to ne na uobičajan način. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) A hebemu, otkud smo mi to mogli znat
BTW Trapove ceste su daleko više brdske od mojih

|
| sub 14 stu, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mislim da to nema veze s brdskim cestama koliko s činjenicom da si prije toga.... well... popio koju pivu previše  Zadnjih sat vremena u Sidru si svakih par minuta govorio kak ti je postalo zima... poslije kad sam te pitao jel ti bilo zima rekao si da nije... koliko se uopće sječaš dogodovština iz Sidra? 
|
| sub 14 stu, 2009 8:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da to nema veze s brdskim cestama koliko s činjenicom da si prije toga.... well... popio koju pivu previše  Zadnjih sat vremena u Sidru si svakih par minuta govorio kak ti je postalo zima... poslije kad sam te pitao jel ti bilo zima rekao si da nije... koliko se uopće sječaš dogodovština iz Sidra?  Pa sječam se svega... možda se jesam urokao ali ne tolko. Znam da sam stajao kod stola... i da sam sudjelovao u jednoj zanimljivoj raspravi... samo najgore više se nesječam u vezi čega je bila rasprava... 
| sub 14 stu, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Večeras smo opet u Kutiji šibica nakon 21h. Mislim, manje više smo skoro svaki petak navečer tamo  , ali eto da s vremena na vrijeme na to podsjetim 
|
| pet 19 vel, 2010 6:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Večeras smo opet u Kutiji šibica nakon 21h. Mislim, manje više smo skoro svaki petak navečer tamo  , ali eto da s vremena na vrijeme na to podsjetim  Meni osobno, jedan od najboljih biljara ikad! Bilo je prelegendarno. Cugica, pikado, biljar... Take one for the team! Zakon, ovo je neponovljivo! 

|
| sub 20 vel, 2010 3:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hell yeah!!!! Komentirat ću sutra (i tu i na SFCu u temi o autima  ) Za sada samo post u "kako se osjećate - smajlićem" 
|
| sub 20 vel, 2010 3:50 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehehe, danas se biljar i afterparty malo odužio. Ali bilo je dobro, poučno i zabavno... Šteta samo da nismo niš pikado igrali... 

|
| sub 27 vel, 2010 5:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja sam još prije otišao i do Gate udruge na projekciju Serenityja, da i njih pozdravim i vidim što ima novoga u drugoj mi najdražoj udruzi  Na biljaru je bilo okej, opet nas se dosta sakupilo  Mene je frodo spašavao da ne popušimo od Terneka i Shadowmastera... uspio sam 2 partije za redom utjerati crnu, ali u krivu rupu Nadam se da poslije u Donutu nismo previše dosađivali Trapavom sa udružnim trkeljanjima 
|
| sub 27 vel, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Ma nije bilo toliko strašno... 

|
| ned 28 vel, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|