| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Glumci u ASOIAF seriji
Hrčak je napisao/la: sad će dobiti "umjetničku" inspiraciju kad krene serija mislim na novce jel Ma ja cu mu platit kolko treba, samo nek mi da Dance with dragons Malo me pere apstinencijska kriza 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: U iščekivanju Plesa sa zmajevima
Evo, prebacih ovo u novi topic, sad mozete tu dolazit svaki dan i je**t martinu sve po spisku jer jos nije objavio knjigu  Iako cu vjerojatno ja bit jedina koja ce to radit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mene živcira kad počnem čitati seriju knjiga koje nisu dovršene pa onda moram čekat da izađu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 03 stu, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ok, samo da jednog dana izađe. problem je kad cijenjena gospoda pisci odapnu prije kraja sage.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 03 stu, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
kad se ulijene, slava im udari u glavu 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 03 stu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ma živahan je Martin 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 03 stu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hrčak je napisao/la: Mene živcira kad počnem čitati seriju knjiga koje nisu dovršene pa onda moram čekat da izađu.  oooo da, nisi jedina... doduse, ovo je prva takva serija knjiga koju ja citam... al vec vise od dvije godine cekam... i mislim, da je on odmah rekao, izac ce 2050. godine, ja bih rekla, ok, cekat cu do tad, nije problem...  ali vec dvije godine gospodin tupi jedno te isto... "skoro sam pri kraju, jos samo koje poglavlje, knjiga se krece tiskat za mjesec-dva" ubit cu gaaaaaaa 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nema druge nego krenuti iznova sa čitanjem od početka, ako izađe prije nego završim prve 4 tim bolje, taman ću se opet ubacit u tok radnje, ako kasni, opet krenuti iz početka i sve tako dok ne završi taj veliki zid.
| uto 03 stu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Da, Brick. Kreni iznova. Kao ja. Već 4 puta. Dođe mi da nacrtam graf knjiga, u stilu xkcda od ponedjeljka.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 03 stu, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
haha, pa nije ni to losa ideja... i ja sam mislila krenit od pocetka... al mislim da cu ovaj put citat na engleskom  da vidim sta sam to propustila  The Boz je napisao/la: Dođe mi da nacrtam graf knjiga, u stilu xkcda od ponedjeljka. Hahahaha, e to bih svarno htjela vidjet 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
The Boz je napisao/la: Da, Brick. Kreni iznova. Kao ja. Već 4 puta. Dođe mi da nacrtam graf knjiga, u stilu xkcda od ponedjeljka. uuu, eee, daj to fakat napravi!
|
| uto 03 stu, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: The Boz je napisao/la: Da, Brick. Kreni iznova. Kao ja. Već 4 puta. Dođe mi da nacrtam graf knjiga, u stilu xkcda od ponedjeljka. uuu, eee, daj to fakat napravi! al stvarno, napravi to 
| uto 03 stu, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Znaci ne triba pocet citat dok se ne napise jos ova knjiga? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 03 stu, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.Good je napisao/la: Znaci ne triba pocet citat dok se ne napise jos ova knjiga?  Treba Ako jaaaaaako sporo citas, taman ces procitat ove 4 dok martin ne napise petu 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 stu, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.Good je napisao/la: Znaci ne triba pocet citat dok se ne napise jos ova knjiga?  ne isplati se čekati. jer ne fali mu samo jedna.
|
| uto 03 stu, 2009 11:49 pm |
|
 |
|