| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Dramska sekcija udruge
Da li je tko zainteresiran za dramsku sekciju udruge?
Koliko cujem po planiranju ljudi od sljedeceg ili najksnije 11 mjeseca bi mogli poceti sa radom, naravno traze se zainteresirani i naravno neki od starijih clanova koji bi mogli voditi sekciju. Mislim na one khm... experienced clanove koji bi mogli odvojiti barem jedan dan u tjednu nevezano uz sastanke udruge da naprave neki skeč ili video uradak, koji bi prikazivali na nekim od konova na kojima cemo biti.
Zasad od zainteresiranih imam samo Tddeu i moju malenkost u asistiranju sto se tice zvucne i vizualne kulise. Zvonko jos nije rekao sluzbeni komentar na ovo pa ga se jos uvijek ceka, no zanima me da li stvarno ima zainteresiranih koji bi npr umjesto KDO-a ili slicnih zanimacija poput gledanja ostalog SF-a pristali i na ovu umjetnicku aktivnost koja ce pomoci u boljem predstavljanju nase udruge, te st druzenja medju clanovima.
Dakle da jos jednom ponovim:
IMA LI ZAINTERESIRANIH ZA DRAMSKU SEKCIJU UDRUGE!? 
| pet 01 ruj, 2006 8:37 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam s vama 
_________________ njanjanja
|
| pet 01 ruj, 2006 8:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Uuu ides prva podrska danas. 
| pet 01 ruj, 2006 8:52 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
samo me nemojte natjerat da nosim šubaru na glavi... 
|
| pet 01 ruj, 2006 8:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: samo me nemojte natjerat da nosim šubaru na glavi... 
onda sam ja out 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 01 ruj, 2006 9:07 pm |
|
 |
|
Counselor
|
|
| pet 01 ruj, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Voditelj dramske sekcije će bit Mario. I guess.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 01 ruj, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ako ne odgovori nešto tipa 'ja osjećam da mi sad nije faza za radit filmiće, i točka' 
|
| pet 01 ruj, 2006 9:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja mogu posuditi kameru ako ce trebati.
Za glumljenje, scenario i sl cu jos vidjeti, nisam siguran da li sam za ista od toga kompetentan, ali podrzavam inicijativu i pomoci cu ako mogu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 01 ruj, 2006 10:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Podržavam inicijativu. I na raspolaganju sam kao glumac. Ako me trebate.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 01 ruj, 2006 10:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislim da je i Grga tu dobar on ima ful dobre scenarije. 
| sub 02 ruj, 2006 12:09 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Mogu ja sebe glumit?? 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 02 ruj, 2006 12:53 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
cvicek je napisao/la: Ja mogu posuditi kameru ako ce trebati. Za glumljenje, scenario i sl cu jos vidjeti, nisam siguran da li sam za ista od toga kompetentan
A ja, Chaky i Mario smo kao vrhunci kompetencije 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 02 ruj, 2006 7:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bi volio sudjelovat.
ako nista drugo, drzati cu mikrofom 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 02 ruj, 2006 9:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Remal: ti i ostali bar imate neke projekte iza sebe.
Ant: zaista si optimistican ako mislis da cemo imati i kamere s eksternim mikrofonima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 ruj, 2006 10:36 pm |
|
 |
|