Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
Re: Predstavite se
Mimi Sky je napisao/la:
Welcome...
želim ti 1000 postova u mjesec dana...
Zabavi se i btw. odakle ti sig? Čini mi se da je od neke pjesme ali ne nikako ne mogu sjetiti...
ne na facebooku imas nes kao Mood stones.. i to je jedan od njih ne znam dali si na facebooku... btw hvala ljudovi na welcome...
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
pita te za pjesmu
KANSAS - DUST IN THE WIND
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
aha meni je ova verzija bolja i iz te verzije mi je taj citat ne sviđa mi se glas tog lika na orginalu
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Mr.Good je napisao/la:
Ja sam Mr.Good iz Zadra i mrzim spam. Volim Star Trek, narocito Enterprise.
welcome, spam hater.
upravo si priznao da mrzis vecinu ove forumske populacije
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Welcome Mr.Good
Mrzis spam, ha? Ooooookej
Uzivaj nam na forumu i puuuno postaj
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Mr.Good je napisao/la:
Hvala svima na dobrim rijecima. Nekako se moram snac tu. Valjda budem vec pomalo.
Ma smao polako, i ako trebas bilo kakvu pomoc, samo pitaj
Mi botovi cemo ti sve objasnit
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Dobrodošao, Mr.Good. Za početak te moram uputiti na ovaj thread, a zatim na ovaj.
Naime, ta dva threada su ti važnije gradivo od forumskih pravila. Kada ih apsolviraš, biti ćeš spreman (i podoban) za "spamanje" na ovom našem malom dragom furumčiću.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Mr.Good je napisao/la:
Ja sam Mr.Good iz Zadra i mrzim spam.
@Bricktop, @Shadow, šta velite na to da Mr.Goodu na neviđeno ponudimo moderatorsko mjesto?
...
Šalu na stranu, dobrodošao na forum, Mr.Good. Ima tu dosta Enterprise fanova, predvođenih Mr.bobom, i puno Ent tema, pa vjerujem da će ti biti ugodno
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.